Nu åker vi till Gällivare!

Nu drar vi på sportlov!  Ha det bra så hörs vi nästa vecka  på onsdag !

zzzzzzzzzzz.......


intensiiivt

En mycket intensiv dag är till ända, tur är det för mina hjärnceller är överbelastade. Jag har haft arbetsutbildning idag. Det var trevligt men väldigt krävande, man måste vara allert då man ska vara med på sådana viktigheter...
Idag ringde banken och vi har vårt lånelöfte klart nu är det bara att hitta rätt hus. Jag och Mange letar med ljus och lykta.  Och ska på visning nästa vecka , spännande!...Nu måste jag bada och stressa av med ljus, nangchampa, Yogi och sen min Vassa spikis .......ork int skriv mer....

jag idag....


I detta väder strålar jag!

Fint väder - Merkenes, Arjeplogs fjällområde - Sverige

Väderdepp är inte okej.

Det har  varit vacker dag idag sun`s been shining och jag med. Det är märkligt att jag är så väder kännslig. Jag är jävligt less på att vara på detta sättet-
Då sola skiner , skiner jag. När det är mulet, lite lagom glad. När regnet faller, faller jag. Grå väder, vill jag dö!...nä inte riktigt så då...men det höjjer och sänker tydligt mitt status och det tycker ag är gräsligt och oacceptabelt.
Jag tänker inte vid 40 års ålder fladdra runt i sinnesstämningar pågrund av väder det ska behövas mer avgörande saker än väder för att få mig  t.e.x ur balans. Jag ska försöka tänka på det nästa gång jag går in i nån trist väderleks deppression. Jag tänker vägra! Vädret växlar ju snabbt här vid kusten ska jag hålla på att växlahumör med vädret med året runt blir det  ju väldigt kaotiskt..... eller hur?

Just nu sitter vi här i köksbordet och kvällsfikar jag har varit och tränat det var skönt men mycket folk. Imorgon blir det utbildningsdag för mig på jobbet kl 8:00-16:00 käns spännande.
Min Magnus gör sin praktik på Stadsvikens vårdcentral och verkar trivas.  Men snart är det helg och ledigt och vi drar till Gällka för lite sportigt lov.... Nu ska jag tända nang champa och plocka fram spiken.

Fille is flying!!

Nu är fille kille på väg till Spain. Han är just nu uppe i luften och beräknas landa ca:18:00. ....Jag längtar redan efter fille min mellan kille...så smart, klok, fin, självständig och modig......

Onsdag morgon!

Uppe tidigt börjar jobba klockan sju. Ett envist nageltrång har hållt mig vaken...dunk, dunk..i tån!
Är det inte det ena så är det det andra.
Fille åker till Spain idag jag måste passa på och krama på honom innan jag far till jobbet ,han åker klockan tio Magnus ska skjutsa honom till fyget. Fille är en mycket berest kille sen fyra åra ålder. Tomt blir det men jag  får  helt enkelt lägga egot åt sidan för en stund...vi ses ju snart!!! Jag jobbar kort dag idag så jag ska promenera hem och ta en tur förbi stan köpa hårinpackning mm.....tjiing!!

Min egen huligan!


En kram i morse.

Jag mår bättre idag och har ätit lite havregrynsgröt imorse. Min man såg på mig med nya ögon och jag kände mig inte längre pestsmittad. Fille håller sig på sin kant han reser till Spanien imorgon och vill inte ha med mina baciller att göra...jag förstår honom. Igår sa Wilhelm till mig att jag älskar hans baciller och han älskar mina, det var ju dö gulligt.
På fredag åker vi till Gällivare och skall vara där till onsdag nästa vecka " sportlov". Jag har tagit två dagars semester.
Hoppas vädret blir fint så vi kan åka skoter, snowbord, slalom, eller nått av det iallafall. Grilla ute i det fria längtar jag efter Hoppas alla får vara friska nu så detta verkligen blir av.

Min man vågade krama mig i morse!


Idag har jag blivit utsläppt ur karantänen! Jag och saga läser damtidning.


Filip är glad han drar till Spanien över sportlovet.


Jag ligger kvar!

Jag ska ligga kvar en dag till i min säng dricka te äta skonsamt.....

lealös.

Idag har symptomen lagt sig..sköönt. Jag orkade duscha och gå in på datorn. Catja utmanade mig och jag antog utmaningen. har druckit lite te och ätit lite vitt bröd.. Det finns hopp om livet trots allt. Jag ska gå och lägga mig och läsa NSD.


Catja har utmanat mig!!

Skriv 5 otäcka saker att äta och skicka den dåliga maten till 5 andra bloggare som utmaning och se om de vågar äta   1.Lever. (Why oh why ska man äta ett upprensnings-organ? Lever och Njurar har väl sin päckliga smak av en anledning!) Jag Ulrika gillar leverbiff jätte mycket!
2. Ärtsoppa. (Hade kanske kunnat lära mig om inte min mamma och morbror/Gudfar hade tvingat mig att äta det när vi kom fram till Ljusdal en sen natt för många, många, många år sedan. Jaana gifte sig då!)- Jag äter inte ärtsoppa det är inte gott! det ser inte bra ut! det luktar illa!
3. Fläsksvål snacksen. (Under min tid i Malmö introducerades jag för detta. Fy.)- Nää fy catja detta äter jag inte heller fläsksvål...bläää!
4. Pölsa. (Äter inte heller Whiskas eller Frolic! ;))- Pölsaär enligt mig, icke ätbart!
5. Abslout ingenting med socker eller kolhydrater överhuvudtaget (...I wish..... ;)Jag äter massor av detta och gillar det allt för mycket!


Ulrikas lista:

1. KoktaSniglar. (konsistensen är som exstra tjock gummisnodd!! smakar dessutom illa! Detta äter jag aldrig igen!)

2. Soppa på fårhjärna."Mjalå sopa"på grekiska.( alltsådet smakade inte helt fel men jag klarar inte att äta hjärnsubstans.)
 
3.Fårkött.( Detta smakar konstigt koftigt, ulligt. jag hatar fårkött!)


4.Fiskbullar.( tycker det är så läskigt nedmalt och obestämbart, vad innehåller denna lilla bulle igentligen?)


5.fläsklägg.( Bara så hemskt dåligt och osmaklig


Jag utmanar: Anna    smultronet1.blogg.se


fernanda   fernanda.bloggagratis.se


Emilia   http://emiliafogelqvist.blogg.se/.  
 
http://junitjejen.se/


Morgonen

Vaknade med ett sting av dramatik i bröstet.
Tittade utan eyeliner på dårskapen utanför.
Betraktade, ryckte till.
Gud, dom var galna!
Och blixtsnabbt stängde jag ögonen igen,
la mej på sidan och somnade om.


slagen hjälten!

Jag tog mig vatten över huvudet med min lång promenad, Jag känner mig helt knäckt frossa, headace, ont i halsen!
Jag skulle inte ha.....Jag skulle ha.......Jag borde vetat ........
Långprommis i iskyla var inte nån hit..
Nu bita ihop.. alvedon, nässköljning. Ljusen är tända , nang champan har brunnit ut, yogin är kokad nu väntar jag på Let`s dance!

Morgonstund.

Uppe med tuppen och inte alls så trött. Har gjort iordning Wilhelm som har Disco på i skolan idag, det var himmla noga och på pricken med allt men wilhelm blev nöjd efter mycket grejjande. Fernanda och Mange sover, Fenny är ledig idag  så hon lär snarka på ett bra tag. Magnus tänker jag inte heller väcka för han såg så sliten ut igår kväll.
Jag själv ska ringa min kompis Kristina och vi ska ut i kylan och promenera ,en tidig morgon promenad känns uppfriskande efter det är det bara hem och Städa!  Nu ska jag krypa i karet. tjing!

Angående konserten!

Ja vad ska jag säga. Det finns bara en sak jag kan säga. Jag är mållös, stumm, lycklig och stolt! Fernanda var så cool så bra. Vi är super stolta och jätte nöjda...du sjunger underbart!! vi är dina största fans!!!
Jag undrar varför jag är så helt talanglös inom detta område?  Magnus tröstar mig och  säger att jag låter som Lill Babs  då jag sjuger ,hur ska jag ta det???

Tack fernanda du är suverän!


Fernanda idag påväg till konserten!


Disco Wilhelm!

Wihelm kom nyss hem från skolan glad i hågen, det är disco på skolan imorgon. Wille har planerat exakt vad han ska ha på sig, snygg ska man vara då man går på disco.
Jag och Magnus har varit ut en snabbis och handlat jag glömde näsdropparna ska gå på apoteket på en stund och sen ska jag börja laga mat. Konserten börjar klockan sex ikväll. TJINGELIIING!!


Är du sur Wilhelm?


Kärlek!


Aaaatjoooo!

Skit också, jag är fortfarande lika förkyld..Aaaatjjooooo! Jag nyser helatiden och det är så jobbigt. Jag tänkte iallafall ta två alvedon och bada kanske känner mig piggare om jag fräschar till mig lite och luktar lite godare, smörjer, packar in, färgar, sprayar och allt vad man nu kan göra. Det är värt att testa. idag ska Fernanda uppträda kl 18:00 så vi ska åka och lyssna, jag nyser kanske sönder hela konserten!!?? Hur som helst så älskar jag hennes röst den är ganska djup och blusig, har blivit det sista året, rösten förädras i den åldern. Hon är så begåva och fin våran pärla. Jag ska filma henne när hon sjunger. Kul att ha kvar. Mange är också sjuk han ligger här brevid, helt under täcket bara svansen sticker ut.Siggen har ätit spagetti och köttfärsås igår tydligen tål inte hans mage det för han har haft bajskalas! tur att han är så smart att han i allafall går på toaletten.Han  har äcklat sig  under toastolen,tur det!
 Nu ska jag slå på badvattnet!


Hmmmm...

Funny Pictures

En urlakad torsk!

En urlkad gammal torsk ligger i baljan och skvalpar detta är jag. förkyldnings bacillerna har tagit över min kropp . Jag har jobbat men kände att detta var mig övermäktigt. Jag är blek och glåmig min näsa är röd och svullen
 och mörka ringa ligger likt kanaler under mina rödsprängda fisklika ögon. Magen är som en spärrballong! mens också samtidigt.....
Jag ska ligga här och vänta på bättre tider, i allafall till klockan 18:00 då jag ska skjutsa min kompis"spinning Marita till Kallax , hon ska flyga till Stockholm. Jag ska be mange koka Yogi med mycket ingefära och honung.

Idag= Magnus på Cafè.... Kallt i Luleå..... Jag en urlakad torsk!


hallå!

Huvudvärk och förkyldning har tillfälligt förlamat mig. Jag har jobbat förmiddag trotts detta och det gick vägen. Idag ska jag kurera mig och min kropp vila , dricka varmt. Nu orkar jag inte skriva mer..tjing!
Hoppsan! jag se att flera av mina utmande bloggisar i inlägget nedan försvunnit...jag är fummlig och febrig...jag förlåter mig själv och rättar när jag orkar.... tjing igen!

utmaning

 Jag fick en av utmaning av  Anna (www.smutronet1.blogg.se)  reglerna lyder:

Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

  1. Jag är väldigt bekväm, älskar att mysa i soffan med stora godis skålen medans damm råttorna rullar förbi i perferin.
  2. Jag kan känna att ett par nya skor är livs nödvändiga! Impulsivt handlande av onödiga skor som blir liggande är en av mina laster.
  3. Jag skjuter fram trista saker -Jag gör det imorgon!
  4. Jag glömmer att skrva på tandkrämstubens kork.
  5. Jag är alltid för tidig överallt, måste alltid vänta.
  6. Jag har en last för dyra jeans  som inhandlas i onödan.
  7. Jag kräver allt för ofta att min man skall vara tankeläsare.
  8. Jag bildar högar!

      Jag utmanar  Fernanda (www.fernanda.bloggagratis.se), Catja (http://www.numeranojjigmamma.blogg.se)


Sovit gott!

Jag har sovit så jätte gott inatt. När jag vaknade hade min super barnsliga make lagt ett leksakaks "förtorkat skräck huvud" bredvid mig på kudden! Hade han kanske väntat sig att jag skulle kasta mig ur sängen gallskrikande.Han blev besviken  kan jag säga.
Jag är ovaligt mjuk i  kroppen idag det beror på den super massage behandling jag fick av min" privat proffs massör och make" Magnus igår kväll. Den var extremt genomgående, tilloch med mina fingrar fick sig en genmgång och jag tror faktist att dom blev lite längre. Efter massagen lade jag mig på "Ryssen" alltså våran vassa spikmatta . Jag jobbar eftermiddag ikväll och tänkte promenera in till jobbet  men jag har ännu inte kollat ute temperaturen. Är det kallt så kan man ju alltid klä sig. Jag funderar på att ta semester några dagar vecka 10. Vi ska åka upp till Gällivare och leva friluftsliv.Skoter, slalom mm. Barnen har ju sportlov. Vi skulle behöva ha en stuga där uppe som vi kan bo i  då vi kommer upp, det är ju ändå rätt ofta. Få se vad vi hittar på nu när Mange är klar med plugget. Blomman Fernnanda var väldigt trött imorse och pallade inte at stiga upp halv sju det blir ett jäkla tjatande, inte bra! Nu ska jag bada badkar !

Morgontrött blomma1


HOOLABANDOLA ..ULLI 10ÅR


Bak!

Vi har bakat massor med snygga bullar. Jag , Mannen och Fille har knådat, kavlat , rullat , smort, gräddat , penslat som galningar. Vi har överträffat oss själva med dessa mästerverk. Det bästa är att dom är lika tjusiga som dom är goda!!
Nu ska jag duka fram   och vi ska sätta oss ned och njuta.

Vi har bakat fantastiska ursnygga kanelbullar!

Annas kanelbullar

Mina Spikmattor!

Den oranga rysk indiska mattan är en väldigt skön vänn lagom retande, lagom stimulerande, lagom avslappnande.
MIn ryska kompis i genomskinligt och rött och upp blåsbar ia hot as hell, bedövande  och så j.... vass!
Jag älskar dem båda!

oumbärliga!


Sunday morgon!

 Igår blev det ingen bio, vi hann inte! Men det tar vi en annan dag.
Vi var och handlade och sedan kokade vi en underbar köttsoppa med jätte mycket klimp.
Vi åt allihopa tills vi nästan inte kunde röra oss. Låter kanske överdrivet men den var så  fantastiskt super
god. Senare på kvällen träffades jag och Marita och Kristina gånger två , alltså två kristinor. Vi for på Bishops  en sväng och där var det som vanligt skråligt och hög ljud nivå . Det blev inget Disco denna gången. Men nästa gång!!!

Jag kom hem relativt tidigt Magnus satt i soffan framför tv:n och pojkarna låg och  sov. Nu sitter jag här i köksbordet med en kopp kaffe. Filip ska på träning klockan 11:00 Jag ska åka och träna ska försöka få med mig både Fernanda och Magnus. Förresten min nya ryska spikmatta är förbaskat sköön och effektiv, rekommenderas starkt!


mina fina vänninor hemma hos Marita


Igår...


Bästa ,blomman Fernanda!


Blomman!

Många alla hjärtans kramar till "Blomman" Fernanda som ska vara barnvakt idag då jag och daddy ska gå på romantisk Biokväll filmen heter Australia.


Alla hjärtan !

Just nu ligger vi samlade i vår stora säng och kollar tv. Wilhelm leker med actionman i fotändan. Fernanda har  kilat in till sitt rum igen jag gissar att hon tänker sova några timmar till innan hon stiger upp. Vi har fikat ett kärleksfullt morgon fika bestående av en rosa hjärtformad alla hjärtansdag tårta. Den var riktigt smaskig. Gårdagen ängnades åt Let`s dance.
Elisabeth och Tobias är ju bara såna härliga personligheter. Jag vill äta upp dem ,dom är som alla hjärtansdag bakelser...Dansen var ju lite si så där....... men ändå. Jag gillar detta par mest!
Om man nu ska tänka bara på dansen så är ju Morgan med partner så fantastiska. Han är också lite av en alla hjärtansdagbakelse mysig och fluffig. Fille tillägger att han hejjar på Laila och Tobias. Ja klart Laila är bra , det är hon ju faktist men hon är lite stel och lite trist. Magnus Samuelsson såg ut som en gigantisk snögubbe i sin vita dress.

Kanske

Kanske vill du vara min man några dagar till
Några soliga vårar
Några kulna höstar
Kanske blir dagarna veckor...
kanske blir veckorna år.
Kanske skulle jag se ditt ansikte i min spegelbild
om jag lämnade dig.
Sakna dina smutsiga  kalsonger i min turkosa tvättkorg.
Kanske skulle jag nynna din melodi med min mun
hela vägen till din stängda dörr.

Pappa och ponke!


Jag och Wille!


Hoppsan!


Törstig!


Wilhelm


leka på Leos!

Vi har lekt, rullat , hoppat, åkt, skrattat och en av oss har gråtit. Det var jätte lajbans på Leos.
Nu ska vi käka Pizza  och kolla Let`s dance.

oboy!


PIK!


SPLIT!!


Knoll och Tott

Hemma efter en intensiv arbetsdag...puuust, luften gick ur mig. Jag har dushat precis och vi ska käka tidig middag sen drar vi iväg till Leos lekland. Wille och Fille har sett fram emot det. Imorgon är det alla hjärtans och det ska vi naturligtvis fira med massa kärlek ..mm. Blev överraskad idag bland NSD:s hjärtans dag annonser fanns en annons till mig!  Det hade jag ärligt aldrig väntat mig men det kändes bra!  Jag vill skicka lite kärlek och varma hjärtan till alla mina nära och kära.
Min bästa syster med familj, Jag saknar er!
Mamma, När kommer du?
Vivi och Maria, Kom hit nu! Det var länge sedan.alldeles för länge sedan.
Solen skiner här i Luleå idag igen känns härligt.... och det känns ljuvligt att vara ledig.

Knoll och Tott


Love!


godmorgon!

Sola skiner över Luleå idag igen! Ska promma in till jobbet igen idag .

Jag och Magnus kollade The Wrestler igår där min gammla idol Micky Rouk har huvudrollen.

Som skådis är Rouke helt godkänd men filmen tyckte vi båda var pinsam tacka vet jag rumble fish och 91/2vecka.
Mange pluggar mitt emot mig här i bordet han har utövat massage på oss familjemedlemmar igår kväll också så han är lite öm, Öhm i tummarna...slitage! Wilhelm skall börja träna brottning igen men står i kö till friidrott och får nog plats inom kort. Blomman är någotsånär frisk idag och har gått till plugget igen fast hon nyser fortfarande i ett. Ser fram emot att gåå ut i ljuset..Vi hörs!


Soligt

Har varit på en lång solig promenad med min kompis kristina det är så jätte fint ute. Jag känner mig  lycklig!
Förresten har beställt en ny sylvass spikmatta. Jag testade den nyss den kändes väldigt väldigt mycket och väldigt väldigt bra. jag är nöjd! Ska promenera till jobbet med kristina jag behöver vara ute i solljuset så mycket som möjligt.

                                                                                                                                                                     Ha en bra dag!

Bakning

Idag ska jag gå och handla ingredienser. Jag ska baka bullar, cupcakes, chokladkaka och fylla upp i frysen imorgon eller på fredag, hinner inte idag. cupcakes är konstverk  och man blir lycklig av att titta på dom. Det ligger nästan mer värde där, i att studera dem än i att äta dessa kalori bomber.  Att det innehåller kalorier är ingen fara, gotta bör man få göra bara inte hur ofta som helst och sen är ju mängden betydande . Fattar inte hur människor pallar att utesluta såna underbara saker ur sitt liv i evigheter bara för att vara smala, skulle aldrig fungera för mig jag är en riktig gottegris och en alldeles för stor livsnjutare för att klara det; Men att jag sen är en väldigt nyttig människa som tar hand om mig annars spelar givetvis in. Gottandet tillhör liksom det goda i livet! Magnus massage igår gjorde susen 1 timme tog den  och jag har sovit väldigt gott. Har lovat att med hans hanledning massera honom ikväll, han verkar knäckt.
Nu ska jag krypa ner under täcket en stund. ska jobba eftermiddag idag. Förresten jag ska boka  tid och fixa klar min lilla tatuering inom kort. Det är så att jag tatuerade in en liten ful tatuering på axeln när jag var VÄLDIGT ung! Jag ångrade mig givetvis och har för 2 år sedan tatuerat över den med en fin ros, den är inte klar ska lägga till lite detaljer. Egentligen vill jag inte ha nån tatuering alls men om man nu måste så kan den ju vara lite snygg iallafall. Mange har en fin drake på sin axel, jätte stor, jätte maskulin. Den passar verkligen honom. 
Jag tycker tatueringar är ok. Men dom måste synka med varandra. en här en där utan nått som helst flow eller sammanhang är så splittrat och oharmoniskt tycker jag. Jag tror man ser det väldigt annorlunda när man är väldigt ung och jag tror att många tjejer ångrar det senare. Plåtter är inte bra. En jätte snygg genomtänkt är väl ok  eller knappt det. Två är definitivt för mycket.  Lite trashigt känns det som. Nu sitter jag med en för mycket och hoppas den blir  fin så att jag kan titta på den utan att känna jätte mycket ånger. Vi får väl se. Livet innehåller misstag. Mycket ångrar man faktist.

Jag ska baka cupcakes!

Chocolate cupcakes

Ho ho

Våran kväll har mest bestått av Massage  Fille och Ville har blivit masserade på massage bordet och det var väldigt uppskattat! Nu är det min tur att få en genomkörare! Magnus har köpt en proffsig hopfällbar massage bänk idag så det blir jätte spännande att testa den.......... sen blir det spikis som sista endorfin höjjare! Nu ska jag klättra upp på bänken...hooo hooo!! see you


Leonard


Kate!


Sanchos


Vintage boots!


Ny masserad!!


Hej!

Det känns så jätte bra i min ända alltså ishiasen. Magnus har masserat min underbara bakdel intensivt och den är icket som betong längre utan skön lagom mjuk och spänstig.nu är jag bara aningen öm..öhm där. Det blir en helkropps massage ikväll igen. Det är massor med spänningar och knutar som behövs lösas upp...Jag känner mig redan som en nästan hel ny människa. Idag har jag och Marita varit på stan  och fikat sen for marita på spinning pass så jag strosade runt och tittade på alltmöjligt. Det är mycket vår nytt men också väldigt mycke Rea ännu. Jag  behöver shoppa nytt killarna. Ska lägga ut två par boots på tradera nu. Ett par äkta   Sanchos boots skitsnygga  och ett par Australienska vintage boota, High heel med skaft ovan knä höjd. Dom är lyxiga  och snygga men jag får så ont i stortån av dom då jag går. Ska länka till auktionenrna. Fernanda är förkyld och hemma från plugget idag. Hoppas man inte blir smittad.
Ska åka och träna  lite senare. Ha de!

Ledig!

Igår var en blank dag, nu raderad ur mitt minne. Idag känns allt bättre. Mange är numera utbildad massör så han har gått igenom hela min kropp från topp till tå. Jag känner mig så slut och mjuk i kroppen efter denna behandling. Jag ska få  en till igen ikväll. Mina skink muskler är så jätte spända och hårda så jag får ishias men det känns faktist redan bättre.  Fernanda kom nyss hem från grannarna så hon ska vara barnvakt medans jag och Magnus tränar.
Det har snöat jätte mycket här i luleå  det är så fint. Ska  åka och träna nu...Vi höra!

En blank dag.

Jag ignorerar denna dag totalt...........

Betyder mycket för mig!!


Sovmorgon!

Magnus  har åkt iväg på sin massage utbildning jag ligger och drar mig här i sängen med en kopp kaffe. Jag har inte sovit särskilt bra eller man kan säga att jag kunde inte somna förrän Blomman Fernanda var i tryggt förvar i hemmet och hon kom hem klockan halv tre. Kvällen hade vartit jätte bra, dom hade haft kul och det är ju toppen bra för kul måste man få ha och disco och dansa. Själv var man ju fullfjädrad "discodancer" vid ca fem och ett halvt års ålder, låter kanske avancerat men så var det. Jag började min dans karriär på dans golven i  Huukis bygdegård, Huuki är en liten by i tårnedalen vid gränsen till Finland. Där dansade jag avancerade danser, inte då kanske disco men tango, vals, humpa..mm. Jag tog det på allvar och lärde mig avancerade turer och steg. Man kan lätt påstå att jag älskade känskan av ett stearin vaxat dansgolv och hur mina finskor gled över det hala golvet. Jag hade en danspartner som hette Carina hon var lika dans frälst som jag  och vi tränade intensivt. Idag dansar jag inte så jätte ofta. Men det händer att jag och Mange släpper lös både hemma och ute på krogen Fernanda har verkligen ärvt mina gener och är en hejjare på att dansa, Så, jag unnar henne dansen det är allt annat  runt omkring detta dansande som skrämmer.  Nu  ska jag fylla på i kaffe muggen!

Nämen godmorgon!


Bollibompa!!!!


Rengöring!


Hejja!

Jobbat kväll men slutade redan halv nio. Nu sitter vi här i vardagsrummet och har kollats let`s dance som vanligt.
Morgan är ju bara enastående...härlig, cool ,go, kul och vilka höft rörelser sen.
Här hemma är det upp dukat med diverse godsaker så vi smaskar och tuggar ikapp som vi alltid gör fredag och lördag kvällar.....Läskigt gott med allt farligt godis. Jag äter tills jag blir alldeles stum i kroppen...
Fröken Fernanda är ute på Partaj med kompisar och det är ju alltid lite oroligt men hon är en skötsam ung dam oftast så jag förväntar mig att det går vägen även denna gång. Man kan ju tyvärr inte låsa in sin tonåring, fast jag skulle gärna vilja göra det om det gick. I morgon får jag sova ut jag jobbar kväll . Magnus har kurs hela helgen . Han går Axelssons klassisk massage .Gissa vad han ska få göra i veckan!  Ska hoppa i pyjjan nu.

Mysi!


Kväller

Visst är väl taxvalpen här nedan en gobit. Skulle gärna äga en sådan liten vänn.

Nu sitter vi samlade i i vardagsrummet hela familjen kollar Lyxfällan och käkar Fernanda och Willes underbara chokladbollar.
Dom smakar helt underbart verkligen.Filip har varit på gymnastikträning och var så glad då han kom hem . Han hade klarat av att göra en dubbel stillastående flickis, han är grymt bra . Förra veckan då jag satt och tittade när han tränade
gjorde han en massa läskigt härliga grejjer. Jag får sån lust att slå några volter, svinga mig i lianer, ringar, snurra i räcken och spinna som en propeller i bygelhästen mm.mm
Tänk vad härligt att känna sig så där lätt och smidig.....

Jag vill väldigt gärna ha en tax!


Fixat vår!

idag har jag passat på att fixa lite vår då jag ändå varit hemma med Wilhelm. Wille mår rätt bra men är lite varm, hoppas han mår ännu bättre imorgon. Jag har städat eller  storstädat i vårt lilla kök, Ut med tunga mörka vinterfärger och in med ljusa klarare färger. Det blev okej tycker jag. magne har kommit hem och står och kockar ,vi ska snart äta.
 Jag ska åka och träna senare medans Fille är på sin träning på Voltarena...Hörs!

Nya gardiner eller nygammla!


idag har jag vårfixat i köket!!


Wille fotade mig idag


Sigge och hans Kotte


Feber


Febrig morgon!

Steg upp halv sju i morse och skulle göra mig i ordning för jobbet men icke blev det något jobb idag Wilhelm lille var het som en kamin så jag lät honom ligga kvar och ringde jobbet. Mange har studier på LTU idag  som inte går att missa.
Nu sitter Wille i vardagsrummet under täcket han är lite febrig men har inte ont i halsen eller så men ett munsår har han fått och lite snuvig måste vara nått virus? Jag får ägna dagen till att dalta med lill mannen och fixa lite här hemma. Ska gå iväg och hyra nån bra film till Wilhelm och köpa glass. Konsum ligger bakom knuten så dit springer man på 5 minuter.
Imorgon har Mange bara hemma studier så jag kan åka på jobbet. ikväll ska jag dock fara på gymmet och köra ett rejält pass känner mig enormt sugen. Kanske sola efteråt , inte så hälsosamt men kan ju vara jäkligt skönt. Skulle behöva lite färg i mitt "fisbleka" vinterfejs. Sen känner jag enormt för att shoppa lite vår kläder och förnya min garderob, skulle behöva lite nytt och framförallt överdelar. Jeans är jag hopplöst förtjust i har massor men jag föredrar mina Nudie Slim Jim som jag har 3 par likadana av och dom använder jag väldigt mycket folk tror nog jag går i samma brallor jämt och aldrig tvättar; men NEJ! Jag bär bara så barnsligt förtjust i dessa jeans. Fatta 3 par dessutom i samma tvätt! Nudie är suveräna i modellen enda problemet är att dom kunde hafrt dom i en storlek mindre, Jag har storlek 25/34 och dom är snygga nytvättade men efter en dag så blir dom lite hasiga i och med elastanen. Men ändå bäst!  Jag behöver handla nya toppar och Tees, Ska ta med mig Fernanda nån dag på en heldag på stan. Hon är jätte kul att ha med sig.
Nu ska jag hoppa i duschen, Ha en underbar dag!

Tjenis!

Allt är bra här. Jag och Magnus har varit ute och promenerat vi tog en promena d runt Mjölkudden och tittade på hus.
Planerade var vi ska köpa vårt hus när Mange är klar med plugget, Det blir nog här på Mjölkudden för vi trivs så jätte bra och barnen har sina kompisar här och sina skolor. Vi konstaterade även att vi inte orkar repa, inga stora grejjer lätt och smidigt skall det gå. Vi har repat ett hus redan det räcker. Lite lagom grejjande  är ju bara trevligt. Det finns även fina insatts  radhus nere vid vattnet . Det är också ett bra altenativ. Vi har det bra som vi har det men denna hyres 5 rummare
på 119kvm kostar 8000 kr i månaden och är ju  en hel del
Jag längtar efter en egen altan. Att ha en egen altan i söderläge höjjer livskvaliten avsevärt tycker jag.
Nå väl vi är inte där ännu men vi närmar oss och vi har ju lite tid på oss ännu att fundera på var och hur.
nu är det snart dags för Wilhelm att gå i säng så jag ska krypa ner med honom och mysa en stund antingen läser vi en bok tillsammans eller så kollar vi en film, vi får se vad det blir ikväll. 
Imorgon jobbar jag förmiddag ska nog promenera in om vädret tillåter. I need to move my body!!   Tjing

Wilhelm redo för myskväll!!


kvällen

Vi har haft en skön dag då vi inte gjort så mycket alls.  Sitter här vid köks bordet med min minsting Wilhelm. Wille är sugen på Myskväll. Helst av allt vill han ha myskväll varje kväll men det går ju inte för då tappar myskvällen  sitt värde. Jag har försökt förklara det för honom men han går bara lite motsträvigt med på att det kanske ligger nått i det men tycker ändå att man ska mysa så ofta man bara hinner. Jag och pappa Magnus har nu gått med på en stunds mys i soffan.
I micron poppar popcornen och Mange håller på med ljuständning i vardags rummet.
Det är tur man har såna små mys barn som får en att ta vara på stunderna i livet, Mycket mys ska livet innehålla!!


Morning!

Det har varit en sju helsickes härlig morgon. Efter barnen gått till plugget har vi lagt oss igen och legat till kl:13:00. Det är faktist väldigt ovanligt att det händer, känns ju väldigt förbjudet men så otroligt skönt. Igår kväll kollade vi en film Mystic river, den var väl sådär..rätt seg. Magnus påstår att vi sett den förut men det kan jag inte minnas ..antar att jag somnade!
...My god! Magnus ligger här brevid mig och låter så här-Feed me, feed me now!!!..Im starving....Feed me...Feed me now!!
Ha ha..Galning! Jag tror jag måste gå upp och koka lite gröt. jadet är faktist dags att börja röra på sig måste duscha och bädda mm. sen går jag iväg och hämtar lill mannen Wilhelm från plugget. Jag ska gå en lång prommis med sigge idag  han har blivit så rund under vintern. För mycket mat och mys och inga lång, lång turer.

halloj!

Har varit hemma hos min kompis Marita och druckit kaffe och snackat i några timmar. Sigge och Saga var med  men Sigge flåsade och var stressad pga att dom har en "lille Skutt" kanin hemma. Sigge som är en väldigt lugn , kastrera, asexsuell han hund verkade heltänd på stackars lille skutt! Fattar inte vad som tog åt honom. Lille skutt är ju dessutom
en hane men det gav Sigge fullkommligen fasiken i. Han  var heltänd på kaninkillen. Läskigt att se!. Nu är vi hemma och Sigges tunga är på plats inne i munnen igen och han ligger i en hög här på golvet helt utmattad av all upphettsning han utsatts för. Mange äter popcorn och dricker öl?? Jag ska gå och klä av mig till nått lättare och krypa upp i soffhörnet jag också. Fille och Ville sover och Blomman kollar film. ...Natti!

mmmm


Blomman Fernanda!


god morgon!

Solen skiner även här i Luleå idag. Steg upp klockan kvart över 6 och väckte Fernanda som skulle duscha innan skolan sen gick jag och la mig igen och steg upp klockan sju och väckte killarna och gjorde dom iordning för skolan. jag är ledig idag och imorgon känns väldigt bra så man hinner känna av lite ledighet här hemma också. gick igenom Wilhelms garderob och insåg att han vuxit ur alla jeans. jag måste åka och köpa 2 par nya åt honom och t shirts åt Filip.
Jag ska ta mig ett varmt bad och slå på en tvätt maskin sen åker jag in till stan och kollar om jag hittar nått till killarna. Magnus har som vanligt massor att plugga men han tänker hänga med en sväng då hinner vi kanske ta en fika också.
ska bada nu .Vi hörs!!

Vägen till Gällivare


Summan av kardemumman! Stavas det så Boel???

Helgen i Gällivare var så bra, skön och härlig. Solen sken över trädtopparna och vi drog iväg med skotern på lördag morgon! Vi hade en härlig dag. På kvällen åt vi middag hos min Gulle mamma/ mormor och syrran var med förstås. det var jätte gott!  Vi hann förbi Ante och Sofie och klämde lite på  bebben Clint som var söt som socker!
Noa och Tolle kom hem från Finland under lördag natt så dom hann vi också träffa! Tiden var för kort.
Gud vad mysigt det var där uppe när solen sken. Vi körde upp på hermelin och jag blev sentimental av att se avspärrningarna och staketen. Det blir aldrig detsamma igen, thats for sure.Hur som helst så är det så trevligt att träffa alla nära och jätte kära och solen över Gällka tinade mitt trumpna sinne så nu känns allt mycket bättre, lättare och ljusare
hem resan var seeeg och lååång Dio och hoaly diver spelades gång på gång och det konstaterades att den är sååå outtröttligt bra .Jag ville  egentligen höra Monica Zetterlund men föll som minoritet.  Vi dunkade många mil med metallica, Dio, Iron Maden,  dessa utnötta trötta cd skivor ,men det gick vägen. Vi är hemma nu och vi köar till badkaret..
Till sportlovet åker vi upp igen  för omväxling förnöjer. Borta var verkligen bra men hemma fortfarande och absolut bäst!
Nu ska jag lägga mig på spiken  "mattan"jag har längtat efter honom för jag glömde honom hemma på sovrumms golvet, Ska bli ljuvligt med dessa vassa spikar mot min ryggtavla.

Min fina systerson Noa.


Action Wilhelm!


Syster!


Mamma och Ivan, snygga!!


Steppar i morsans kök!!


Tog mig en liten lur!!


Moster , Fille och Wille Myser.


Boel med min senaste oljemålning som snart skall ramas, numera mammas tavla.


Jag och syster myser i mammas soffa förstås.


Mannen!!


Skoter tur med killarna!!


Solen skiner i Gällivare!


RSS 2.0