otillräcklig!

Kom hem efter en lång dags jobb, Trött. Hade ställt klockan en timme fel imorse så jag kom på jobbet kl halv sju , istället för halv åtta, så typiskt mig! Jätte irriterande. gick och lade mig en timme på soffan i personalrummet. dagen  på jobbet var trevlig förutom att jag var  trött pga att jag sovit för lite inatt, jag behöver verkligen åtta timmars skönhets sömn för att funka bra , vara riktigt trevlig och rätt snygg, but not today, jorå jag var trevlig men inte så snygg...
Då jag kom hem var fille försvunnen hade dragit till stan alone, sur för att ingen ville följa på skylt söndag. Det är inte OK!!! Jag blir så arg och orolig. Skickade Mange och Fernanda att leta rätt på honom då Ville satt och åt. Efter ett tag kom dom,  mange hade plockat upp honom på busshållplatsen i stan, JÄKLA UNGE!! Detta kommer han inte undan ostraffat, veckopengen ryker bums!! Ibland känns det bara som att man vill sjunka in i en evighetslång dvala, är det inte det ena så är det  det andra. Men det kan man ju inte göra  det är bara att bita ihop och skaffa sig en plan, en plan för att palla vara en bra mamma även när livet suger, inte alltid så lätt. Men a womans got to do what womans got to do. och jag ÄLSKAR ju mina kids oavsett gränslöst mycket. mange surar för att jag  reagerar starkt! han gillar peace and quiet i alla lägen, livet funkar inte så. Det är väl bekvämt i den lugna student bubblan han oftast lever i, But that aint me! Nu ska jag ta ett varmt skönt bad. see you!

Tidig morgon!

Här sitter jag kl är 08.10 och alla andra sover, jag vaknade kl 07:00 klarvaken steg upp och kokade lite kaffe. Går kvällen var idol och Massa gott. Magnus var helt slut han har haft så intensivt med sitt plugg i veckan. Vi har alltså bara julpyntat och tagit det väldigt lugnt. jag jobbar kväll från kl 13.00 idag, men nu medans hela huset sover tänkte ag åka på gymmet och träna lite , skönt! Ha det bra så hörs vi senare. la upp några bilder från igår.

Spiderman is the man!


Magnus vill vara med!!


Sigge och Saga kvälls trötta!


Filp och Ville


Sigge var väldigt trött imorse


Tjena!

Morgonen började bra jag var pigg och allert kl 07:00. väckte kidsen och magnus, han har nämligen lektion tidigt.
Men sen hade jag tid hos tandläkaren, I hate! Men det är oundvikligt en tand som jag skadade när jag var tolv har ställt till problem och nu måste tandläkaren fixa detta..puust! Nu har jag kokat fiber havregrynsgröt med krossade linfrön, aprikoser, russin och plommon, jätte nyttigt och gott. äter dessa nästan varje morgon. det håller mig mätt jätte länge.
Nu ska jag dra på mig tightsen och åka på gymmet. Ikväll ska jag sätta upp lite mer jul pynt och ha myskväll med mina älskade kanske käka nått gott. Ha en härlig dag!


snabb tur på stan med mina grabbs!

jag och grabbsen for en sväng på stan efter filles träning. träffade Fernanda och gav henne pengar....hon är ingen Spara precis!! Sen gick vi till Hard wear och spanade runt. Köpte Jogi the på smedjan och 77 % ig mörk choklad gött!!!
Min Magnus har en äskig fotvårta sen en tid tillbaka och han har smittat mig..HORROR! så äckligt. Men nu håller vi på och utrotar dessa parasiter med special medel!! så jag ska operera manges fot nu och smörja på detta!! sen sängen, Natti

trött mamma!


mammi och pappi


Fille älskade snille!


gjort stan.

idag har det varit en intensiv dag, jag har varit ledig och därför passat på  att hinna med lite allehanda. Först och främst så har det  varit utvecklingsamtal med Filip. Det var så trevligt för Filip fick så mycket beröm, Han är både smart och snäll och sen vågar han gå sin egen väg och stå upp för sig själv, Bra gjort älskade Fille, jag är så stolt över min fina, sngga, rara , goa, intensiva 11 åring. Mumy LOVES YOU DEAR!!!!! Just nu är han på gympa träning dom har uppvisning nästa helg . Det ska bli jätte spännande att se.  Idag har jag och (spinning)-Marita, och en tjej som heter Maria down town. Trevligt, vi lunchade på waldorfs och sen gick vi runt på stan och  kollade  jag hade redan shoppat det jag skulle ha, julklappar!! det är det allting handlar  om just nu. Läget är under kontroll. Fernanda ska ner på stan ikväll dom har kvällsöppet, massa erbjudanden och så. Kanske tar jag mig en tur ner på stan ikväll. kom på att jag borde hämta ett grej åt min fina systerson Noa, kom precis på vad jag ska köpa. Bra, bara det inte tar slut. ute är det-10 grader nu, en bra temperatur tycker jag.  oki doki, ha det bra!

Hemma!

Home again skönt. arbetsdagen har också varit bra, jag har jobbat med Marita min kompis . hon har nyligen kommit hem från Paris. En underbart vacker stad men så onödigt dyrt!! jag och marita promenerade hem från jobbet. det hade blivit jätte kallt, men skönt och frisk. nu orkar jag bara dricka the sen blir det spikmatta och godnatt.

Rekommenderas!!!

Om du känner dig seg och trött och har svårt att komma iväg  från mys soffan!
ta dig i kragen , bit ihop. Det är värt det för efteråt är detså skönt, känns som hela kroppen vaknar.
Skönast är det på morgonen, har jag möjlighet så tränar jag eller tar en promenad tidigt!!

Morning klockan är 07:30.

Stigit upp tidigt idag fast jag jobbar eftermiddag. Jag känner mig väldigt super pigg och utvilad, så skönt för jag har varit jätte trött i en evighet, på morgnarna alltså. Men i dag ska jag passa på att träna tidigt innan jobbet och sen promenera till fyren, om vädret tillåter, det verkar blåsa rätt mycket. My dear hustband ska plugga, plugga. Igår kväll hade han ont i geniknölarna. Stackarn, jag masserade dessa och han somnade gott! Just nu studera han neurologi. jag känner mig väldigt blek och glåmig, köpte en Dior BUS , skulle vara väldigt bra ,men inte då på mig. Jag måste köpa en ny idag , nått annat märke och kanske dra i några ljusa slingor i mitt rått färgade hår, So what !this is me in reality!. Bättre än så här är det inte! men det känns inte bra. degblek, med gråbruna hårtestar, Ja man kan ju ine alltid ligga  på topp, fysiskt känner jag mig dock i fin form och det är ju faktist det allra viktigaste, eller hur. Kände det när jag gick ett jätte pass på trappmaskinen sist och sen sprang på bandet , jag hade ovanligt mycket att ge, härligt!  Med tanke på att jag är tre barns mor och nått upp en bit i åldern ska jag vara glad att jag mår så bra som jag gör+ min hyotyreos och struma som spökar. Nu har mina killar och Fernanda gått till plugget, Fernanda var riktigt trött, hon sover för lite, oftast, inte bra.  Nu ska jag klä på mig..ha en bra dag!

och skulle det så vara. Evert Taub (1890-1976)

och skulle det så vara
att allt är slut mellan oss,
hur vill du då förklara
att karlavagnen
alltjämt
har
sju
sstjärnor, och
att Nordanvinden
alltjämt
rycker
kottar ur furan och kastar dem i spåret av din fot, och
att rosorna du satte
doftar som i somras och
har nya knoppar, och
att igelkotten
som dräpte huggormen
alltjämt
i skymmningen
kommer
till mjölkfatet
under stugtrappan
och att din baddräkt låg kvar i ekan-

Jopp då var man hemma !

jäklar vad jag varit effektiv idag, jag har hunnit handla julpynt , ny gran, julklappar, städa och sen så har jag jobbat hela förmiddagen! Dont knowe howe but it worked, nu ska jag ut med doggsen dom ser jätte nödiga ut, sitter och stirrar på mig och kniper med häckarna!! Julklapparna kändes lyckade och inte alls desperata, genomtänkt och lyckat tror jag det blir...jag har suttit och sorterat i granpyntet, mysigt ska det bli. På söndag ska vi baka lussekatter med kidsen och hitta på lite mys. Vi har bakat pepparkakor och pepparkakshus varje år, thats enough! Lussebullar är härliga grejjer! Fernanda är ju home again kom sent på söndag med tåget . hon önskar sig bara pengar hon och Emil tänker shoppa i Stockholm , vi får väl se. Jag förstår att hon vill . men det är lite som måste klaffa först. Nu ska jag mysa med familjen. Ha de grait!!

Fernanda Felicia!


Mange och Fille spanar!


Morning!

härligt jag har sovit så gott inatt. Fast vid ca kl:02:00 kom Wille han hade drömt läskigt. Filip hade visat honom nått monster på internet igår, lilla, lilla fick krypa ned brevid pappa sin så gick jag till hans mys kojja och somnade som en sten. Villes säng är så härlig med tak och gardiner runt , jag sover så gott där. Nu sitter jag här vid köksbordet med mitt kaffe, pigg och vaken, börjar jobba kl08:00. Inga planer idag mer än göra läxa med Wille, träna. sen får vi se.
Ha det underbart!


hejbaburibaa!

Home again lång dag på jobbet men trevligt, jag trivs på mitt jobb! Tur är väl det för jag spenderar en hel del tid där.
Nu är jag rätt trött och jag börjar tidigt imorgon så det är bara att krypa ner i bädden inom kort. Kidsen sover och mange myser i soffan, fernanda knaapprar på sin dator. nu- the, bad, spikmatta och sen bädden. Have a good nights sleep!

Cool man Wilhelmo!


God morning!

Det är bara -1,9grader ute iag men det är massor med snö! Härligt bara graderna också kryper ned mot ca-10
så det känns som vinter och så snön får ligga kvar. Vi ska köpa ny slalom utrustning åt filip i veckan han har vuxit up sin.
och Ville har precis vuxit in i filips snowbord utrustning, toppen. Wille vill bara åka snowboard. Han är ju en hejjare på skatebord så han har nog talang för brädor. Fille vill ha  nya twintips heter det . Ja alltid drar pengarna nånstans . Men jag är glad att killarna är intresserade. Men backarna här är ju nadas jämfört med Dundret. I love Dundret. Till våren ska i åka skidor där hela familjen. Vi hade årskort 2 sista åren vi bodde där och det var så härligt.  Julen har vi bestämt att vi firar i gällivare  barnen fick bestämma detta och jag tycker också det ska bli trevligt. Då ska jag försöka träffa alla  mina fina vänner där som jag nästan aldrig annars hinner träffa för det alltid är så stressigt då vi hälsar på där uppe i Gällivare.Till helgen är det 1.a advent gud så mysigt jag måste plocka fram pyntet och plocka bort annat. Jag älskar jul pynt, så mysigt är det. Jag jobbar helgen men julpynta ska vi på redan på lördag. Jag ska köpa hem glögg.mm. Julen är ju en fantastisk tid, men mange börjar redan oroa sig- vem ska va tomte?? det blir väl jag i år? jag skymtar oro i blicken och säger:
Lägg av. -jag kan vara Tomte. Jag älskar att vara tomte! vi får väl se kanske beställer vi en proffstomte. Jag är ju ganska  liten & smal och måste stoppas ganska mycket för att ge tomte feeling. På advendskalendern i stan ska vi då gå det  är så stämningsfullt, killarna gillar det och vi med. nu ska jag bada jag ska jobb sen... ha det härligt!

Tidigt i säng..ses imorgon!


Söndags seg!

Som vanligt händer inte så mycket på söndag, vi har såsat och seegat. Jag har i och för sig varit på gymmet och tränat. Och jag har laga en underbar lasagne, vi åt mycket allihop kan jag säga. Nu ligger jag och mange här i sovrummet och känner oss smällmätta och ännu segare jag tror vi ska vila lite igen. fille och ville har gått till kompisar och Fernanda kommer hem sent med tåget från Gällka, lade in några färska söndags segar bilder....tjingeling!!!

Och så lägger jag in en lagom läskig söndags dikt av Per lagerqvist,

Min ångest är en risig skog.
där blodiga fåglar skrika.

Rikare ödemark finnes nog.
men det kvttar mig nu lika.

jag sitter ned under tomma träd
och lyssnar på dom hesa skriken.

Jag ligger snart under torra träd.
och ruttnar bland fågelliken.


Visst är den härligt läskigt skön, jag älskade den när jag var 14 år och jag gillar den nu!!..hehe

Fille visar roliga klipp på You Tube!


underbara Wilhelm!


Filip gör grimasch...naaajs!!


Magnus dukar !


god morgon det är slö slapp söndag igen!

Igår kväll badade jag i evigheter så skönt då jag har värsta träningsvärken, värst är det i skinkorna och korsryggen men jag känner av i resten av kroppen också. tror jag måste vila idag ska nog bara gå en lång promenad istället ,eller så far jag till gymmet springer på bandet och steppar i maskinen, får se vad det blir. Igår kväll kollade vi en krigsfilm på tv1000
ganska bra , fast jag såg inte slutet längtade till min mysiga säng för mycket och my friend spikmattan, Magnus och Fille kollade klart. Razegh grannens pojke kom också förbi en sväng, han och magnus bröt arm! ja det är sant och Mange vann förståss. razegh tränar en slags läskig sport som kallas shoot fighting, tror det stavas så. I natt har jag sovit så gott gud vad härligt och jag tänkte fortsätta mysa här i sängen ett tag till min underbara man kom just och lade sig här brevid han verkar också rätt trött och Fernanda kommer hem idag skönt ! för jag har saknat henne jätte mycket ,det är så tomt när hon är borta. oki nu ska jag slumra en stund. ha det underbart!

Sigge & jag har myysi mysi!


Saturday night fever!

Vi har haft en skön dag, käkat,  tränat, tagit det allmänt piano, jag känner mig ganska trött. Vi gick en liten promenad till Kristina och stig och gav stig en present i efterskott han har ju fÿllt år. Det var trevligt, goda kakor och så spelade vi lite Nintendo fitness, gud vad dålig jag  var. Fattar ingenting, jag som är så gympa tränings vänlig. detta var skit kul fast jag var dålig men jag behöver nog bara lite träning. Filip , wille och mange tyckte det var jätte kul och Stig var suverän på rock ring höfterna gick som en propeller. Han hade ett dussing ringar kring magen i olika nivåer till slut..imponerande. kristina var väl ungefär lika bra som jag fast kanske lite stabilare jag putde med ändan för mycket i allt jag gjorde..dont know why. kanske för  att ändan är medelpunkten? Nu ska jag göra mysi mysi!! ljusi ljusi! och nang champa as usual! ha det härligt!


Godmorning!

igår hade vid en lugn mys kväll popcorn , ost, kex , vin..mm. Men jag var inte kapabel att deltaga i myset med 100 procentigt engagemang för jag var såååå trött. Jag kollade idol iallafall även om ögonlocken vägde ton. Kevin är ju så proffsig och charmig , och vad han nu hette som sjöng fields of gold var så bra också...men anna underbara anna
hon berör mig med sin djupa , tunga röst. varför åkte hon ut? I och för sig passar hon nog in i ett helt annat koncept än Idol konceptet. Jag blir jätte berörd av hennes sång. det är så mycket känsla i hennes ton. Och sen så verkar hon vara så brådmogen, klok och fin. men alla deltagarna är så jätte fina och duktiga . dom gör det bra som står där vecka efter vecka. Johan palm är ju  också en skön kille som kör sin egen stil och vågar ta plats. Just nu sitter jag och Magnus här med kaffe kopparna Boxar Wilhelm skriver önskelista här vid bordet och Filip sover ännu. Jag ska snart klä mig och åka på gymmet sen ska vi hitta på nått, få se vad det blir? känns som det var en evighet sen jag var ledig.

Nyklippt filip och Mysar Sigge kramas.


Imorse sa Wilhelm. Mamma fota min boxar skada!!


älskade Wilhelms krigsskada.

Älskade lilla Wilhelm har halkat och fått en rejäl ""krigs skada", en stor bula , blåmärke över höger öga
Det såg riktigt ruskigt ut först men vi kylde länge med isbitar i en påse för att stoppa svullnaden.
Stackars min lilla, lilla vad ont han hade och han ser inte glad ut nu heller snarare rätt nedslagen över
hornet över höger öga...vi har pussat och tröstat  försäkrat att det kommer att försvinna, snart kanske om en vecka.  Wilhelm ville inte dokumentera sin så kallade krigsskada med ett foto, det är ju så fult...jag håller med det var då inget minnesvärt...finns roligare grejjor att dokomentera, så nu vet ni!

Människor överallt!

My god fredagarna är helt otroligt såå mycket folk överallt. efter mitt jobb har vi farit runt och handlat allehanda olika grejer , mat, vin. mm.mm sen åt vi grillkäk på korvgubben, not my cup of the. men mina killar var så sugna så det var bara att ställa upp. tycker man blir så jätte fetmätt av grillmat och så luktar det så läskigt, inte bra alls. jag är väldans trött känner bara för att mysa och slappa ikväll, mange är sugen på action, vi får väl se vad det blir, jag lämnar det öppet.
imorgon vill jag vara pigg träna och promenera med Sigge. Det är så härligt nu när det är kallt och vitt, det har snöat rätt mycket idag och det tackar vi för. Jag skulle behöva komma igång med mina målningar har lust att ställa ut till våren, but im short of time as allways. så mycket man vill men så lite tid och jag gillar inte att stressa, det skall vara kvalitativt och lustfyllt att måla annars kan jag lika gärna skita i det. nu ska jag städa undan lite och tända ljus och en nang champa
och känna lugnet i att vara ledig.. så skönt...ha en underbar fredag ni med!

Nytt om mig! jag älskar poesi.

zizma belzevica. f 1931

Jag ska samla dina likgiltigheter.
till den sista - allra minsta.
Jag ska tänka att jag inte ska tänka på dig.
hela tiden sk jag tänka på det.

Jag ska fråga: är det avsikt eller slump
som spärrar vägen mellan våra liv.
Jag ska vänta för att säga : jag ska inte vänta.
hela tiden ska jag vänta på det.

Jag ska förhärda mitt hjärta mot tillfälliga stunder av ömhet.
Jag skall hoppas att jag aldrig mer skall hoppas på något.

och inte längre räkna regndropparna som i blindo immar för höstens fönster.
när jag tänker att jag inte tänker på dig när jag hela tiden tänker på det.

Gokväll!

Nu är det bara en dag kvar till det är helg, tur det för jag känner att jag vill vara ledig nu. Imorgon jobbar jag kort dag en börjar kl 07:00, holy moses jag är så morgon trött.  Magnus föreslog att vi ska gå ut på krogen imorgon, vi får se vad det blir, beror på om fernanda vill vara barnvakt? skulle vara gott med en martini sour eller en bloody mary eller nått. eller bara en god öl kanske, bara det att jag blir ju väldig dansant och vill dansa, jag är ju bra på det, och jag gillar  a lot.
nå vi får se vad det blir. gottkäk ska vi ha och rött gott vin. Marita har åkt till paris ,jag avundas henne , förutom flygresan då. Jag är ett kontrollfreak och livrädd att flyga. Nå väl nu ska jag mysa med min spikmatta. See you later alligater!

Tjena, Här är vi!


Läxläsning.


Wilhelm är glad åt sin nya jacka.


shopping resultat.

Jiippie! Hittade jätte fin jacka till wilhelm på Hard wear. det var en Qicksilver 1300kr  så cool. varma snowboard braller från stadium 900kr, bra pris! svarta med vita detaljer och dragkedjor , lite streschiga. super fina .
Wilhelm blev jätte nöjd, han är en riktig liten klädsnobb , han vet vad han gillar fast han bara är 7 år . Wille är en estet ut i fingerspetsarna presis som sin mor . Han gillar vackra saker, och har ett öga för form och färg.  Nu ska jag på jobbet vi hörs!

Hallo!

jag har sovit riktigt djupt och skönt  bakomt Magnus breda rygg och jag har drömt massor känns det som men jag minns inte vad längre. Nu känner jag mig jätte utvilad och in nice shape. Sitter här med Nsd och kaffe och håller på att spola upp ett bad. Wilhelm leker krig med sina star wars gubbar här på köksbordet han är hemma från plugget idag då han har ont i sin lilla hals. Magnus har tagit med sig fru nr"2 Saga, och Sigge ut p en liten promenad i skogen. jag ska snabba på för jag och kristina ska träffas på stan idag sen ska jag hinna handla mat innan jag börjar jobba klockan 2. jag ska power walka till jobbet sen. det blir inget tränings pass idag har väldig träningsvärk. Himmlen är nästan klar jag tror det blir en riktigt kall och fin dag idag. Så ha det bra så hörs vi!

Kväll!

Tiden är väldigt dyrbar och räcker sällan till. jag har jobbat förmiddag idag  och vi hade planerat att gå till stig och Kristina och gratta Stig för han fyller år, men inte! magnus har fått på backning på nån rapport gällande kol patienter som skall vara klar snarast! Så han sitter alltså fast i sin plugga tills han svimmar igen, hela kvällen alltså .  Thats life! Vi får fira Stig nån annan dag.Jag hatar känslan av att jag stjäl min egen tid, men så är det. Så fort jag gör annat än skurar, tvättar , lagar mat etc. känns det som att jag stulit tid. men jag gör det ändå hela tiden. lämnar, disk, tvätt, dammråttor, Iggar dom  totalt och lägger mig på spikmattan tex eller åker och tränar, fikar eller ritar tekningar med Wihelm. För livet måste ju vara mer än städ, disk och sånt,! annars orkar inte jag. jag har faktist blivit  rätt bekväm. En sak som dock är jobbig är att jag i grunden blir stressad då det inte är städat hemma. Jag har kommit på att min psykiska hälsa och status skulle må bra av att ha städhjälp, livet skulle bli mer relaxat. mer mys, spikmatta, lek med kidsen, träningar. lyckligare helt enkelt. Nu ska jag gå och plocka in i diskmaskinen. Ha de!

Morgonstund och julklappsfunderingar!

Sitter med nsd och kaffe kl är 06:10. skall promenera till jobbet idag skönt då hinner man vakna. Jag känner stressen komma krypande, Julklappar. Jag mäåste köpa julklappar. hit tills har jag bara köpt en, egentligen 3 men jag gav dom i för tid så dom räknas inte.Nu är det verkligen bara att sätta fart. jag och Kristina ska ju på stan imorgon . då måste jag
börja shoppa. Det blir inga större överdrifter iår det går inte ihop då man har en man som studerar på universitetet. men julen är jätte viktig för mig! så det är klart det blir klappar . Att se grabbarnas förväntan på julaftonsmorgonen är ju så härligt och så minns man sin egen bardoms jular och kännslan  i magen innan. Jag är en riktig Jul älskare och håller stenhårt på traditionerna kring den, inget slarv! Nu ska jag tvätta håret . Ha en toppen dag!

Filip och Wilhelm längtar till julen!


När kommer du syster??


Nu godnatt!!


Magnus Pluggar


Me and my computor!


Home again!

Vi har ätit middag och är väldigt mätta . magnus hade lagat fantatiska kotletter med sås och potatis, och super sallad
jätte gott. Vi har käkat och sedan gick killarna till sina kompisar. Fernanda- felicia ska på Body jam på gymmet med sin kompis Olivia och verkar taggad inför det, kul. Jag har varit på HLR utbildning på jobbet i dag sådana kunskaper skall uppdateras med jäna mellanrum och det var en bra utbildnings snubbe och vettig info. Jag tänkte städa garderoberna här hemma ikväll men känner mig lite trött så jag ska lägga mig på spikmattan en stund och innan garderobs städningen kom jag på att jag ska städa lilla toletten..my god tiden räcker aldrig till. Men en sak isänder så får vi se vart vi hamnar. Magnus får hjälpa till..så blir det. Imorgon jobbar jag förmiddag börjar klockan 08:00.Sen är jag ledig helgen.
På torsdag ska jag och Kristina på stan på förmiddagen det blir trevligt jag gillar att fika och snacka med min bästis vännina Kristina.. nu till min vän spikmattan..see you!

Grått!

Det är jätte varmt ute idag flera  plus, gud vad jobbigt. Det är vinter, inte vår! Jag är helt väder fixerad nu för tiden.
Ge mig snööööö och kyla. Idag steg jag upp Kl 08:30 drack kaffe och läste Nsd som jag alltid gör och så snackade jag lite med min man innan han skulle på lektion. Sen Har jag hunnit vara på gymmet och träna både kondis och muskler. En lapplisa höll på att ge mig böter .trodde jag för jag hade inte betalat parkering.; men  Magnus hade lämnat en gammal lapp  så hon kollade antagligen inte vad det stod på den, konstigt! jag sprang till bilen och fort hem. Jag har lagat omelett och gjort smoothie till mig och magnus, det var gott! nu ska jag i badet, hinna städa lite och sen på utbildning från jobbet. Have a wonderful day!

Magnus och Saga säger God natt!


Balobas!

hemma igen efter jobbet allt har gått bra idag och jag har hunnit med massor, Gick en lång promenad från mjölkudden till stan runt centrum och till östermalm och jobbet, det var jätte skönt. Här hemma är allt toppen rent och ny städat. Ville sover och fille ligger i sängen och läser nya guinnes rekod bok som han fått idag, Fernanda har varit på Kickboxnings pass idag och tyckte det var jätte kul  hon vill absolut fortsätta säger hon. bra tycker jag, men saga blir og besviken
 för hon tillhör ju "the lazy girls club" tillsammans med saga och då gillar man inte hålligång. Imorgon ska jag träna på morgonen sen städa och sen har jag utbildning från jobbet klockan ett. Sweet dreams!

piuust!

ja då har vi varit på gymmet det var skönt.vi tränade rygg , axlar, mage och så kondis. Hela kroppen vaknar efter ett sådant pass  så skönt. Jag har ju varit sjuk några dagar så jag har längtat efter detta. Detta är min drog, ett pass på gymmet. Ska iväg på jobbet kl 17:00 ska promenera in. Det är en kall ,grå dag, känns friskt i luften.

Mange vilar.


Här äre gymming!


God måndagmorgon!

Tjaoo! Jag har jobbat hela helgen men magnus väckte mig tidigt halv åtta! Kl åtta skulle jag lämna nya prover på vårdcentralen. På med jeans t-shirt, dojjer och dunjacka, och iväg. Det är uppskattat med sovmorgon efter helgjobb, but not today. Jag ska jobba exra idag på min ledig dag också, men det känns ok behöver lite extra i plonkan till jul och imorgon skulle jag också vara ledig men då ska jag på utbilding så det blir buissy hela veckan. i dont minde , jag känner mig pigg och stark igen. Mange sitter med näsan i sin studie litteratur. Vi har diskuterat hjärnans på verkan av ålder, ALS
geriatrik, respirationssystemet, och medicinering av äldre här i frukostbordet, intressant? Ja sådär, det  går av bara farten.  Sen har jag gosat med Sigge cowboy, han har saknat matte då jag jobbat hela helgen. Nu ska jag dra på tränings thightsen snart och dra till gymmet. Ha en underbar dag!

Magnus i tidiga morgonstudier!


Sigge får tidiga morgonkramar!


super lazy girls club= Saga & Fernanda


Hallå!

hallå sa jag då jag kom hem från jobbet och fick knappt svar. Det vilade en väldigt lazy stämmning över våran 5 rummare.
magnus stog med ruffsig hästsvans vi d spisen och hade lagat en, excuse moi" halv bra skinkstek, eller lite söndags
slapp köttbit. Fernanda såg nyvaken ut där hon låg som prinsessan på ärten nedbäddad i sin säng ännu vid 16:15 tiden...lite väl seeeg! Fille låg i sitt rum med atorn på magen och skrev julklapps listor...lite halvt yrvaken han också.
Okej ville var inte lazy för han lekte krig med Danne..väldigt högljudt. Men det vilade en väldigt mosig stämmning över hela stället. Jag som hade peppat mig att jag minsann skulle träna direkt efter jobbet hamnade snabbt in i en sömnig seeeg stämning och orkar nu inte göra annat än ligga här med datorn på magen och se dammråttorna rulla förbi.
men jag tänker för mig själv att. Jag tar det imorgon, för då är jag ledig och utvilad. Denna kväll är till för vila och endast vila. jag ska spola upp ett bad, kasta i en badbomb, göra ansktsmask och hårinpakning. och sen mysi soffan till det är dags att sova.....ha en underbar  kväll ni med!

Lazy sunday!


Lonely morning..

Tyst är det och jag är kall och frusen. här sitter jag alldeles ensam vid köksbordet med min caffekopp och laptopen.
Klockan är nu 06:15. Fy vad jätte trött jag är! jag ska gå i duschen om en liten stund så jag vaknar. Det blir snabbaryck för jag börjar kl  0 7:30 All snö har smält bort igen och det ligger ett istäcke över lueå, risk för ben brott!! Inte alls bra. Nu längtar jag faktist till Gällivares snötäckta vidder,  Ska ta och ringá min syster när jag kommer hem från jobbet, kanske måste vi göra en visit dit före jul? Vi hörs!

This is Gällivare!


Hemma är bäst!

hemma är bäst...gud vad skönt at komma hem efter en lång arbetsdag. Jag glider ur kläderna, flyterut i badkaret och skrubbar bort arbetsdagen och stressen..... mina kära har hyrt film, laddat med gott. det är bara det att jag börjar kl 7:30 imorgon, jag hatar kväll förmiddag efter varandra, gör mig stressad. som ni kanske vet så gillar jag harmoni och lugna bananer. nå väl nu sitter jag här i mys fåtöljen i vardagsrummet. magnus har kokat the åt mig och masserar mina onda fötter. han är så fin, magnus och gabbarna har varit på teknikenshus och lattjat idag när jag varit på jobbet dom hade haft jätte kul. nu  Ligger Fernanda , Fille och Ville i fernandas rum och myser och kollar en film. Jag älskar när mina barn har kvalitets tid tillsammans. fernanda är en jätte bra storsyrra..oftast.

Saga Magnus Darling!

 

Saga + Magnus

morning! Det är ganska fantastiskt vilka relationer som kan bildas. I vår familj har magnus och Saga (VÅr chihuahua tik)
bildat par!! ja det är sant, dom är ihop. Detta har pågått en längre tid men accelererat sista månaden. Eftersom jag och Magnus är gifta så har jag ännu en mer framstående positionmen saga delar säng med oss. Jag ligger på höger sida
magnus i mitten och varje morgon när jag vaknar ligger saga på Magnus vänstra sida, på hans arm med sitt lilla ägg stora huvud, hon snarkar han snarkar. dom trivs ihop. Jag säger.-Magnus, har du Saga där igen?
magnus säger- Ja hon kom inatt! Hur  kan du sova när hon ligger fast klistrad på dig så där? Magnus säger-mmm.
Ja vad  ska han säga . detta börjar utvecklas till ett svartsjuke drama. Saga tittar nervöst upp på mig från magnus armhåla. Jag säger :Gå ner Saga, lägg dig med Sigge(vår blandras). Saga vägrar hon gömmer huvudet under täcket och trycker sig mot Magnus armhåla. Magnus säger ingenting. What is this??
hur so helst klockan är halv elva jag ligger i sängen med laptop på magen och a cup of coffe på sängbordet. LOVEY!
ska på jobbet kl: 13.00 bäst att hoppa i duschen snart. Vi hörs!

good evning!


Dagen har varit lååång, jag har hunnit med massor inklusive att arbeta, jobbat till kl 22:30. Gick jätte bra även om det var stressigt. Jag käner mig rätt piggelin. jag och Marita " the spinning woman" var och fikade på  stan det var trevligt. vädret däremot suuuger det är så varmt att det regnar och den underbara snön smälter och bildar pölar..discusting!!!
Min familj verkar ha klarat sig bra hela dan och satt och gottade framfö tv:n då jag kom hem...helg gottandet har startat!
Fernanda- Felicia har inte varit någon glad  dotter idag vi har diskuterat både det ena och det andra , det är inte alltid lätt
att hitta smarta lösningar  där båda parter blir nöjda. men jag uppskattar min fina dotter då hon oftast är både klok  och ödmjuk. Problemet är väl att hon anser sig vara mer 20 år  än 16år....om jag minns hur det var?...oohh jaa!!

gömörrö!

Sitter här vid min lilla dator och dricker morning coffe, det ser ut att bli en lika fin dag som igår alltså vitt och kallt.
Idag ser planerna ut så. Dricka mitt kaffe och läsa Nsd. spikmatta, dusch, sen ska jag och  Marita "spinning", powerwalka in till stan dricka fika el käka nånstans och sen back Jag ska också hinna lämna in prover till vårdcentralen. jag har nämligen Hypotyreos= förlåg ämnesomsättning. äter medicin levaxin för detta. Man måste kolla värdena lite då och då för att se hur man ligger. Jag jobbar kväll idag och sen hela helgen men det känns helt ok för jag mår faktist hyfsat bra idag..HÄRLIGT! Sen ska jag promenera in till jobbet Som ligger på östermalm så det är ju en bit med tanke på att vi bor på mjölkudden. Magnus har bilen när han har Campus vecka och ska hämta Ville från plugget. I dont minde jag älskar att promenera. Ett bra sätt att behålla mina 55 kilo är just att  lämna bilen  ibland och fläsk gotta bara på helger, men då får man gotta rejält. nu ska jag läsa NSD. Tjingeling.
                                            
                                       .








  

Torsdag kväll!

Jag älskar snö! Det är så jätte skönt när det är så här kallt ute och vitt. Jag mår äntligen bättre. skönt för jag har ju bestämt mig för att nu är det nog med krämpor! enough is enough. Satte in några bilder från Willes super kuliga kalas. och bjussar på en inte lika kalasig bild på en väldigt klen och blek mamma ulrika!! Men idag är det bättre. jag och maken Magnus har handlat och sen varit och tittat på Filles gymnastik träning, Fille är så suverän!! Magnus är också suverän vg på 2 saftiga jätte tentor, I love you darling, du är så BRA! Själv har jag väl inte varit bra riktigt på nått här på ett tag, bra sjuk har jag varit och hur bra är det på en skala, nu säger jag inget mer om det. Men jag är bra kär, kär i min familj och min spikmatta! ska lägga mig på den nu, tända en nang champa och ett ljus och läsa senaste Elle..mysigt, eller hur?

Och en jätte trött, sjuk och dassig mammi !!


Grabbarna träffar Leo!!!


willes supergoda supertårta.


Wille och kompis på Leos!


Wilhelm and the gang!!


early early tursday morning.

Ligger i sängen med min varma laptop på magen, ska till doktorn idag, det blir skönt. Hade planerat att börja må bättre genast efter det så att jag kan jobba imorgon, så ser mina optimiska planer hittills. Det har äntligen snöat här i Luleå
de känns underbart med det vita täcket över allt döfärgat gräs ris och ruttetblomster, helt klart ett lyft. Hade jag varit lite piggare hade jag rullat mig i snön och gjort snöänglar...ja, ja kanske inte riktigt men jag hade gillat att ta en powerwalk i vitt i allafall. Det ska jag göra så fort jag mår bättre. Igår var det en oförglömlig dag för Wilhelm på Leo`s. Han och hans lilla kompis gäng var hel exalterade och fick till och med hänga med Lejonet Leo en stund.   Dom var ganska svettiga efter timmarna där  Och Wille somnade som en sten efter bad och fika . Vad härligt att hans dag blev så lyckad.Själv har jag inte sovit så bra pga magen men snart ska det nog bli bättre. Ska gå i duschen nu! Vi Hörs.

Wille 7ÅR Grattis Älskling!!

Grattis Wilhelm 7 år!!

12 november!

Ja då är det 12 november en dag att minnas med blåde glädje och sorg. Älskade Wilhelms födelsedag och min pappa Paul dog samma dag för 3 år sedan. En märklig kännsla av saknad och tacksamhet i min kropp. Tacksam för att ha fött en sådan underbar Wilhelm och sorgen över att förlorat min fina far för tidigt. För 3 år sedan mitt under Wilhelms födelsedags bestyr kom beskedet att pappa somnat in. Jag glömmer aldrig, jag saknar alltid och ingenting blir sig någonsin likt igen.100 kramar till dig pappa och morfar vi saknar dig så mycket!
Själv mår jag inte alls bra ska till doktorn klockan 13 :00 imorgon pratade med vc idag och så blev det. Det är bara att bita ihop. Wilhelm har kalas på Leos idag kl : 17.00 ska försöka vila och ta alvedon så man orkar sitta där en stund sen.
Fernanda ligger i sin säng och försöker sova bort förkyldningen hon är bra på att sova kan jag säga. Magnus är på universitetet och grabbarna i plugget.  see you later!

sjukling fernanda


Två sjuklingar i huset!

fernanda ligger också nedbäddad och är sympatisjuk med mig. Fast hon är bara väldigt förkyld. Hoppas att detta snart är över har vekligen inte råd att ligga här  med tanke på att julen nalkas. Väntar på min man vi måste handla, kalas imorgon, har dopat mig med lite värk tabletter för att palla. Kan inte släppa kontrollen måste följa med för att se att allt blir rätt, vilket kontrollfreak va? I knowe jag är hopplös!!! Sen ska jag bara ligga resten av kvällen...maybe...

sjuk!

sitter ochväntar att dom ska ringa från vårdcentralen, jag har knappt sovit nått inatt jag har såå ont imagen.

Det blev inget napp på vårdcentralen. Ska ringa igen imorgonbitti så får jag en tid då, eller ringa jourcentralen
efterkl 17.00. Få se vad det blir. jag måste iallafall fixa presenter till Wilhelm han fyller ju år den 12:e, imorgon..puust!
                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                           

Home sweet home!

Äntligen hemma efter en lång dags arbete.Jag är såå trött! Har inte hunntit göra mycket annat idag. tiden är dyrbar då man man är upp bokad till max. Hur fan ska man hinna leva ett kvalitativt liv? Jag hinner ingenting vissa veckor mer än en massa måsten som kväver en. men sånt är livet emellanåt man borde kanske vant sig vi det här laget. Imorgon jobbar jag  kl:08:00- 16:00. En glad nyhet jag är ledig massor till jul det känns mysigt jag är ju en riktig happy jul mamma. Jag älskar att göra jul mysigt och pynta och pyssla och så älskar jag jul maten! Jag tröttnar aldrig. Så mitt i denna veckas kaotiska " jag hinner inte" så väntar bättre tider. Juletider! och .happy holliday. Nu ska jag isäng så jag pallar trycket imorgon!! tjingeling!!


Söndag kväll!

Hej och hå dagen har gått fort. Jag tycker vi mest har ätit hela dagen¨allehanda olika marätter och tårtor och smothisar
kakor mm. men det har varit en jätte mysig dag, Jag hann också åka och träna ett styrke och kondis pass på gymmet
skönt var det och det känns ju bra med tanke på all skit jag proppat i mig hela helgen. På helgerna unnar ja mig att gotta annars tycker jag vi äter väldigt sunt, vanlig husmanskost + massa frukt och grönt. Jag älskar ju frukter av alla slag och grönsaker,bär och smoothis går också åt hos oss. Reza kom förbi idag jag hjälpte honom lite med upplägget för hans bok recention, han har också läst under 1000 strålande solar. intressant med tanke på att Reza kommer från Afganistan. Det väcker ju mycket tankar. har ännu inte hittat nån ny bra bok att börja plöja igenom. Snälla tipsa!! imorgon jobbar jag eftermiddag, skönt jag ska sova ut på morgonen. Magnus har campusvecka i veckan så han sticker tidigt på morgonen och lär ha en lååång dag på universitetet. ska försöka hinna köpa presenter åt Wille imorgon, kalas på onsdag!
Han har räknat dagarna i en evighet, lillhjärtat mitt!! Hoppas hans dag blir riktigt fin och lyckad. Nu ska jag plocka fram rena kläder åt Wille tills imorgon.  NAtti Natti!!


Farsdags morgon!!

Godmorgon! jag har stigit upp ganska tidigt kokat kaffe och väckt barnen. sen har vi firat magnus på farsdag med fika på sängen, sång och många kramar. Till och med sömntutan fernanda var uppe med tuppen och grattade men jag vet faktist inte om hon var riktigt vaken hon såg väldigt trött ut och fort försvann hon ill sin säng igen. Magnus fick en fin Hoodie i present. den var han snygg  i. Jag ska gå i duschen snart sen ska jag städ undan  och åka på gymmet
och köra ett rejält pass. Det ska bli skönt. På onsdag fyller Wilhelm 7 år han ska ha kalas på leos lekland. jag ska fixa klart allt redan på måndag för jag jobbar hela veckan. Köpa presenter mm. Ha en underbar dag!!

Grattis på farsdagen!!


Sigge och jag i brunt!!!


Morning!!

Ja då var det lördag. Sitter här med en kopp kaffe och håller på att spola upp ett bad. Alla andra sover ännu.
 Jag tänkte väcka Wihelm sen och ta med honom in till stan och välja  farsdagspresent. Wilhelm gillar att gå på stan och strosa med mig. sen brukar vi ta ett fika och sitta ned och prata en stund på nått cafè. Jag var på after work igår och det var trevligt. min ´magnus ville inte följa med", Torrboll!! hur som helst var maten på Olivers helt ok och vinet. men vi fick en sån usel plats mitt framför scenen var trubadurerna spelade . rätt hög ljudnivå och svårt att prata sen var det så mörkt så man hade svårt att se vad man satte på gaffeln. Vi bad om extra värmeljus, men det var ändå Mörkt!! kanske kan man boka bordsplats i ljuset nästa gång, eller gå nån annanstans helt enkelt. kanske väljer vi det senare.
Förresten så har jag slängt i en toning i mitt sol sommar bleknade blondinhår. jag vet faktist inte vad jag ska tycka.
Men det blev väldigt blankt och mjukt. Känns rätt ovant. Men varför måste man alltid se likadan ut år ut och år in?Ändå
faller man in i sin trista blonda rutin efter ett tag.  Men just nu är jag brunett  ochsom ny för en stund iallafall.
Till farsdag imorgon blir det maräng tårta med hallon och så tänkte jag och fernanda baka nått smarrigt idag. Få se vad vi hittar på jag ska leta recept på nätet, skulle gärna göra snygga cupcakes eller nått liknande. cup cakes är ju som små vackra mysiga underverk om man gör dom ordentligt. Sen saknar jag min syster Boel och hennes familj, Puss Noa!!
Jag hoppas det inte dröjer så länge innan vi ses!! Jag tänker ofta på er.

Sigge och Saga


Snille Filip och äntligen fredag!

Klockan är 13:45. och jag har precis kommit hem från jobbet och satt mig ned med en kopp kaffe vid datorn. Magnus Pluggar ännu. Filipoch Wilhelm har kommit hem från skolan. Filip hade med sig en utvärdering över hans studie resultat inför utvecklings samtalet, Det ser mycket fint ut ska jag säga, Jag är jätte stolt över min Filip. Wilhelm har krypit upp i soffan framför Toon Disney och softar en stund. KL 18.00 ska jag på after work på olivers med några kul typer tänkte fråga min man om han vill följa med. Det hade varit trevligt att ha med sig honom. det är inte så ofta vi gör något sådant tillsammans. Alldeles för sällan faktist! Detta måste vi bättra oss med. Jag vill ju faktist göra saker tillsammans med min
Magnus OFTA!! Han är ju faktist min äkta make och väldigt speciell för mig på alla sätt och vis. Nu ska jag lägga mig på min spikmatta en stud och känna lugnet, sen ska jag laga lite gott fredags käk till mina barn. Vet inte vad ännu. see you later alligater

Torsdag kväll och jag är sliten.

Hallo! Kom hem för en liten stund sedan . Har jobbat till klockan 21:00. PÅ jobbet gick det jätte bra. Jag och min Kollega "Spinning Marita" har alltid trevligt. Innan jobbet har jag varit hos tandläkaren, fy vad jag hatar och är rädd, men ibland måste man ju Borra lite. Här hemma är allt fint. Fille är glad för jag har köpt nya kläder åt honom på Streetwear. Han är på väg i säng nu. Wilelm min lilla han sover redan gott. Fernanda har dammsugit här hemma och städat, jag älskar dig
Vännen!!! Och my husband ligger och bubblar i badkaret och ser väldigt sliten ut, gissar att hjärnan är överhettad igen. Ska massera hans små geniknölar om en stund, because he needs!! sen ska lägga mig på min spikmatta tända ett ljus
och känna lugnet i min underbara säng. Imorgon börjar jag halv åtta. men sen är det helg och afterwork med några från jobbet.  Ha en underbar natt!!!

sommar minnen!


En guld stjärna till Fernanda-Felicia!

Japp då har vi varit  och tränat; tillsammans, roligt! Fernanda har varit Med Wilhelm. Hon är så snäll och gullig med sina små bröder.  Nu är det bara att göra iordning killarna för kvällen, fika och i säng i tid så alla är pigga imorgon bitti. Själv är jag rätt trött också, Jag ska ta ett varmt bad och lägga mig på min underbara spikmatta. jag saknar en bra bok att läsa. Har läst ut  Under tusen strålande solar för några dagar sedan. Någon som har nått bra boktips så är det välkommet. 

korvproffset Magnus, Filip och Wilhelm.


Tjoosan!

Har jobbat kort dag i dag slutat kl 14:00, väldigt skönt. Hela familjen är hemma och jag håller på att laga mat. Korv och Makaroner, Helt ok! Alla Gillar korv. Mest av allt Magnus. Han är väldigt avancerad vad gäller korvar och vet precis
vad i korv väg som är bra och dåligt, halv bra och exclusivt. Finska korvar är visst nått i hästväg gott, tycker Magnus. Jag är väl inte riktigt lika korv intresserad, men visst okej, en korv nu och då  kan ju vara trevligt!
Efter maten ska jag göra läxor med Wille och Fille och sen ska vi dra på gymmet. Direkt efter jobbet la jag mig på spikmattan och samlade krafter ett tag så nu känner jag mig lagom halv pigg. Magnus sitter på lektion på datorn
med nån överläkare som föreläser i Neurologi tror jag. Han praktiserar ofta sina nya kunskaper på mig, känner på skelettet och musklerna, vrider, vänder och frågar ut mig om jag har olika krämpor som kanska kan vara nån dåld sjukdom! känner mig ibland som värsta försökskaninen . Men man får ju ställa upp för vetenskapen!! 

Dagen är till ända...

Denna dagen drog snabbt  förbi Jag och marita har varit på stan i morse jag köpte fina Kerstin Florian hudvårda produkter..känns lyxigt.  Hade fått presentkort.  Sen drack vi the på Mat och prat och snackade om livet. Marita skulle på spinnig pass så det blev snabba bananer, Marita ska alltid på spinning. Spinningmarita is the woman. Själv spinner jag aldrig men ett kondis pss på 1 timme fixade jag idag. Min näsa är inte i bra kondis, täpt, röd , svullen..inte roligt..
Men jag börjar vänja mig. På jobbet sväller den igen helt. Mina arbetskoleger vet vid det här laget allt om min näsa dess problematik och historia. En gång ångade jag näsan så den var skållad röd i en vecka..Det tyckte tillexempel my friend eller "kaveri"  som vi säger på finska  Kristina var ganska lustigt.. Imorgon jobbar jag förmiddag skönt. Nu ska jag göra varma mackor till familjen sen blir det tidigt i bädden. Natti!!

WIlhelm in action!!


Tidig morgonstund!

stigit upp tidigt. gjort ordnig killarna och skickat dom till plugget. Jag har duschat, druckit kaffe och läst NSD.
Det vilar en dyster stämning över Gällivare. Fy vad tråkigt! Jag får alltid klaustroufobi då jag åker dit. Jag upplever att tiden är frusen och upplever dejuavue upplevelser i tipskön på Domus. Jag vill ju gilla Gällka men det är inte alltid så lätt.
Men jag älskar ju mina nära och kära och alla minnena. Kanske blir det bättre med tiden, jag önskar det. Mannen mange sover och vilar sin överhettade student skalle. Han är så ambitiös, målinriktad och suverän, Inte alls som jag. Jag har blivit jätte bekväm och vill bara må bra utan ansträngning med nått som är så där skit jobbigt. Kompis Cajsa ty!cker att jag oc h saga vår chihuahua tik , är värsta diviorna och det kan nog stämma i vissa fall. Vi gillar att ha det skönt!! he, he
Nu ska jag och min polare Marita gå in till stan så jag ska klä på mig. Ha en underbar dag!!!

Hurtbulle jag!!

Jag är enormt hurtig. Jag har tränat ett super pass idag både kondis och styrka. härligt!!
har varit små förkyld länge så det har varit lite eftersatt. Jag älskar träning och kyliga höst och vinter väder under klar himmel då går jag hur långt som helst. försöker träna minst 3 dagar i veckan och sen promenerarjag förståss.
Men eftersom det händer mycket skumma läskiga saker ska jag köpa larm och pepparspray åt mig och Fernanda!!
Ifall att.

VILL HA!!

Dessa två par vill jag gärna ha i min samling!!!!
                                                                                                                                    

Måndag och ledig från jobbet!

SEG!!Vaknade tidigt imorse solen sken, kändes ärligt. Tog mig ett bad och sedan snabbt på stan. Tog en fika med min kompis Kristina sen gick vi runt och tittade lite på alla snygga nya höst och vinter kläder. Sprang in på Gina och bytte en klänning åt min Fernanda. jag köpte den åt henne förra veckan men den var trasig i dragkedjan. På Scorett hittade jag ett par Mc boots med höga skaft i brunt som jag gillade jätte mycket men jag hejdade mig, Är det nått jag har så är det skor, vågar inte räkna hur många. Ändå har jag sålt en massa.  de flesta blir använda för jag och fernanda har samma storlek. Mest går jag dock omkring i mina ugg eller emu boots. sååå skööna. Sart ska jag gå och hämta Wilhelm från skolan sen ska jag och Magnus träna . Kul att göra det tillsammans ibland det händer inte så ofta Magnus lever ju i böckernas värld sen han började plugga på universitetet!! Det är tur vi har Fernanda som kan passa Wilhelm ibland så vi kan göra  nått på tu man hand ibland. Hon är guld värd vår Fernanda.

Filip Actionman!


stora och lilla


Dessa två syskon är best friends oh älskar att mysa , kollafilm och käka gott ihop. real love!!
Fille däremot är actionman och alltid påväg nånstans.

nydushad monsterman!


Soft söndag

Söndagen har varit skön och slapp. jag ar tagit en lång promenad med Pirjos hund Teddy, motions runda alltså.
Saga och Sigge gillar nosiga slö promenader så dom fick stanna hemma. Hörde att en 20 årig tjej blivit dödad av sin kille i my hometown Gällivare. Det händer mycket där nu. jag blir berörd och ledsen. Värden är en kall plats kan det kännas som ibland.  Appro på nått helt annat vill jag uppmana alla som läser detta att läsa boken , Under tusen strålande solar. Så underbar, gripande och bara jätte bra!!Jag har sträckläst den liggande på min högt älskade spikmatta. Jag avgudar min spikmatta.Ligger på den minst 2 gånger per dag. Alla som behöver lite meditativ avkoppling och extra endorfiner köp er en spikmatta.
Jag har lagat en fantastisk Lasagne i dag, vi har ätit som djur. så nu ska jag hoppa i badkaret. sen är det dags att sätta i
killarna i badet

Monster och Bängel fernanda redo att flyga!!


Allahelgons härliga kväll!!

Vi hade det jätte trevligt igår, lördag. Jag hade köpt masser med godis så alla små monster fick sig en näve. Det blev inget BUS, bra GODIS! Alla var nöjda att det blev så. Efter en redig pizza middag tog jag mig ett långt välbehövligt bad med badbomb och doft olja. mmmm MYS! Senare kom Kompis Cajsa, Päivi, Kristina Stig och Roger Förbi . Jag fick vackra blommor och presenter, faktist helt oväntat!! Vi drack kaffe åt mangnus goda grädd tårta. Mycket trevligt !
Kvällen blev rätt sen, vi drack vin och pratade. Tack alla fina vänner!! Fernanda åkte till Boden med kompisar och hade problem att ta sig hem. allderles för sent kom hon! jag betalade en taxi, 650 kr, INTE ROLIGT!! Men flickan måste ju hem!


summertime

Drömmer mig tillbaks till sommaren!!

Hallo Sunshine!

Hämtade min små vingliga man från Olivers igår vid 3 tiden han var svettig rödblommig och lagom i gungan. Han hade haft kul i allafall och det är ju bra. Imorse kl 09:00 väcktes jag av -Jag må hon leva! tårta och kaffe på sängen. Så vi fikade och kramades, det kändes härligt. Mina grabbar ser fram emot att klä ut sig ikväll. HORROR!!! Mina kompisar skall komma hit vi ska äta lite tårta sen är allt öppet få se vad det blir. magnus verkar rätt urlakad efter alla hormonladdningar från gårdagens testosteronjippo! Det var nog rätt krävande. Nu ska jag städa  liteoch koka kaffe innan jag hoppar i duschen och snajda till mig. Min älskade Fernanda har äntligen kommit hem. Känns som en toppen dag idag!!

fille och ville

RSS 2.0