Korvar, eld och raketer.

kände mig rätt spak efter jobbet idag ville igentligen bara kura i soffan...så blev det ju naturligtvis inte.
Det blev KÖÖRV!!! Korv på längden , bredden, tvären . Det blev en kall Norrlands guld och det blev kaffe . Vi avfyrade smällare och raketer i solljuset...vi såg inte mycket sprak men det lät desto högre. Grabbarna var nöjda och vi var mätta. Nu sitter vi aningen dåsiga i soffan i varagsrummet och lyssnar på Robert Wells och co...hmmm. Jag ska bada med en valborgsmässobomb snart, Behöver slappa i karet en stund...mmmm. Sen blir det  ett glas rött  eller två och ostbricka.


På väg.


mmmmmm...


Grabbar!


Vi myser i solen och käkar körv.


På isen.


Fille eldar.


Big Papa har raketer i näsan???


Fullt upp!

Jobbat eftermiddag idag  och är ganska trött. Idag har jag hunnit massor vet faktist inte själv hur jag kunde klämma in så massa grejjer på så kort tid...men det gick ???? Fille kille fyller år på lördag så  presenter skall införskaffas och ingredienser till kalasbaket mste fixa det sista efter jobbet imorgon. Mamma, Boel och Noa kommer hit på fredag och stannar över helgen ska bli så kul att träffa  mina kära. ..Jag saknar dom alltid och väldigt mycket!
 Jag känner mig väldigt tom i bollen efter mitt rally grejjande  idag ,ska genast krypa ned i min mysiga säng. Hörs imorgon.

Toodiloo!

Pigg och vaken klockan halv nio och sovit som en stock. Idag jobbar jag eftermiddag och börjar först klockan 15:00. Jag har endel saker att uträtta på förmiddagen. Ska börja med att åka på gymmet och köra ett rejält kondis pass ett bra sätt att börja dagen,alla systemen sätts igång och kroppen vaknar till liv. Jag har precis mejlat in en uppsägning av Fernandas träningskort på Nautilus hon föredrar Helex, hon tycker det är mycket bättre! Grejjen är att det kostar dubbelt så mycket ,men vad har man för val ?Det är bara att köpa kort där..träna bör man annars.........! Nä inte riktigt men jag backar upp tränandet 100 procentigt för det främjar ju hälsa , välbefinnande och humör och vem vill inte ha en frisk, nöjd och glad teenager???  Nu ska jag gå och koka mig en tallrik gröt och sen bär det av till gymmet på momangen. Här i Luleå är det grått och trist och varmt idag, jag som hade väntat mig solsken.....hmm men man kan ju inte få allt, eller hur? Ha en toppen dag!  Tjing!

Student!


Bevisa!!!


Måndag och free as a bird.

Min lediga måndag har varit väldigt aktiv. Efter 10 timmars sammanhängande sömn är jag någots så när människa igen. Jag och kristina promenerade i till stan vid elva tiden. Vi gick runt och jag handlade lite blandad kompott presenter till Fille som fyller år på lördag  och två halv torra linnen och en snygg klänning till mig själv. Efter "spana kläder rundan" lunchade vi med Mange och Stigge på Exotic, "buffe"....mycket mat blev det och jag kände mig faktist lätt förlamad efter den orgien de friterade bananaserna med glass och kolasås pressades ned i en redan nudel fylld magsäck...fy vad discusting. Det blev för mycket av det goda helt enkelt. Jag har även hunnit med att fynda 2 fantastiska tavlor på Röda korset...Så nöjd!!:) och köpt ett nytt cykellås till Wilhelm för han ska på cykeltur med pugget  imorgon. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen drar jag på gymmet..Flytten närmar sig . Jag längtar att få sätta tänderna i detta projekt. Ha en härlig dag!!

Dolly vill ha vatten!!! Country tema ikväll...


Å så lite Gart Brooks.....


Slitit hårt!

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. Jag är hur trött som helst  och behöver relaxa rejält. Varmt oljebad, massage av min privata massör Magnus, vassa spiken och 10 timmars sammanhängande sömn ska nog råda bot på 
detta...Jag känner mig som en "trasa" men har verkligen inte tid med detta tillstånd så jag är snäll med min arma kropp och ger den vad den behöver . Det funkar oftast väldigt bra.:)
Nu ska jag natta min lilla  och sen i badet ,datorn får vila ikväll.  Tjing!

Morgon, Morgon!!

Vi har firat Blomman i morse. Steg upp ca:08:30 och dukade fram på köksbordet  tårta  mm sen väckte vi grabbsen och  sjöng upp lite. Firandet i sig gick till så att vi sjöng det vackraste vi kunde kring fernandas säng så här.
-vad är det för en dag....ja vad ääär det fööör en dag....
-Ja det är Fernandas födelsedag....ja det är Fernandas födelsedag...hurra, hurra ,hurra
Hurra, hurra, HHHHUUURRRRAAAAAAA!
Sen överlämnade vi presenterna......I vanliga fall hade man åkt ut fort som attan om man sjöng i hennes rum vid denna för henne ogudaktiga tid....men denna morgon bjöd blomman på det vackraste leendet. Vi har alltså fikat tårta i rejäla mängder till frukost men inte blomman hon har slagit sig in på en hälsosammare linje och tyckte att tårt kalaset med hennes snygga tjejgäng räckte för den här veckan.
I dag jobbar jag eftermiddag ska hinna färga Fernandas hår innanför hon ska svinga sina lurviga med tjejerna ikväll och sen ska jag hinna duscha mig själv och äta lunch och promma till mitt andra hem jobbet...Det går nog inte ihop???? Nu ska jag tvaga min underbara lekmen , lika göra  bort det först....Tjiing!


Uppe med lärkan och pigg som en tupp!!!

Jobbar eftermiddag idag. Jag är pigg allert och på hugget redan klockan  07:00.
Idag på förmiddagen ska jag åka och köpa ett par nya dojjor åt Fille, han har valt så jag vet vad som skall handlas sen ska jag hämta en tårta åt Fernanda som ska fira sin 17 års dag i efterskott med sina vänner ikväll. Vi har försökt hyra lokal då hon hade tänkt ha ett lite större party men allt var upp bokat, tyvärr ! hon har  i och med detta fått sålla och bjuda ett lite mindre sällskap. Solen skiner inte idag men det är riktigt varmt och skönt ute jag ska försöka hinna med ett träningspass innan jobbet och sen en promenad dit. Vi får se om det går?
Har precis spolat upp ett ångande hett bad ska hoppa i plurret och hetta upp min morgon huttriga kropp lite.
Hoppas ni får en jätte fin dag.  kramar.


Galet brusig!

Idag skrev vi på en lunta papper på banken. Hand penningen är betald och man ser allt lite klarare.
Herre jessus det såg väldans bra ut i tabellerna.
Solen värmde rejält idag det känns underbart  och snart är sommaren här ,jag hoppas det ska bli många långa heta dagar i solen. -If not, då hänger jag mig!!!
Nej skämt å sido. Inget väder ska få pajja min semester i år men i och för sig så kommer jag nog vara så i repar tagen att jag inte hinner gå in i nån väder depp.  För vår del blir det alltså inget avancerat resande i sommar men ut i skärgården blir det att åka i allafall . Mange har åkt och hämtat Fille på gymnastikträningen och Wilhelm och jag har spelat lite Wii fitness....Fernanda har tränat för tredje dagen i rad idag och kom nyligen hem rödblossig och glad själv tog jag en lång prommis runt Mjölkudden...Skönen! Nu ska jag hjälpa min Lill Wilhelm att komma till ro och förbereda sig för sängen Tjing!

Den får mig verkligen att Minnas....:)


Sommarminne= solbrända killar


Mina Fina!!!


Coola bananer.

Efter jobbet idag har Jag och Mange har snurrat runt stans bygg, kakel , golv, tapet affäret och kollat läget...Herran joumala!!!! vilket utbud.........
det är  bara för mycket...Snacka om att vi lever i en avancerad och exstrem värld...No limits!
Imorgon är jag ledig från jobbet det känns skönt för jag känner mig aningen överhettad.
Mange står och lagar nån spännande fiskrätt vi ska käka snart sen ska jag åka på gymmet och köra ett rejält pass och efter det ett hett bad med min älsklings badolja, hår inpackning , ansiktsmask och sen ska jag krypa ner i soffan med Wille och Fille och Mysa.....
Förresten så måste jag skjutsa  Fernanda till Helex. kl:19:00 Hon verkar äntligen ha kommit igång rejält med träningen och hon verkar gilla det. Bra tycker jag för god fysik ger hälsa och välmående och vem vill inte ha det.

 

Drömmar

Hela gänget sover utom  Sigge som ligger vid köks bordet och stirrar på mig. Jäkligt trött är jag fast jag sovit tungt och länge. Jag har drömt skumma, konstiga drömmar inatt som ännu ligger kvar i minnet.
Jag jobbar förmiddag idag och imorgon är jag ledig det ska bli skönt för jag har en hel del att göra och ordna.
Solen skiner ute det ser ut att bli a lovely day!  Kram.

You know i`m no good... Hemsk förebild, underbar röst. Filips stora idol!!!


Sluta deppa börja steppa!;)


Jag tycker inte om dig!!

Jag tycker inte om att inte tycka om människor men det händer att jag inte  gör det. Jag har verkligen försökt rannsaka mig själv och syna mina egna sömmar och tro mig ,jag vet  jag verligen inte är perfekt. Ingen människa är perfekt!
Ibland stöter man på "exstrema rötägg" i sin vardag och man kommer inte undan man måste liksom hantera deras sällskap på bästa sätt.....Jag är inte bra på detta. Jag är alldeles för osmidig för att kunna bli omtyckt av Rötägget eller få vara med i "Äggets" gäng. Jag kan tex utan att jag hunnit reagera ha sagt åt "Ägget" så här till exempel:
-Hör du du du  Ägget, jag tycker du är elak och kall och obetänksam  Jag  tycker inte om ditt beteende,kan du tagga ner!
Jag förvandlas till nån slags töntig snällhetspolis med rätten att DÖMMA!! Aj! Aj! Aj!
Detta går inte hem i rötäggets stuga....Ägget känner sig hotad och kastar ur sig diverse taskigheter som hon sedan sprider vidare och spettsar på rejält till alla som vill höra. Rötägg snackar mycket hemskt och elakt skit och sprider sanningar och löngner till alla som vill höra. Jag undrar hur Ägget pallar?
Jag undrar var deras ruttna röta kommer ifrån  och vart ifrån den får sin näring!
Tur ändå att dom flesta människor är goda "Gobitar"  och Rötäggen i jämförelse väldigt få......


Besikta mig också!

Besiktningen av huset gick mycket bra. Huset är väl isolerat och fukt och mögelfritt, ja det verkade vara fritt från allt ett hus  ska vara fritt från. En stupränna var dock deffekt och lite lösa skruvakunde man hitta men i det hela var det ett mycket hälsosamt och rejält hus, de ni!! ;) Min Byggare BOB make magnus var mycket nöjd över besiktningen. Magnus,  besikningssnubben, mäklaren och husägaren hade alla 4 krälat omkring under huset  i själva krypgrunden i vad Magnus påstår en hel evighet. De hade klöst, kraffsat , borrat, känt och luktat.  Besiktingskillen var en riktig "bjässebiff" och hade nästan fastnat i hålet till krypgrunden. Våran tjusige mäklare som annars alltid bär kostym hade varit klädd i mjukisdress och legat på sidan med huvudet i handen och tittat på  och små pratat sista evighetstiden där nere i underjorden, han var visst lite krasslig och orkade inte kräla runt så intensivt. Nå väl det blev då rejält besiktat och det är vi glada för.
Just nu ligger jag och känner lite PMS vibbar, inte alls kul. Jag har värme kudde på magen och känner mig både vissen och butter och sen har jag en fruktansvärt intensiv träningsvärk i mina ben men inte ska jag klaga. Livet är underbart , oftast!!


God morgon!!

Jobbar förmiddag idag så jag är verkligen uppe med tuppen och faktist väldigt pigg. Idag klockan 09:00 ska Antisimex besikta vårat hus det ska bli så spännande. Jag bara hoppas att det ser bra ut i krypgrunden!!!!......... Mange är redo att ta sig an huset med besiktningskillen han ska syna varenda liten millimeter....Är allt ok så börjar vi flytta 1 juni. Vi har redan valt kök, vitvarot, kakel och golv i hall och kök så allt är klart i huvudena på oss;) NU har jag druckit upp kaffet ska gå och  tvätta håret är lagom morgon ruffsig.

Nu är Blomman på plats.

Mange hämtade Fernanda på tåget hon var lycklig och glad och hade väskorna fulla med födelsedags prensenter och plonkan full i pengar. Nu är klanen åter samlad, det känns bra. Nu ska jag lägga mig på min vassa spikis och relaxa lite innan det är dags att sova ,arbete imorgon.

Hur det känns

Kanske är det alltid söndag
och vem som helst ska dö
så som alla ska dö: på en söndag
kanske är det jag
som ska dö: denna söndag eller är det försent när du redan slagit
din blodiga rot i ett magert hjärta
hur blind var jag
hur enfaldig gick jag
med ditt hjärta i min vas
när allt runnit bort då står du där
om jag kunde välja
då skulle jag ha valt att älska dig
men jag kunde aldrig välja
jag älskade dig långt innan vi möttes
så älskade jag dig


Sagapå agapi mou


Kärlek


Jag är så ledsen..

Läste kväll tidningen, såg ett bekant  ung,t vackert ansikte på en helsida. Hon finns inte mer hon dog av en överdos av en drog hon köpt på nätet.....Herregud den flickan kunde haft en underbar framtid och ett långt lyckligt eller mindre lyckligt liv men dock varit i livet. Vilka val vi väljer för en sekund kan vara avgörand. Livet kan vara tufft och strävsamt. , Livet bjuder ibland på tuffa uppförsbackar men man får  ju aldrig ge upp. ....eller hur??? Livet är ju jävligt  pissigt ibland och tungt och trist och öken. Det är ju en väldigt enkel lösning att fly iväg med hjälp av någon slags substans. När man är ung tror man ju att man vet hur livet skall vara ..Men hur mycket visste man om livet då man var 19 bast??...Inte mycket!. Livets hårda skola har ju lärt oss vad livet är och att uppskatta det som är bra och sunt i livet och sen sålla det som är skit även om det kanske lockar oss.
Jag känner mig så ledsen för flickan Malin och att hon aldrig får uppleva livets upp och nedförsbackar, Jag känner mig så ledsen för hennes nära och kära........... Många kramar ulli

Kvinna!!


Morgon stund.

Härlig morgonstund i ensamhet. Jag har blivit värsta morgonpiggelinen. När familjen snarkar som bäst då tassar jag in i köket och sätter på kaffet. Det är tyst och skönt sen sätter jag mig ner med morgontidningen( förutom på söndag) då jag loggar in på datorn. Jag hinner mysa en stund för mig själv innan grabbsen börjar snacka, dem är väldigt bra på att snacka. Grabbsen snackar mycket, länge och intensivt. Dom är frågvisa och nyfikna och det är ju toppen bra men som kontrast kan tystnaden vara ljuvlig iallafall på morgonen innan alla hjärnfunktioner riktigt kommit igång.
Förresten jag hörde något väldigt tråigt och skrämmande om två gällivare ungdommar . Dom skall ha  hittats döda igår och att polisen är förtegen och att brott ej kan uteslutas??? Jag får så ont i mitt "mamma hjärta"! Min dotter fyllde 17 år igår, mitt hjärta, min fina som jag gör allt för....Det känns svårt att tänka sig in i situationen. Idag kommer Fernanda med tåget från Gällivare ska bli skönt att krama om henne.


Relaxing med Melissa!


Hååhåå jaa jaa!

Herre jessus vad jag har grejjat igen. Jag känner mig fullkomligen slut som människa nu får det vara bra för ikväll.
Jag har ju rensat förrådet det blev kanske inte så mycket bort rensat mer flyttning av prylar och pinaler och strukturering.
Men nu är det bättre. Det var jätte kul att plocka upp min låda med prydnadsaker, Gud vad mycket härliga grejjer jag har dessa kommer ju att få plats i  det nya hemmet.Jag har även hunnit städa Fille och Wilhelms rum så nu doftar det "Vit AJAX" i hela huset.... Nu är det dags att lägga upp benen. Tänkte att jag skulle hyra en film. Är det någon som har något bra filmtips så tipsa gärna. Nu ska jag plocka fram min gammla symaskin och fixa mina älsklings jeans som det gått hål i...SEE you Later!!

Så ser "nu ska jag städa" blicken ut....


Det stormar ute.

Jag höll på att blåsa omkull då jag promenerade till parkeringen för att ta bilen till Gymmet, trist!
Jag hade planerat att vara ute och hitta på nått med grabbsen idag men det är uteslutet vädret är riktigt otrevligt.
I och med att vi skippar ute aktiviteterna så tänkte jag städa och röjja i förrådet istället, Ja, jag vet att vi nligen gjort det men det finns massor kvar att plocka i  det tar liksom aldrig slut...puuust!! Mange har kört Fille och Amir till Gammelstads badhus och Wilhelm sitter inne och spelar Tv spel. Jag ska överala min man att grejja lite med mig , det går snabbare om man är två..:)
Fernanda firar sin 17 års dag uppe i Gällivare idag jag ska ringa och gratta Blomman, hon kommer hem imorgon då får vi planera vilken dag vi ska Fira här hemma. Ska kila nu.

Haparanda och IKEA.

Det blev en ride till Ikea. Jag och mannen och grabbarna åkte dit vid lunchtid ,mycket trevligt. Vi hittade dessutom massa bra grejjer  och  så köpte jag tyger massa snygga tyger. Gud vad jag ska sy då vi flyttar till huset. Jag ska sy gardiner, kuddfodral, klä om stolsdynor mm, mm. Just nu sitter Magnus på andra laptopen och sätter ihop ett kök åt oss på IKEAS hemsida. Vi valde noga ut våra objekt idag och hittade ett kök vi verkligen gillade..Så spännande!
Vi käkade på ikea och det var faktist väldigt gott och prisvärt förutom kaffet som smakad RÄVGIFT!!
Hemresan var väldigt högljudd grabbsen ville höra Holy diver hundrafyrtio gånger på raken och sportiga Marie med Cornelis där emellan...det blir ju ganska enformigt  men det gick bra. Vi sjöng och jag till och med headbangade lite grann. Man måste ju ställa upp för sammanhållningen. Nu ska jag ordna kvällsfika till min förkylda lilleman.

Ta det kallt det är allt!


Sol från klarblå himmel!!

Underbar dag idag Vi håller på att göra oss i ordning vi ska åka till banken och lämna in lite på skrivna papper angående våran hus husaffär. Sedan ska vi åka med killarna och fika och efter detta ska vi ut på klinkers, kakel , golv och kök jakt. Jag har ett brinnande intresse att spana in utbudet...men herregud vilka valmöjligheter som finns. Vi måste lägga upp en plan angående färg, form en helhet så man kan begränsa sig lite annars blir det kalabalik. Det ena är ju värre än det andra det dyker ju upp nya grejjer hela tiden. Jag och Min Mange är ändå ganska lika i smak kring sådant .Jag är väl lite mer spacad kanske, men då säger Mange så här.  -Ulli kanske vi dämpar oss lite och väljer nått lite mindre exstremt som man inte tröttnar på och som håller i längden, sen dividerar vi och hittar en balans. Det brukar bli bra och det blir aldrig trist. Det kan aldrig bli trist bland våra pråliga prylar... Vad är trist igentligen??? Smaken är ju som baken. Måste klä på mig nu och bädda sängen. tjing.

Byggare BOB!


Jag säger så här att......


Herregud vilket.....

Japp jag har varit hemma med Wille mannen idag han mår rätt hyfsat ändå men jag har läxat upp honom rejält angående vårdoppen i vattenpölarna. Det får vara slut med detta badandet nu omgående!!
Idag har vi skrivit kontrakt på huset. Det känns ...det känns ..sååå BRA!  Allvarligt talat så var detta huset helt perfekt för oss även om det finns en hel del att göra på det. Huset är stort, rymligt och öppet och allt viktigt som fjärrvärme, 3 glas fönster, ny el, nya stammar och det kommer man långt med...;) På måndag är det besiktning vi får hoppas huset inte bär på någon svår botad sjukdom. Jag och Mange spanar nu in nya kök och klinkers, golv  , vi har varit och hämtat kataloger lite här och där.  Nu ska jag dricka en härlig kopp kaffe..Tjing!

Hon är så söt.......


Svår fotad Fille!! Gillar ej att vara med på bild....


Vård av sjukt barn.

Hemma med vård av sjuk Wilhelm idag. Wilhelms lov har hiills varit toppen förutom att han har en tendens att komma in sjöblöt stup i kvarten. Han "råkar" liksom bara bada i vattenpölarna på gården gång på gång !!!! Så nu ligger den lille här med feber och rinnande kran, så kan det gå då man försöker simma i vattenpölar...
Idag ska vi skriva kontrakt på huset det blev lite uppskjutet pga av att vår mäklares fru började föda mitt i  vår kontrakt skrivnings tid..nåväl nu är det avklarat så kl:16:00 idag är det dags. Jag och Mange är nu ifullgång med att fundera och lokalisera vilket kök vi ska köpa och vilka golv som ska läggas...I`ts a jungel out there. Nå vi är ju inte där ännu men det kliar i fingrarna attsätta igång med renoverings projektet. Fernanda-Felicia är i Gällivare och hälsar på Emil och släkten hon fyller år på lördag och ska fira sin födelsedag där och till nästa helg blir det födelsedagskalas här hemma, tänk att blomman fyller 17 år, helt otroligt. Min älsklings Fille ska till Frissan idag  jag har äntligen lyckats övertala honom att fixa till frillan lite han ser för tillfället väldigt vildvuxen ut..Nu ska jag kila till köket och koka lite kaffe, Tjing!


Godmorgon!

Jag måste säga att jag känner mig rätt mör efter gårdgens eskapader.Det är inte bra att stressa så där onaturligt mycket, magen signalerar genast..katarr!!!  Solen skiner idag så jag tänkte ta mig en promenad till gymmet och köra ett pass innan jobbet. Jag ligger här och funderar på om vi ska åka till Gällivare till helgen, vet inte om jag har någon lust???
Här är det så oerhört blött, slaskigt och grisigt kan tänka mig att det är lite bättre skid och skoterföre i gällivare.
Sen är det de att jag jobbat så jäkla mycket och känner mig rätt sugen på mental och fysisk vila och det blir det aldrig om vi drar till  Gällka det blir ändå alltid lite stressigt och sen så är man trött när man kommer hem. Ja vi får se ,,det är ju inte bara jag som  bestämmer,resten av familjen skall ju säga sitt. Nu ska jag stiga upp och koka lite yogi, spola upp ett bad och läsa Nsd under tiden vattnet fylls upp. Jag känner mig så jäkla ful och dassig kanske ska jag beställa tid till frissan behöver nån slags boosting.

Idag

Gudars vilken dag! Vi och jag har farit och flängt hit och dit och kors och tvärs genom stan. Massor har uträttats på väldigt kort tid. Jag och mannen Mange har varit hyper aktiva  och väldigt effektiva...bra för det var så mycket som inte kunde vänta som tex bilbesiktningen....men nu är det också fixat, prickfritt!! Maten här handlad, husbesiktningen bokad...mm, mm. Efter denna enorma horror ride skulle jag jobba och det har jag gjort. Jag var ju rödblommig och anfådd vid ankomsten till jobbet men inte gav jag upp ..No, no jag fräste på och tog mig igenom en en kväll på jobbet galant men nu ligger jag här med blåsor på fötterna och känner mig väldigt tom, känns nästan som jag är bakis.?? Jag gissar att det beror på att jag blivit  överhettad idag...jag behöver min sköna "bebis sömn" Ska hoppa i nattdressen nu.  Natti!

What`s up ??


Djupa hus diskussioner... Mange och Paulo.


Ut i solen.

Vaknat ganska tidigt och druckit my cup of coffe i sängen på spikmattan med laptopen på magen och NSD...ja så gör jag! Idag finns ingen tvekan det är bar att klä på sig och vandra ut i fin vädret. Jag och Kristina ska promenera in till stan.
Igår kväll åkte vi till våra gammla  kompisar och grannar som flyttat till ett hus på Porsöberget nyligen  det var jätte trevligt men vi saknar deras grannskap:(. Nu ska jag hoppa i badet.. 


+12 grader i skuggan!

Tagit en lång promenad runt stan. Det är riktigt varmt och skönt och blött fick lust att plocka fram cykeln men det är så jäkla blött och grisigt ännu och plockar jag fram hojjen då vill grabbarna också så jag år nog vänta ett tag. Underbara Fernanda åker till gällka idag  och ska vara där några dagar. Få se hur det blir för oss om vi också tar en tur uppåt i veckan vi har våran skoter där så det skulle vara trevligt....Nu ska vi åter ut i finvädret!

Vårsol och jag!


Yeesss


Inte alls velig!

Jobbi jobbat mycket och länge men nu är jag äntligen ledig,,,en heldag, hela långa måndagen är jag fri ,ledig , levande.
Jag ska inte   göra någonting särskilt alls mer än att jag ska fejja lite här hemma , promenera och träna och sen ska vi skriva kontrakt på ett hus. Äntligen har vi hittat rätt, hittat hem och det känns så bra och så trevligt. Klaffar allt med besiktningen mm så blir jag så lycklig. Vi behöver mera space för våran stora lurviga motoriska familj .
Fernanda åker till Gällivare imorgon vi  får se hur det blir för oss nästa helg ,det beror på väder , vind och stämning.
Nu ska jag relaxa på min vassaste spik en stund..;)


Morgonstund


Morgonstund vid laptopen..


påskharar..

Min magnus serverade frukost på sängen i morse det var mysigt  jag låg kvar ett bra tag och slappade. Påskharen hade lämnat påskägg till kidsen, mycket uppskattat.:)
Idag jobbar jag eftermiddag så jag ska ta mig ett snabbt varmt bad och sedan göra mig iordning . Det blir en rask promenad till jobbet ...Ha en fortsatt mysig påskhelg!

Långfredagen.

Idag har vi firat i påskens tecken med alla tänkbara "påskaktigheter" påskmiddag, äggblåsning/målning ,ris med beklädnad  allt detta sker idag  pga att jag jobbar kväll imorgon. Påskharen har inte varit på besök ännu men väntas komma framåt kvällen , harspår har setts kring huset så han är troligtvis inte långt borta.
Idag dog alltså Jesus på korset  och  det känns ju igentligen som en "supertabbe" att fira me påskbaluns just idag men tyvärr  hade inget val  grabbarna var överens om att  jag  absolut måste vara med i firandet och det funkar ju inte imorgon. Så är det Ibland får man tänja lite på gränserna  och  till och med skåla mitt i en begravning för husfridens skull. Nu ska vi dricka kaffe.   Vi hörs

Påsk Putte!


MMMM..


Vid middagsbordet.


långfredag...


April väder

Det regnar snö från himlen och det är gråare än grått ute. Inga planer på att göra något särskilt har vi.
Ska laga en god middag, måla ägg, pynta risen  och sen tror jag att jag ska sätt a mig ned och måla, har en påbörjad målning som väntar. Jag känner mig jätte inspirerad och super förbannad....... Jag håller på att explodera,
Jag målar bra då jag känner mycket!!!!


Påsk


Trött, kär och glad


Inte alls pigg!


Ledig kväll!

Vi har varit och handlat massa gott och hyrt en film så det blir en familjekväll i soffan för familjen Nilsson.
Jag känner mig trött och utarbetad. Mannen Mange ligger redan uppkrypen i soffan. Först blir det ett varmt bubbligt bad och sen en stor kopp Yogi. Ska tända en nang champa och släcka ner. Förresten så har jag varit och köpt nya målardukar och oljefärger känner mig jätte inspirerad men först måste jag få vila ut  jag har sovit alldeles för lite sista veckan och det känns.


Glad påsk!!!


Sent kvälls snack!

Uppe tidigt ska till tandläkaren har tappat ett litet hörn av en tand men gissar attt det bara blir ett pytte ingrepp så jag är lugn.
Satt uppe sent igår och snackade med Mange och Boel alltid trevligt. Boel och Noa åker hem idag det är så  tråkigt tycker jag, vi träffas alldeles för sällan !,Noa har träning ikväll  och den vill han absolut inte vill missa ,därav den snabba hemresan .Idag är det grått och trist ute tar nog bilen in till stan..Vi hörs senare!

Jag är väldigt mycket i mössan!


Syster , noa och Fille krumbuktar


Boel och Noa

Mina kära Boel och Noa är hos oss och det är så mysigt. Vi har rantat runt stan petat och påtat, plockat och klämt  och när vi  hade klämt klart gick vi på Waldorfs och åt ...mmmm.
...Nu sitter vi här och umgås ...så jag har inte tid att blogga men imorgon är jag tillbaka...tjong!

kväll

Hemma igen efter att ha jobbat kväll. Innan jobbet gick jag en runda på stan hittade lite allt möjligt, Två tröjjor åt Fillee bla, han blev toppen nöjd , tur för det är inte alltid man lyckas. Min "darling syrra" och "darling Noa "kommer till oss från Gällivare imorgon och sover över en natt ,ska bli så mysigt jag har saknat dem.  Jag slutar tidigt imorgon så jag ska möta upp dem på stan..Nu ska jag borsta mina snygga tänder och sen väntar min vassaste spikmatta på min träningsvärkande kropp...I need some healing!!..Natti

Trött efter jobbet.


Kan inte få nog


Nu ut i solen

Tränat, fejjat, städat , grejjat nu är det ok.
Börjar jobba om 2 timmar så jag ska ta en riktigt lång promenad runt stan innan jobbet jag behöver  ladda med solenergi. Mange pluggar och kidsen kommer snart hem  från skolan, iallafall Wilhelm.  tjing
                                                                                                              

SOL


Godmorgon!

Idag är magen som ny. Jag har sovit jätte gott inatt såjag känner mig uderbart utvilad Min underbara Magnus steg upp och gjorde iordning Wilhelm för plugget imors så jag fick sova ut. Jag har verkligen haft en skön morgon med kaffe och NSD i sängen och jag ligger fortfarande kvar fast nu med laptoppen på magen.
Solen skiner ute ser underbart härligt ut ; jag ska hoppa i badet och sen ska jag promenera till gymmet och köra ett pass.Börjar jobba först kl16:00 idag.

ZZZZZ...

Har verkligen inte haft någon toppen dag trött pga för lite sömn för lite sömn pga  magkatarr.,
Fille har haft utvecklingsamtal idag och han hade skött sig toppen bra i skolan,skönt! Ingenting att oroa sig för på den fronten. Nu måste jag sova så jag pallar hela veckans jobb,  Natti!


Magen säger.

Knappt sovit inatt haft jätte ont i mellangärdet ell magtrakten, det liksom suger, värker känns som ett tomt hål..
Jag känner igen det , det är magkatarren som kommit på besök.
-Sluta stressa Ulrika det gör ont, säger min mage..- Men jag hinner inte säger jag.
-Ta det piano ,säger min mage. -Jag måste springa säger jag.
Hur ska man stressa av  när man har åtaganden som växer en över huvudet.
Jag hinner inte med ......

                                                                                  -

Fille och Mamma gillar!


kvälls snack

Sitter här och dricker en kopp yogi. Grabbsen har badat  och Fernanda har varit ute med hundrna  nu sitter dom hela gänget samlade i storasyster Fernandas säng och kollar Patrik 1,5....Mysigt. Hon är gosig med sina små bröder ..oftast!
Jag och Mange har diskuterat våra framtidsplaner och lagt upp strategier...Hmm;). Imorgon jobbar jag förmiddag känns helt ok så länge solen skiner skiner jag och vad jag förstår så  är det fortsatt sunny weather imorgon.
Jag får super energi och oanadekrafter av solen, så är det.
Idag har vi hunnit med massor jag har tränat, varit på filips gympa träning testade tumbling golvet, hjulade och slog nån halv snygg volt.. Jag vet att det kanske verkar lite crazy men jag gillar att hjula och slå volter...det pirrar i hela kroppen när jag ser Fille träna. Jag vill bara go bananas kasta mig i lianerna, hänga i ringarna och snurra i räcken. Så är det med mig. Jag kanske inte kan men jag vill! I need to move my body....Det är lite monkey i mig vad ska man göra. Vill man så vill man..som Wille brukar säga. Ibörjan skämdes Fille när jag Flippade ur på söndags träningen men nu bryr han sig inte . Han tycker det är lite kul att vi gillar samma grejjer....Nu ska jag hoppa i poolen...tjing!

Det visste jag.


Tjenis!

Japp då har vi varit på ännu en husvisning. Förväntningarna var väl inte så där jätte höga det var ett repobjekt här på Mjölkudden. Jag kan säga att mäklarens bilder på hemnet måste varit retuscherade..fy vad trist!
Läget var ganska bra vi trivs ju här på Mjölkudden och skulle gärna bo kvar här. Men detta var nog bland det värsta jag sett. Vilket helsickes repande det skulle bl,i i århundraden skulle vi få repa...kanske längre.
Men till rätt pris kanske?? eller...njä...

Var är du Magnus???


Wilhelm the one and only.


Laddad för husvisning!!


Nu jä....

Stigit upp tidigt ska skjutsa Fille älskling på gympaträning och åka och träna medans Fille tränar ,efter detta ska jag hämtar jag upp Fille så drar vi upp på Ormberget .Ville ska åka bräda och vi slalom sen grillar vi lite korv och njuter av vårsolen...nu är det bara att snabba på..Tjing!

Huga vilken Visning!

Huset var ju underbart! det var hel fräsht, supermysigt, bra läge, okej utgångspris...men det är lite långt från Mjölkudden!!!
Jag och Mange går omkring med flackande blickar...Vad gör vi??..hur ska vi tänka?..Ska vi, ska vi inte?...Vi är Jätte sugna..men !! Men!!!
Vi beslutade att avvakta lite och  fundera.... Vilka Jä.... "velpellar" vi är. Jag som är impulsstyrd skorpion står brevid Magnus och flackar med blicken precis likadant som han gör. Vi är två jätte Super töntiga frågetecken  jag och Mange. ,smittar ambivalens??

Jag är lite i mössan idag!


Sportigt!

Igår var jag som sagt var med mina arbetskollegor och vänninor på afterwork. Det blev en lyckad kväll med helt ok mat och massa sport på tv skärmar överallt i lokalen så är det ju och så ska det ju vara när man är på sportsbar. Vi alltså tjejerna och jag hade ju inte tippat på nått och var ju heller inte intresserade av vad som visades eller vilka mål som gjordes. Vi drack Bira och käkde rejäla portioner med diverse olika maträtter. Bra service och snyggt var det i lokalen så jag förstår att det snabbt blev fullsatt .
Egentligen är ju jag en rätt sportig person förutom när jag äter eller dricker då vill jad ha lite mera Lady och Luffsen stuket. Och när jag sportar och är sportig så är jag det för egen del och följer nästan aldrig sport på Tv.
Efter sportsbar måste jag säga att jag var tung i kroppen jag drack två stora öl där och käkade en rejäl köttig portion. Jag är inte någon öl människa annars ,jag dricker väldigt sällan en bira ,: Jag föredrar vin till maten och sen gärna en drink , en wiskey eller en god likör. Hur som helst så tog jag min tunga kropp till  Olivers dansgolv och vi släppte lös till några hetsiga hits innan vi lommade hem framåt små timmarna. Ser fram emot  sommaren och att B.B.B ska öppna så man kan sitta ute i solen  och sippa.
Klockan ett ska vi på husvisning!!!


Ett gäng glada laxar!


härligt med helg.

Pomenerade hem med Kristina från jobbet  solen tittade  frambakom molnen och det kändes som en bra  början på helgen.
Ska på Afterwork med mina arbetskollegor idag  resten av kvällen blir nog mys och avkoppling hemma i soffan. På lördag och söndag ska vi på husvisningar det ska bli spännande. Nu ska vi åka på korvgubben och käka med grabbsen......see you later

Morgon kl 06:30

Puust.. stånk..!  Jobbar bara till kl 13:00 idag, tur det!
Ska på afterwork på All Star idag med mina arbetskollegor..........

hemma!

Hemma igen  så skön. Kröp ned i sängen och kramades med lillen en liten stund oftast har han hunnit somnad då jag kommer hem från jobbet  och har jobbat kväll ,så det var bara att passa på. Nu är det bara hopp i badet och sen kolla lyxfällan sen är det bara att sova . Jag börjar  jobba tidigt imorgon.  Natti!

Pluggis!!


Mys!


Njuter.......


Jag är en ganska glad prick.

Läste om stjärntecken på nätet och fascineras över hur bra det stämmer i det hela. Jag är verkligen en  tempramentsfull skorpion och min Magnus är en velig våg ,som väger allt på guldvåg innan beslut tas ett ganska bra komplement till min impulsivitet. Vi möts nånstans mittemellan och det brukar bli ganska bra. Jag puschar på Mange och han bromsar mig...





Husvisningar till helgen....


Hejja Ulrika!!

Dagen har varit lång och strävsam jag är så trött känner mig inte alls som någon prunkande rododendron i vårsolen utan väldigt vissen, trött och dassig för lite sömn för mycket stress och  arbete.
Livet är ju såhär  iallafall för mig att jag blommar och vissnar  om vart annat men det känns verkligen att man behöver vara ledig en längre tid för att vila ut. Jag jobbar ju väldigt mycket vissa veckor och tre barns mor som man är måste man ju upprätthålla en viss standard  man kan ju inte bara gå i ide och snarka på tills man har lust att vakna igen.
Sömnen är så viktig för mig men alltså ett problem är att jag har samma sömnbehov som en baby...lång underskön djupsömn i många långa timmar behöver min utarbetade kropp för att fungera, det är ju löjligt  men så är det.
Min man har lagat underbar kyckling idag och servat mig lite exstra han ser att frun är en slagen hjälte....

Jag är liten men tuff!!


Ajabaja!!


Trött mamma Ulli efter jobbet idag.


Vaken kl 05:30

Herregud vad tidigt det känns, fast känner mig rätt pigg ändå.  Hade ställt in mig på en"vara ledig dricka kaffe i sängen  och läsa tidningen länge morgon"men som sagt var   jag ska gå ut och jobba lite extra idag.
Wilhelm har friluftsdag idag så jag ska göra iordning hans matsäck innan jag drar iväg på mitt arbete. Jag ser solen komma upp bakom hustaken det ser ut att bli en riktigt fin dag idag.

                                                                                                                          See you later.

RSS 2.0