Söndag.

Söndagen har bjudit på en bladad kompott . Vädret började i granitgrå himmel som övergått till blå och sol.. jätte uppskattat med tanke på mitt tillfälliga humörssjunk vid strykjärnet igår :(..höst melankolin var ju övergående och idag strålar jag åter ikapp med solen. Tapetseringen på övervåningen går jätte bra och Filles rum blir riktigt lyckat och han är nöjd och det är huvudsaken för en missnöjd Filip är inte att leka med..huu!! Wille kille är hemma hos "Danneboy" ska hämta hem honom snart och börja fixa iordning för morgondagen och plugget. I säng i tid är A och O för mina morgontrötta killar. :)). Min Sigge vovve verkar sugen på en lång prom men jag känner inte att jag orkar. Det blir en snabbrunda bara har varit och tränat och har en mastodont träningsvärk i låren efter gårdagens trappträning. Funderar på att åka till Gällka har lite möbler där vi skulle behöva hämta och skotern och pulkan..?..Hade varit trevligt att träffa alla samtidigt, saknar syrran med familj enormt:( vi träffas alldeles för sällan. Nu ska jag snart åka och hämta hem Wille . Ha en skön kväll !

Jag idag:))


så kan det vara:))


Sigge med vulgoråttan:/


lightar my fire.


Inte bra...:/


Snygg Wille och ful Marianne:))


idag


ja jaa


Pimpa min dag!

Vaknade alldeles för tidigt på min tilltänkta sovmorgon men låg kvar ett tag med laptop på magen och en kopp kaffe. Hela dagen har det regnat, öst och duggat om vart annat min sinnes stämning hamnade där efter:(...har känt mig lite depp. Efter ett pass på gymmet så har jag små grejjat här hemma.  tvättat, strykt kläder och t-shirts i parti och minut och lyssnat på sorgesamma toner i moll av  min Eva Cassidy..   Det känns som höst i mitt hjärta... härligt, melankoliskt, en kännsla av att allt är förbi och försent... Tänkte på min älskade pappa och saknade honom så intensivt att några tårar droppade å nystrukna tees.:(( buuu..Ingen fara,  jag saknar min pappa varje dag och varje stund fast idag känns  allt lite starkare.
Fille och Fernanda har varit på Sushibar och käkat själv gjorde jag en lasagne och en stor sallad.
Vi har varit och köpt tapeter till Filles rum så Mange och Fille  tapetserar på vinden, ska bli skönt att få ordning där uppe. Ska plocka in i diskmaskinen  sen ska jag nog gå över till Paulo och Mariana en stund och dricka kaffe kanske kan dom muntra upp min buttra uppenbarelse... nu ska jag deppa vidare ha en skön kväll:/

Nu äre nooog!

Tak H-vetet är GULT!!...Nån  har kedjerökt i detta hus. Nu är det bara för någon att åter kavla upp ärmarna och måla spärrfärg . Månne om det blir jag?? Om en timme ska jag på en  möte iallafall så det går först. Alltid är det någonting som kommer emellan..alltid tar allting längre tid än beräknat. Kaske ska man inte vara en sådan förbannad optimist kanske undgår man då  att bli frustrerad och besviken. Jag blir ibland kallad "optimistjollen" kanske det är dags att ändra stil.

Morgon..

Kände mig oerhört stressad att igång takmålningen på övervåningen igår, jag har ju ignorerat dessa blekbetsade tak i evigheter men igår blev jag riktigt arg på mig själv och sa att nu är det dags , INGEN återvändo. Jag bytte om till min läckra målar dress och sen blev det inte mycket mer !!  Mange och Fille tog tag i roller skaft och penslar och körde den hårda tuffa  stilen, Inget smetande bara rakt på hårt och effektivt..Jag då??..Jag kokade kaffe , hämtade Loka , tittade på och underhöll målarna på ett bra sätt...Det blev ju bra och det var ju skönt. Idag ska nästa varv målas få se då vem som gör jobbet?;) Imorse var jag riktigt seg men jag steg upp och fixade frulle till grabbsen , packade gympa kläder mm. När grabbarna gått till plugget kröp jag ned i bädden  och låg på spikisen en liten stund  drickandes  kaffe...skönt. Jag har också hunnit tra en rask prommenad och kört ett pass på gymmet. Nu är jag laddad. ska hoppa i duschen snart:)) Tjing!

Så kan det gå..


Toppen


..Min ångest är en risig skog......

Vilken morgon...puusst! Vaknade kl 06:45 till värsta Dracula dimman  Mannen magnus steg upp samma tid och började genast sprida sin tentaångest i huset...inte alls trevligt! Jag som har sådan gräslig intuition och överkännsliga tentackler började genast insupa den uppstressade stämmningen. Efter en kort stund så känndes det som det var jag som skulle ha tenta i neurologi...herre..fjärillar i magen...hög puls...oro, ångest. Jag kände som att- Jag kommer inte att klara denna tenta, det går åt H- vete!!... Det är inte min tenta..Lägg ner ulli, coola, fatta!! Jag lade mig på spikisen en stund och lyssnande på lite soft hiss musik efter Mange lämnat huset...det gick över  och det känns bra nu, tur det.
Efter morgonens pulshöjjare drog jag i väg och körde ett tränings pass och nu sitter jag och åller tummarna för Mange. Ha en finfin dag, Tjing!


Påväg till gymmet:))


Nytränad och fräsig!

Det är så härligt med semster. Jag njuter och myser och lyxar faktist så har jag varit riktigt ego och nonchalerat massa tråk göromål och förlustat mig själv med massa vila, fika promenader och träning.. Jag behöver faktist detta. De vit betsade furutaken på vinden är fortfarande vitbetsade...vit färgen och rollern ligger där dom ligger och mina super fina tyger ligger på hög bredvid symaskinen och väntar...Anledningen till att jag inte sytt är inte idel slöhet utan  att blomman Fernanda okuperat symaskinen och syr om kläder..kreativt tycker jag och låter dottern gasa på.
Jag har kört ett eftermiddags pass på gymmet och känner mig lagom spak efter detta klippte jag gräsmattan som  börjat lysa gul av maskrosor. När man bor som vi gör och alla grannar har fantastiska trädgårdar känns det lite stressat att i allafall hålla gräsmattan i något sånär kondition annars är ju insidan  i fokus just nu och det får räcka

Längtar att få ta på mig en mössa igen..älskar mössor!!


Solig morgon.


Vilken kanon dag!

Vaknade av väckar klockan klockan 06:45  det kändes  rätt lätt att stiga upp då jag såg att solen tittade in genom persiennspringorna:)). Jag väckte grabbaran och gick ut och satte mig på altanen medans hundarana gjorde sin morgonrunda på ängen brevid. Det kändes svalt och friskt men med kombinationen klarblå himmel , stor sol och dagg i gräset blir det toppen. Idag ska jag börja dagen med en promenad in till city ska träffa min kompis Kristina och ta ett fika sen ska jag inhandla diverse block ,pennor och mappar som Fernanda och Fille kan behöva och en enkel lite filofax till Filip, det behöver han. Mange pluggar barn neurologi och är  efter sommarens ljuva tillgänglighet tillbaka i sin egen värld alltså "näsan i böckerna". Jag har fasicken inte börjat måla taken på vinden ännu..så fort jag ska börja..händer det nått eller så hittar jag på att någonting annat  som jag intalar mig själv är viktigare...taken känns jobbiga..och tråkiga..
Få se om det blir idag då? Nu ska jag hoppa i duschen...ha en underbar dag.:))

Hmmmm


Ja....


Fin dag.

Måndag och ekorrhjulet har börjat snurra på allvar för alla i familjen förutom för mig  för jag har nämligen semester hela långa veckan inklusive några dagar in på nästa. Idag har jag gjort lite allt möjligt. Började morgonen med att stiga upp i ottan och fixade iordning Grabbarna för plugget...ovanligt smidigt gick det:) både Fille och Wille var nöjda och glada efter skoldagens slut. Fernanda  verkar super motiverad också, hoppas det håller i sig.  Idag har jag plockat upp ur kartonger i förrådet..höst kläder, skor , väskor...mm..mm. Gudars amalia vad jag hittade kläder, skor och pinaler som jag glömt existerade...Gud vad vi över konsumerar..vansinne! Vet inte hur det går till ..men jag har ju uppenbara bevis över att så är läget och att jag är boven i detta drama! Nu blir  det skärpning...prylar kan bli en belastning..en tung börda...piuuusst!
Jag har även bytt tyg på min röda träsoffas sittdyna idag...den blev inte bara snygg utan fantastisk nästan sexig..lockande och lite provocerande...Härligt! Jag känner mig jätte nöjd. Det tar sig här i huset det känns mysigt och inbott även om det finns mycket kvar att göra. Mysfaktorn är A och O för mig. Nu ska jag krypa i mys stassen och sen ska jag koka yogi..Ha en underbar kväll och simma lugnt!

päivi i the Amy Winehouse mood!!


Maria, Henka och Sammy= ordninsvakt:))


Kräftskiva.

 Jag har sovit ganska länge idag men  jag känner mig ovanligt pigg  jag  trots gårdagens sena kräftskiva.
Vi hade enormt trevligt och kräftorna smakade super och faller ju mig i smaken till skillnad från stinkfirrarna jag åt i torsdags.  Tack  fina vänner ,har alltid lika trevligt tillsammans med er:). Mange är lite halv skakis ännu och kröp precis tillbaks i sängen. Jag har precis tagit på mig gym kläderna och tänkte köra ett "efter skivan" pass, lite lagom idag. Imorgon är det måndag och plugget börjar så vi har endel att förbereda idag. Jag är ledig hela veckan + lite till, känns underbart! Ute är det super höst idag och lite små kyligt...gräsmattan har vuxit som fasicken ..måste klippas! Nu ska jag koka gröt till Filip sen ska jag träna . Ha en fin dag!

Hungriga!


Skiva.


i väntan...


äta, äta


Unga bordet.


I hatten på natten:)


Päivi... Bat woman!


I den sena timmen:)


Kompakta sensommar dagar :)

Ligger här på sängen med min varama laptop på magen och lyssnar på musik  Pms:en får kroppen att svälla och humöret att surna..känner mig så där genom irriterad helt utan anledning. Har hunnit jobba, shoppa och skjutsa runt Fille  på olika ärenden och till sitt gymnastik läger som han ska vara på hela helgen. I går var jag på surströmmingsskiva hade laddat rejält för att  slutligen bli invigd i "Strömming älskarnas sällskap"....Det gick inte så bra fast jag väldigt gärna ville, för jag vet att man verkligen kan lära sig att gilla saker. Stinkfirrarna stinker ! stinkfirrarna smakar nästan illa!. Jag åt en hel inlindad i allt den kan lindas in i...Inte bra !...Jag gillar inte och ska inte tränas mera i denna gren:).
Imorgon ska vi ha kräftskiva och det däremot tilltalar mig mycket, mycket mer.:))
Nu ska jag vara ledig nästan 2 veckor , det ska bli så skönt har massor med trevliga saker jag ska göra som att sy och måla väggar...tapetseringen överlämmnar jag till Mange. Men nu ska jag bara ligga här och hålla ordning på hormonerna och humöret imorgon tar jag nya tag..Tjing


En milstolpe...


Nu är allt som det ska och det känns bra:))

Nu är allt i sin ordning på arbetsplatsen.Mina solbrända fräscha kollegor har återvänt och jag inser att jag har saknat dem jätte mycket...Nu blir allt som det ska...som vanligt...Alla har sin plats..lätt och smidigt går allting.:) Här i Luleå är det absolut kolsvart ute inga gatlyktor har ännu börjat fungera  så det känns inte så lockande att promenera hem på kvällarna. Jag har köpt ett överfalls larm åt Fernanda , kanske kan jag låna det men jag borde nog även inhandla  pepparspray...då är man nog rätt trygg...kanske? Jag gillar ju att gå och känner mig rätt irriterad över att bli begränsad..
Jag är ju ingen fegis men jag är rädd om mig fru , tre barns mamma och två hunds ägare som jag är..Jag är ju en jätte viktig nyckelperson. Gud vad jag blev sugen på någonting gott måste spana in läget i kylen. En Halloumi, tomat skink Ciabatta hade varit smarrigt... Ha en fin kväll! Tjing

Ko kooo!


Ledig Måndag.

Det har varit en riktigt fin dag idag. Jag ,Krisina och Filip har varit på stan  fikat, shoppat och strosat runt, jätte trevligt. Jag har hunnit träna ett mastodonto pass på gymmet inklusive kondis och jag har hunnit städa , tvätta och vika massvis med ren tvätt. Mange har fixat listerna till köksfönstret och det blev såå fint. Imorgon jobbar jag eftermiddagf men jag ska börja måla taket i Filles rum i morgon det är dags att få iordningning i allas rum nu när pluggen börjar med alla rutiner, läxor mm.mm. Fernanda är fortfarande i Gällivare men kommer hem på torsdag ,jag saknar henne och det kommer att kännas så jobbigt den dagen hon flyger ur boet:/ förhoppningsvis dröjer det ännu något år.
Jag är sugen på Partaj och vi har planerat kräftskiva  och sen ett mysigt med mina vänninor men nu snart måste det bli. På torsdag blir det surströmming!!  Bläää men jag ska verkligen ge denna rätt en ärlig chans..stinky bastards!! ..det är fan i mej pervo att gilla dessa överjästa stink firrar!!...I try...I try... Nu ska jag tända en nang champa och koka yogi ljusen är redan tända.

My god.... Ner med fötterna!! Mange fixar fiskespö med penna mellan tårna:/


kristina...den fina:))


Ny tränad!


vaknade tidigt.


Vaknade i ottan och kände mig irriterande pigg, jag hade ställt in mig på att sova ut ordentligt, Ni vet "Bebissömnen" för att vara riktit utvilad och på G idag. Jag har legat hela eftermiddagen igår  fastvuxen i soffan men somnade ändå rätt sent och vakade alldeles för tidigt . men jag känner mig faktist rätt ok idag så det blir att använda benen för att ta mig till jobbet. Imorgon måndag är jag ledig sen har jag bara fyra arbetsdagar kvar till min nästan 2 veckor långa ledighet. Det ska bli så skönt att pyssla och grejja  här hemma . Sy,, måla.mm.mm.Jag har en hel del fina tyger som väntar på hyllan. Nu ska jag gå och fixa frukost jag hör att grabbarna har vaknat. Mange snarkar ännu ..han är så oerhört tråkigt seg på morgnarna...Han kan puffa i evigheters evigheter utan att ha en tanke på att klockan går och livet rinner iväg;) Ha en bra dag..TJING!

Avgudar ...


fint som snus!


Lazy!

Egentligen är jag inte lazy men idag är jag så jäkulens trött. Jag har inte sovit många timmar inatt och sen började jag jobba så aptidigt, JOBBA HÅRT! Jag hatar att känna mig så här totalt utömd och slut..hela dagen går till att ligga och drälla och ingenting blir gjort..men så är det idag jag ägnar denna dag åt absolutly nothing. Plugg Mange har fixat min älsklings sallad och äggen kokar på spisen det ska bli underbart. Kanske ett glas rött för cirkulationen och som avslutning lite romantik....njaa vi får se ljusen och mörkret gör ju att man gärna kurar ihop i skeden  och tittar film. Fernanda har åkt till Gällka igen för ännu några intensiva dagar med boyfrienden. Grabbarna har fullt upp med att fylla sommarlovets sisra dagar med action. Nu ska jag be mange checka äggen för jag har slagit rot i lillsoffan..ha en trevlig kväll!:))

Pluggisen igår kväll:)


Detta hände med mig efter jobbet idag:/...lazy, finito, såå trött!


Vår nya familje medlem:)


Dagens datum ..Jag själv i verkligheten i Luleå med omnejd mot Haparanda:)


I vila!


Ikea....hela dagen!

Vi drog till Happis och Ikea med min familj och syrran och Noa. Fernanda som kom från Gällivare igår följde också med. Vi har haft en toppen dag med shyssta fynd och mer planerade inköp och så många skratt. Jag skrattar alltid vansinnigt mycket när min syster är med. Vi träffas ju inte varje dag eller alltför sällan men när vi träffas då skrattar jag mest hela tiden. Jag älskar dem så super mycket och det fattar jag varje gång dom ska åka...jag vill alltid att dom ska stanna..jag får separationsångest. Nå väl Boel och Noa mina kära det var som alltid sååå trevligt att ha er här...PUSS!
Igår kväll snaggade jag och rakade Noas skalle han är för tillfället inne på mohikan frille....Helt ok för en kille som NOA klär i allt!  Min Mange har tålmodigt rullat vagnen längst IKEAS gångar och han har känt ,klämt och engagerat sig, det gillar jag han är defenitivt också så oerhört älskvärd. Fille och Noa handlade vandrande pinnar på Djurmagazinet. Jag tror Filles ska heta Marianne Noa fick lite bonus för hans var tydligen gravid...herregud vad stor och kraftig den var...riktigt bred på mitt grenen!! Och lady fernanda har köpt fantastiska ljusstakar ljus och en lampa. Själv har jag handlat en hel del men mest glad är jag över tygerna....Snart ska jag börja sy. Nu ska vi käka varmamackor...Tjing!


Pärlor jag älskar..


Men halllåååå!


Filip köpe en vandrandepinne:/ Inte direkt attraktiv..


I framsätet.


Fernanda och Wille på hem resan:)


Vart tog du vägen?...Jag vill höra mer


Stan hela dan!

Vandrat än hit än dit...klämt, glott, provat, ratat...Wilhelm har tjatat!!
Slut som artist är jag visst!
Nu ska jag raka skallen på noa sen blir det Toa...Jag önskar GODNATT!:))

Bästa syster städar bäst!!:))


Kvällskaffe..


Coolare än coolast!


Underbara...


Konstig i skallen och några dagsfärska pic`s:)

Huvudvärken tog över mitt liv  natt så jag kunde inte sova..hemskt! Det är länge sedan jag haft denna migrän huvudvärk hade nästan glömt bort hur det kändes. Känner mig fortfarande tung i huvudet lite illamående , svag och seg men det tar sig:)..Kanske är det vädret, lufttrycket känns skumt?
Min underbara syster Boel , hennes underbara son Noa , Blomman Fernanda och Snygg Fille är påväg  hit från Gällka det ska bli toppen kul och trevligt att träffa Noa och Boel det är ett tag sedan.
Jag har gått omkring och små fejjat här hemma på eftermiddagen , no hard working idag my body säger No!!
Ska dricka lite Yogi och ta 2 magnecyl koffein så skallen håller något sånär standard. Ha en underbar kväll:) 

huvudvärk:(

Har inte kunnat sova inatt pga migrän...fyy..mår pyton. Nu sängen igen:(

Morning!

Jag vaknade redan klockan åtta i morse och kände mig jätte pigg å jag passade på att köra ett tidigt pass på gymmet medans alla andra i husetfortfarande sov,otroligt skönt var det. Ute är det sol och moln om vart annat men fortfarande riktigt tryckande varmt och fuktigt. Fille åkte till Gällka igår med mormor så det är bara jag , Mange , Wille och dogsen hemma fernanda är också bortrest .Fille , Boel och Noa kommer hit på tisdag och det blir ju trevligt har inte hunnit umgås mycket med syrran o ch hennes familj i sommar.
Igår hände inte mycket efter den heta moppegubb historien och stranden  kände jag mig rätt lam och uttömd :/så vi tände massa ljus och låg och pratade akompanjerade av blixtar och åskmuller, faktist jätte mysigt. När jag var liten och det gick åska, hård åska i stugan i Tårnedalen då släpade mamma som var livrädd för åska ut oss i bilen och där satt vi tills åskan dragit förbi, Enda ställe man var trygg på, sa mor?? men det var riktigt trevligt och gemytligt att sitta där och räkna mellan blixt och muller:)) Nu ska jag gå upp på vinden och planera min sy hörna sen blir det eftermiddags jobb. Ha en underbar dag!

Tillägg!

Vill tillägga att stranddagen med Päivi och Roger ändå blev fantastisk och trevlig ....då jag väl fått kallna och lägga moppegubb historien på hyllan;)


Lugna ner dig Ulli, du kokar ju!!!

Fan vad arg jag har varit idag, extremt förbannad!!
En JÄ..A  tokig  människa höll på att sabba hela  dagen för mig och det är ju inte ok..aldrig!!
On the way till stranden är en galen karl på trimmad moppe på väg att köra in i vår bil...nå  väl inget hände men jag blev skraj  förståss och gav  vildbasaren  en hand eller kanske ett finger...minns inte riktigt??
Denna man blev vansinnigt förbannad och började jaga vår bil på sin fula moped:// Herre gud!!
Jag spanade i backspegeln och såg ju hela tiden att den högröda moppedåren var bakom häcken på vår bil men jag fortsatte fram till stranden. Då kommer sveriges fulaste Moppe människa fram till bilen hytter med näven och blåser upp sin redan runda överkropp till bristningsgränsen...och vad gör jag?? ( antingen skrattar man åt eländet eller så exploderar man vilket jag gjorde. Alltså när gubben blåste upp sig gick det en signal till min knopp som sa...Ulrika denna mannen tror att han kan skrämma dig.....han tror att du blir rädd när han blåser upp sig och visar tänderna...! På den signalen lät jag mannen bålsa ut luft och yttra det han ville...Han försökte skrämmas. Sen bad jag honom ta sin fula moppe jä..el och dra rätt åt helvete från min horisont...Envis var han som få  så han fick mig att släppa fram hela artilleriet..då tror jag han hajjade läget?.......Det tog en och en halv timme att coola ned...fy vad hemskt!
Ska aldrig mer lyfta handen eller fingret till nån "gubbmoppe hulligan," det är inte värt det:/...

Grillat och grejjat och nu är det kväll:))

Kom hem för en stund sedan efter en trevlig grillkväll med goda Grannar Mariana och Paulo. Mange Wille och fille kollar en film på 3:an och jag sitter framför öppnaspisen och lyssnar på lågorna och njuter av skenet...mysigt är det!
Idag har vi kommit ännu lite längre i köks processen, lite små fix kvar. Men det tar sig ska hänga upp lite grejjs korgar, hyllor och tavlor imorgon och sen ska listerna på plats. Skiiner solen och det är varmt fixar jag picknick korgen så drar vi ned till stranden och njuter av sommarens sista bitterjuva dagar.....snyft..men mndå skönt. Hösten håller vad den lovar!
Hösten är en reko ärlig polare att hålla i handen och mysa  med några månader...:)) Nu ska jag strippa off och hoppa i nått lättare. Ha en skön kväll!


idag!

Hunnit massor. Jag har tränat och jag har umgåtts..
Jag har grillat och skurat och slagit upp tält och så har vi fixat fogmassan till mosaiken..mm..mm.
Nu behöver jag  varava ned  känner mig aningen överhettad.  hörs imorgon;)
la in lite dags färska foton.

Nybadad Saga och Fille.


Cajsa tittade in idag.


köks installation fortgår jag har trist och hänger i bralla:))


Mange med vapen;)


Saga tittar ut.


Nu snackar vi...


Ny dag nya tag.

Fille kom hem från sin lilla semester igår och han var både brunbränd , nöjd och full av presenter. Jag fiick en burk nyslungad honung och en burk violhonung som "Snygg Fille " inhandlat åt mig på Gottland. Honungen smakade himelskt ljuvligt, Tack älsklingen!  Fille i egen hög person var förstoss ändå största presenten:)) och en go och glad sådan . Han måste ha blivit rejält vattnad  och solad för jag tcker han har vuxit rejält på bara två veckor.
Nu är mosaiken satt i köket och jag är hur nöjd som helst med det knall turkos, medelhavs blå klart lysande nyansen till de mörkbruna luckorna. ska sätta in en bild då vi fått fogmassan och  på plats.
Igår kväll cyklade jag och Min bästa Kristina till båten, Spinning Marita hamnade på villovägar p. g .a nån släkting  så henne fick vi klara oss utan. Kvällen var underbar  ett rosa skimmer låg över himmelen, vattnet var alldeles stilla och det var rejält varmt. Kristina och jag avhandlade diversefrågeställningar medans ölglasen sakta tömdes och fylldes (några stycken då). Mycket trevligt var det och kanske blev vi lite klokare på vissa punkter. Kristina är exstremt bra att bolla ideèr me och vi tar lätt ned saker till molekylnivå.
Idag är en underbar solig och varm dag jag ligger åter med kaffe i sängen efter en turnè ut på.altanen. Fille är vaken och planerar sin dag. Wilhwlm och Mange sover ännu sött. Jag ska snart klä på mig åch åka och ge min kropp en omgång på gymmet. Jag känner mig stark och in god form:) Ha en bra dag . Tjing!

Ohh my...Marita Olsson minns du??


Hemma!

Hemma efter en lång arbetsdag . Imorgon jobbar jag förmiddag och sedan är det ledigt i hela 3 långa , soliga , underbara dagar...;)) Jepp dom har lovat sol och värme har kollat alla prognoser. Imorgon blir det träff och snack med bästa väninnorna :)): Nu ska jag göra iordning för myset. tjing!

Fille kille:)


ikväll efter jobbet...Super Sigge :)


underbar morgon, solig morgon.

Känner mig härligt nöjd och utsövd trots att jag inte sovit så många timmar i natt fastnade i något trevligt.:)
Idag jobbar jag eftermiddag så jag tänkte hinna med någonting vettigt nu på förmiddagen som att ta mig ut till altanen och plantera min kropp i solstolen sen tänkte jag köra ett gympass om jag hinner annars blir det en lång solskens prom till jobbet inte så dumt det heller en dag som denna. Mange har lagat punkan på min hojj men jag tycker det känns så fuskit med cykel det går för lätt och för fort., Nu ska jag hämta kaffe dra på bikinin och steka on altanen..ha en finfin dag !

ibland ...


Today!

Hemma igen efter jobbet lagom mör. Solen har varit stor varm och underbar hela långa dagen så jag började morgonen i solstolen, tanka sol känns enormt viktigt om man ska palla hela långa mörka vintern.  efter 5 veckors lång semester känns det som jag har kommit in i ekorrhjulet ige det snurrar på och känns ok mycket tack vare mina super enormt jätte bra arbetskompisar...halva gänget glassar ännu och jag saknar dem, nästan alla;). Fille är i Jävre och fiskar och kommer hem imorgon eller på torsdag Blomman är i Gällka  så det är bara Wille , Mange och jag hemma och så Saga och Sigge då förstoss På Torsag blir det BBB med M och K ska bli kul vi har knappt träffats och "djup pratat "på evigheter och jag saknar det och jag saknar dem:))...LOVE YOU darlings!! Vi har nog mycket att molykylisera kan jag tänka. Mange och Wille har ordnat mys ska hälla upp en kopp yogi och krypa i mys linnet..Ha en skön kväll tjing!!

Fernanda.


Wilhelm kollar film.


puust!


hemma idag efter jobbet:))


mmm och de å!!


okej!


så ska de vara!


kanske är det alltid höst...

Efter en ganska lång semester från bloggandet är jag nu back i bloggform. Sommaren som kom och gick och inte visste jag att det var sommaren! ?Ungefär så känner jag i år och har känt de senaste 20 åren . Mina somrar lever aldrig upp till mina förväntningar. Jag väntar ,längtar , trängtar  och sen är det höst ...nää inte riktigt så. Solen ger liv och väcker till liv och my arma body har verkligen längtat att stekas och blottas , friteras och hottas upp i en snygg bikini och det får den också göra..nu är hösten snart här och jag känner en genuin lycka och ett lugn. Hösten håller vad den lovar..bättre än så blir det inte, mörker regnvåt asfalt i gatlyktors skumma sken. Min inredning gillar hösten sammet, ljus , filtar ,kuddar, och nang champa..O ch mina teer smakar bäst på hösten. Ärligt jag skiiter i att sommarn snart är slut.
Denna sommar har bestått av husrep, grillning, umgänge . I kåken tar det sig  jag triv det är mys med egen gård,rätt flärrig altan och mera space. Grannarna är fantastiska förutom en knäppgök men det får man väl nästan räkna med;)
Blomman Fernanda har varit och semester på cypern alone  med vänner känndes lite läskigt men det gick vägen och jag tror att mina böner bar och mina hårt hållna tummar hjälpte. det var en enorm lättnad när hon landade på Kallax men de är väl dags att man vänjer sig då hon fyller 18 nästa år. Det har mörknat ute  jag ska göra lite eld i spisen och tända ljus ett glas rött skulle också passa fint får checka barskåpet?? Ha en mysig kväll, Tjing!!

RSS 2.0