Eva .


ho.hoooo

Nu har jag filat och fejjat här hela dagen lång nästan. Skurat toaletterna , tvättat mattor, bakat herre gudars vad jag  grejjat.
Magnus och grabbarna har åkt till ormberget ska åka lite skidor / snowbord.
Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men ska jobba exstra,, känns lite jobbigt men det är bara att bita ihop  jag är ju ledig  helgen .

Bakat!!


sängen är en härlig plats.

Jag ligger kvar här med en koppkaffe på sängbordet och laptopen värmer min mage ingenstans har jag brottom.
Jag ska ta det väldigt piano idag grejja här hemma , ta en promenad med Saga och Sigge träna ska jag göra senare i kväll. Solen börjar titta fram bakom molnen det ser väldigt hoppfullt ut???
Igår blev jag medveten om någonting nytt, någonting jag inte viste existerade, det finns verkligen människor som är så snåla så dom "skriker när dom skiter". Jag har alltid tyckt att det låter lite väl överdrivet, skrämmande och läskigt men nu vet jag att det existerar i verkligheten...hmm..hmm... så osexigt !  Finns det nått värre än snålisar och högfärd nej fasiken det smäller högst ! Tur att det är så sällan man stöter på såna typer jag får rysningar, frysningar. Fy och usch håll er borta från mig!

Suddig morgon...


Ja då var jag igång!!!


Hemma ..

Gud vilken tung dag det varit känner mig helt färdig. Som tur var jobbade jag kort dag idag promenerade genom stan innan det bar av hemåt  Kidsen är i skolan ännu och Magnus är på LTU . Måste dammsuga och tvätta lite kläder har inte hunnit med då jag jobbat helgen och mannen Mange har haft massor att plugga. Det blir lite eftersatt men jag ska ignorera min trötthet och fejja runt lite så är det mysigare att vila sen. Jag hatar att slappa då det är rörigt det gör mig stressad alltså kan jag inte slappa då....hoppsan vad omständigt det blev.


Hus Var??

Nu kanske vi hittat det rätta..nästa vecka ska vi kolla. Det känns jätte spännande men man måste kolla vibbarna i kåken det måste kännas mysigt och välkommnande. Jag hoppas det gör det för nu vill jag verkligen flytta.
Min man är väligt "tenta stressad" han pustar och frustar och springer med benen i sängen på natten så jag nästan trillar ur sängen...så jä... jobbigt men jag börjar bli van. Imorgon jobbar jag förmiddag för att sedan vara ledig 2 dagar..sköönt jag behöver verkligen det...Nu ska jag gå och hämta Wilhelm från grannen han ska bada....ikväll blir det spiken , yogi , nang champa on the floor i mitt vardagsrum.  Ha det underbart!

Jaha!

Igår  kväll när jag åkte hem från jobbet var stan väldigt mörk skenet av stearin ljus sken upp i mörka fönster och jag älskade det. Så kom jag hem och här var det fill belysning och Tv skrället var på. Jag sa följande .
-Det är "earth hour" vad pysslar ni med egentligen??
Magnus svarade följande.
-Men det är ju Robinson!
Jag kontrar:
-Robinson my ass! Nu släcker ni ned allt och tänker till! Jorden blöder pga vår fruktnsvärda överkonsumtion av allt, bla Robinson. Kan ni snälla tänka på det och vara med i denna manifestation och tanke som Earth hour står för????
Detta är viktigt för oss alla. Det är viktigt att mina barn kan skita i Robinson och bli medvetna om  WHY!
Fort var det svart i vårt hus vi tände några ljus och en nang champa.. Vad skönt detta skulle ske en till två gånger i veckan på bestämd tid, gärna oftare...Love earth hour!

Lägg ägg Saga!


Guld medalj!!! Inte illa .....


Ringar....


Snyggt Filip!


Filip


gratti Filip

Det blev guldmedalj i Älvsbyn!!

Storasyster hänger med.


Fille ska tävla.

Hela familjen åker till Älvsbyn idag Flleboy ska tävla i gymnastik där idag. Det är så trist att inte kunna följa med på min Filles stora tävling det kom med så kort varsel så jag har inte hunnit söka semester heller.
Jag Börjar jobba idag kl12:30 och jobbar till 21:00  ikväll. Jag håller tummarna för min Filip!! Fernanda är fortfarande ganska förkyld men hon ska också följa med och titta när lillbrorsan tävlar han behöver ju ha sin egen lilla hejjaklack
med sig. Jag ska spola upp ett bad och promenera ner till isen med hundarna...tjing


Film

Tipsa gärna om bra filmer tänkte hyra en till ikväll..

Gällivare!


Morgonen

Pigg som en lärka steg jag upp klockan 6:00 kokade kaffe och läste NSD. Idag är jag ledig Jag och kompis Kristina ska promenera in till stan  ta ett fika och kolla runt . det behövs dammtorkas och dammsugas här hemma men det är inte det primära en soligdag som denna. det gör jag då solen gått ner bakom trädtopparna.
Fernanda ligger hemma i sin säng och nyser hon har blivit rejält förkyld  så hon är hemma från plugget även idag trist men nödvändigt.
Funderar vad vi ska hitta på till påsk kanske åker vi till Gällivare? Saknar mina nära kära underbara som bor där uppe . Gällivare saknar jag inte det minsta som det är nu. Innan vi flyttade till Luleå höll på att bli tokig kände mig instängd och isolerad . Hade faktist hört att alla Lulebor är dryga och har 08 komplex och hur kan ni flytta dit? Min upplevelse är helt tvärt om att många Gällivare bor har 08 komplex och att stället är så litet så att det byggs upp en lite töntig och läskig " vi är lite för mer än andra hirarki" ....Och byter grannen bil så byter jag till värre och jag låtsas ha pengar och glider runt fast jag egentligen har kronofogden i häcken  .Här i Luleå upplever jag att människor är så mycket coolare och mycket mindre så. Givetvis är inte hela gällka så finns  jätte mycket som jag uppskattar där och Luleå är ju också förhållandevis ingen jätte metropol men det är mysigt och har ju ändå lite mer att erbjuda. Vem vet vad jag tycker om några år
människor förändras och så även jag.....tjing!

Vad berör dig???

Det finns massor med saker som berör mig...jag är ganska lätt rörd , berörd.
Freddy Murcury berör mig  mycket...Hans röst  gör konstiga saker med min hud.....

Berör mig.....


mmmmm...


Hå hå ja ja

Steg upp halv 6 rätt pigg och allert promenerade till jobbet det var -17grader ute inte alls varmt ..Solen sken över Mjölkuddsbron och mig  en riktigt uppfriskande promenad kallar jag det.
Nu sitter  jag i soffan ochska ta det lite piano innan jag plockar in disken ....puuustar uuut!

Polare i alla lägen!


Pussa mig eller dööö!


Min underbara, jätte fina, super pappa, "stålis make".....mm


Tjenis!

Jag har farit runt som ett skollat ol...! Gudars skymmning vad jag har grejjat. Promenerade hem efter jobbet och mötte ett "bombnedslag" ja så allvarligt var det. Filip han satt nere hoss grannen och snackade och myste inte en tanke på att hjälpa sin "hardworking mamma" nej då, Jag sa som så till filip att -NU ÄR LEKEN SLUT! Är jag er hushållerska? är jag ert hembiträde???? -NO,NO ,NO ! Nu är spelet över...Ja så sa jag faktist eller nästan skrek, nånstans mitt emellan. Fille såg att nu fanns ingen utväg så han hakade på och vi röjde runt i morgonröran tillsammans, vi hade ett bra teamwork.
Då vår röjning var över kom Mange och hämtade oss vi åkte och hämtade Fernanda på stan och hämtade en jacka som hon lagt undan på Monki...-Snälla mamma detär sista i small , snälla! Mange stor pappan hivade upp plånkan och sprättade fram en fem hundring!!..Banken var öppen..Fernanda lycklig! Sen åkte vi och handlade lite kläder åt grabbsen dom växer intensivt och efter detta så handlade vi mat........ Nu är jag utpumpad, helt slut..disken väntar..tvätten med..
Jag ska plocka in disken men resten blundar jag för det blit yogi och soffan istället!  tjing


Inget monster alls


Ja ibland är man så nöjd och tillfreds med livet......

Och sen händer det!! Alltså det kommer smygande kryper in under huden på mig PMS kallas det. Ett monster som tar besittning över my body, det är f.. inte klokt...jag gillar inte det här monstret men jag har liksom inte kontrollera det.
Jag blir inte rolig! Jag är så Jävla arg på allt och inget så att det är löjligt. Jag har levt med detta ett tag men har inte lärt mig hantera det . skrämmande att lite hormoner kan skapa ett sånt monster....

Ibland är man glad men.....


Min PMS låt!

Känner att det är på G, det kryper under huden......

Hejja!

Fick precis hem filips skolresultat i postlådan  inför utvecklingssamtalet..Han är toppen! Bara ros inget ris, sköönt!
Idag har jag slappat länge pulat på badat  dammsugit letat hus på nätet, ringt mäklaren.
Jag jobbar eftermiddag och ska promenera in till stan på 1 timme kolla runt lite skulle behöva en ny fin vårjacka och så behöver Wilhelm nya längdåknings stavar och Fille nya träningsbyxor och t-shirts...det blev mycket! tjing tjong!

att blomstra....


Dagen bestod av

Jag har farit runt som ett skollat troll..fy vad hemskt.Jag har tränat ett rejält annorlunda fys/kondis pass..härligt!
Hus visningen var spännande!...kanske??????
Jag har ju joddlat hit och tjorvat dit med hur vi ska bo var vi ska bo, i vilket hus? vilken gata? vilket område?
Ena dan har jag kännt ditt nästa datt...vi har ett hus vi ska skriva kontrakt på på tisdag. Det blir inget, jag vill inte bo i det huset!..Mange tycker som jag , vet inte varför men han gör det. Vi har diskuterat och vi är inne på en helt annan linje nu.
Annars är allt fint våren är här det känns underbart. ljuset gör gott!!
Jobbar eftermiddag imorgon  har en hel del att göra innan jobbet.....Tur att jag känner mig så energisk och pigg!
Mitt årstidshumör ger sig till.känna. Det är VÅÅR jag blommar frodas och knoppas..ja kanske inte "knoppas" men jag blommar ut i eufori.......," känner mig som en prunkande Rododendron...det är en underbar känsla i kontrast till mitt sen vinter sinne då jag känt mig som en avbarrad gammal julgran....precis så har jag kännts fy vad skönt att äntligen prunka ut i in blomsterskrud....ja just det!

morgon träning


Gudars vad jobbigt med Robinson.

Bra att hångel killen åkte ut tycte det var utomordentligt töntigt att börja sin karriär på ön med att hångla upp den "lilla söta" i och för sig var hon ju lika himla sugen det syntes ju på långa vägar. Alltså jag tyckte dom skulle ha visat lite entusiasm genom att bygga, kämpa, jaga mat. Jag tycker att the "survivel instinkt "kulle ha  tagit över. Va fan det är ju Robinson inte Paradise hotel....Jag tror jag kommer försöka följa Robinson  det kan bli spännande!
Den ofokuserade" lilla söta" närhetstörstande hittar säkert snart nån ny att klämma på. Päivi, Roger och Sammy kom förbi på kvällen och höll oss sällskap över ett glas vin, trevligt!
Från det  ena till det andra hela huset sover ännu, det är klart klockan 07:00 på en söndag! Fernanda sov över hos sin kompis Emilia. Vi har bestämmt oss för ett hus köparen har godtagit budet men vi ska på en annan visning idag. Ingenting är på skrivet ännu, spänningen stiger...
Jag ska spola upp ett bad och sen drar jag och tränar. Jag är pigg som en lärka och kommer ändå aldrig kunna somna om.  See you later alligater......

Robinson...

Nu sitter vi samlade Robinson har börjat. Beatrice har mördat en söt salamnder, vilken grymt tötig och läskig personlighet hon verkar vara........

Saga rengör sin älsklings man Magnus.


men Ulrika skärp dig!


Lördagsmys i sängen.


Fernanda-Felicia idag....


Goding


Hejja

Solen skiner ute och det kommer nog att bli en underbar dag idag igen.
Igår var en riktig skön slppar dag eller igentligen kväll vi åt god mat och massor med färgglatt godis vi kollade Lets dance och Hjälp. Reza och Kazem kom förbi och hälsade på och Senare på kvällen  överraskade Niklas oss med ett besök han stannade till på vägen och lämnade en massa fin fina kläder och ett guldhalsband han köpt åt Fernanda i Thailand . Fernanda blev naturligtvis super happy!
Idag ska vi åka Slalom och Snowboard och grilla på ormberget sen kanske jag och Mange ska hitta på nått ikväll mayby some disco. Jag känner för att mova my body........yeaaaa!
Nå vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag njuta av kaffet....tjiing!

Du!

Tanken på dig är som molnskuggans ilande flykt över slätten

en oväntad förbindelse mellan himmel och jord

en lbickens vilande färd mot horisonternas bortom

en gnistrande ljuv påminnelse om livets korthet.........





Slapparfredag,

nya bilder...

mange , Reza och dogsen


nice time..


Fille och Melinda datanördar


Hardworking mamma.....


fredag bra dag!

Härligt! Mötte upp Fille på stan efter jobbet vi gick och köpte en väska åt honom på Hägglunds sen joinade Fernanda oss och vi åkte på Storheden och handlade käk...massor med mat..1700kr....kändes väldigt mastigt men nu är frysen full.
Vi har städat tillsammans. Fernanda köket, Fille klädkammarn...Jag har fejjat alla andra ställen, Wilhelm satte sig och spelade tv spel helt nonchalant....vilket sätt!!  Jag fick fart på lillen och han städade till i sitt rum -Så ska det vara  vi ska hjälpas åt  tillsamans. Jag vägrar vara en serviceinrättning! jag vill att barnen ska vara  en del av vardagen och se sin roll i ett större perspektiv, inte alltid lätt men rätt tycker jag. Man måste ju förbereda dom för "vuxenlivets verklighet" som inte alltid är så vacker och enkel.
Ikväll ska vi umgås , mysa och vila. Hyra film blir det nog också.
Ska sätta in lite foton senare ikväll...Vi hörs!

Godmorgon!! Nu äre fredag....

härligt att vakna på fredag ska promenera till jobbet med min kompis Kristina vi börjar klockan 07:00 och jag slutar klockan 13:00 idag.....detta är  underbart och fantastiskt. Ska ta mig en sväng på stan med Marita efter jobbet Filip ska möta upp oss där vi ska gå och köpa en ny skolväska åt Fille kille han har spanat in en han gillar,  sen blir det att åka och handla mat och lite gott till helgen......Im ready for the weekend!

Vilse i pannkakan..

Känner mig vilsen, känns som jag inte hinner med. Har massor med saker som behövs fixas, samtal ska ringas, beslut som skall  fattas......Jag känner bara att...Jag vet inte!...Jag är ett stort frågetecken...
Det känns stressigt och pressat inte alls kul...ge mig lite tid någon , snälla!

Nu ska jag gå och laga mat..sen tar jag med mig Mange på gymmet behöver få  igång systemet.

Idag....torsdag.

Jag vill inte vara den du aldrig kan vara utan
den du måste ha inom synhåll den vars luft du andas
Jag vill andas själv! för min skull
jag vill vara en som du blir glad att se och då vill vara mycket nära..........

Får aldrig nog av denna kvinna..underbar!


Sömnlöst!

Knappt sovit inatt , vet inte varför bara varit ovanligt pigg och energifylld men det känns inte som det passar att starta några project mitt i natten precis. Tillslut motade jag tillbaks min pigghet med yogi, nang champa spikmatta och en midefullness cd! Det fick energin att kapitulera och det var ju tur för jag  vill inte vända dygnet och sedan vara som en trasa på jobbet. Min kropp och hjärna är super beroende av bra dyngnsrytm och tillräkligt med sömn annars funkar den inte men så är det nog för de flesta tror jag. Idag ska vi och titta påvårt tilltänkta hus och sedan är det bra att bestämma sig...kl12:15 ska vi dit. Jag jobbar eftermiddag idag och börjar kl 15:00 , sent=sköönt! Det verkar bli en väldigt fin dag idag
Förresten Mange och Saga har verkligen en speciell relation....

Hångelhörna!!


Jättepigg!

Vårsolen har gett mig oanade krafter, jag är super pigg och jätte vaken klockan är 00:26 på natta
Detta var väl ändå inte meningen?  Jag hör hur Magnus snarkar i rummet brevid och Sigge ligger utslagen på puffen på golvet....Jag känner att jag hade kunnat gå en långpromenad.......eller springa ett maraton kanske......
Ska koka lite yogi tända en nang champa och hämta min vassaste spikmatta.."better than sleepingpills"..Natti!

My god!

Jag blir helt kollrig! mäklaren ringde vi ska ta oss en sista titt på huset imorgon innan vi bestämmer oss om  vi vill ha det?? Gud vad spännande. Jag vet inte...vill vi bo där?? Fernanda vill  hon har kompisar i närheten.... det är pirrigt

Morning

det är så underbart att få vakna så där kravlöst, att få ligga kvar isängen och fundera över om jag ska sova en stund till eller om jag ska sätta på kaffet....Jag är ledig idag Magnus har stigit upp tidigt och fixat iordning grabbsen  och sedan åkt iväg . I`m alone hemma och det är tyst och skönt hundarna sover ännu??? Jag ska spola upp ett bad, äta gröt och sen ska jag ta en lååång promenad i solskenet träna gör jag ikväll istället. Vill verkligen inte sitta inne nu..detta ljus och dessa solstrålar måste få skina på mig...

Husplaner!

Nu har vi gjort det. Vi har lagt bud på ett hus och det betyder ju inte att det blir vårt...men kanske.
Jag är defenitivt mogen for more space. våra 120 kvadratmeter är väldigt trångt för vår lurviga familj. Vi är ju fem stycken livliga själar och så Sigge och Saga dom är ju ganska pytte kan man tycka men my god vad dom kan ta plats...
Vi ska dock på fler visningar det blir spännande och se vart vi hamnar tillslut.



Detta är så häärligt!!


Nu gör jag så igen!!!


motorcross!


Wilhelm idag


Vår i Luleå!

Äntligen skiner solen........som jag har väntat och längtat...känns som en evighet.
Solen inte bara skiner den värmer också och jag blir så lycklig och lätt och sprallig
kan inte sitta still....
Det är ju mitt väder humör som ger sig tillkänna ( jag bloggade om det tidigare)
men nu är det ju väldigt positivt då de går mot vår och sola skiner för då skiner jag.
Av solen blir jag glad, sympatisk, givmild, ödmjuk...lätt att leva med.  Nu ids jag inte dra upp hur lågtrycket kan påverka mitt humör utan jag konsentrerar detta till mitt positiva solhumör...det är verkligen skönt att känna sig så här enormt solig.
Jag älskar det!  tjiing!

Nu drar jag på jobbet!


morgon kille Fille!


Godmorgon!

Vaknade ovanligt tidigt imorse ändå låg jag och Mange och pratade till sent. Magnus och the rest of the crue ska på husvisning idag, alla utom jag för jag jobbar. Inget att göra åt saken  förresten litar jag på Manges omdömme vi är väldigt lika på det sättet och är det intressant får vi be om en extra visning, thats it!
Melodifestivalen har ju blivit plågsamt långdragen och den där "Mende", hur låter hon igentligen??
Det är inte bra och det är inte kul! Jag vägrar hela skiten nästa år i ren protest! Det var bättre förr! säger jag bara och stampar med foten. Varför ska allt vara så tjorvigt och överarbetat. Familjen sover ännu och jag tänker inte väcka dem ännu. Filip har träning kl:11:00! får jag inte glömma. Nu måste jag gå in  och kolla visningstiden på huset och om det var fler aktuella object att titta på idag. Idag hinner eller ids jag inte träna. Det blir promenad till östermalm där mitt jobb ligger istället.
Ha en härlig söndag!


opera

Ja opera kan nog gå hem i Ryssland. Lagom pompöst och övermättat.
Jag gillade ju Caroline af Ugglas men jag är ju som jag är . Jag gillar när det känns inuti även då det handlar om musik... Hon är ju skön och cool och har super härlig röst och så gillar jag den där desperata tonen sååå mycket.
Undrar varför jag gör det???...Alltså  undra??




The melodifestival.....

Jag säger bara Snälla, snälla, snälla.....
Ja vad sjutton skulle det annars vara...?  Denna contest har ju blivit en långdragen plåga.
Jag vill inte titta men jag måste, I vår familj är jag minoritet.
Wille har spelar luftgitarr framför..H.E.A.T...han diggar och head bangar!
Nå ,vi får väl se vad det blir av denna cirkus...I wond, really wonder????

Less!

Jag känner mig så fruktansvärt less på denna oändligt långa årstid. Jag tror att det beror på att förra sommaren inte var någon sommar utan en undercover höst.......Sommaren blev till en lååång väntan på nått som aldrig kom och sen så var det höst...vinter. Det har varit långt och strävsamt. Det känns enormt skönt att veta att vi går mot varmare tider.

Sigge och Saga är lördags fina.


Hejsan!

Oväntat besök dök upp på fredag kväll. Andreas, Sofie och Clint dök upp och gjorde oss sällskap, jätte trevligt.
Jag har jobbat idag så jag har tyvärr inte kunnat följa med gänget från Gällivare då dom gjort stan. Inte mycket att skriva just nu . Ska lägga mig på spikmattan och slappa är ny badad och trött...tjing


Lördag idag


make.


Lite yoga och sen på gymmet!


Ännu en ledig dag.

Vaknade tidigt imorse hämtade en kopp nykokt kaffe och lade mig på min spikmatta med datorn på magen.
En gammal vän till mig Petra träffade jag på stan igår och hon  tipsade mig om Facebook, har aldrig orkat engagera mig i detta fenomen men nu har jag gjort det.
My god vilken djungel, vilket vimmel av människor, många har man glömt existerade..kul!
Jag hajjar ännu inte riktigt hur det funkar men jag har en facebook och är på G.
Idag ska jag förutom the usual fortsätta måla, köpa 2 nya dukar (målar dukar) , träna. resten är öppet och det är ju underbart...tjiiing

Idag!

Idag ska jag träffa Marita , kristina och Maria på stan, vi ska fika eller luncha. ska promenera in det är riktigt varmt och skönt.
Det har kommit in en massa fina nya vårkläder få se om man hittar nått?ag skulle behöva en n flanellskjorta, jag älskar flanellskjortor. Jag har en favorit från bondelid och ske gärna ha en till liknande i annan färg .j ag ska kolla om det finns. Jag är väldigt enkelspårig och trist i mina kläder. tighta jeans, linnen, jeans och flanellskjortor och så jeansvästar och stickade västar, stora halsdukar och sjalar är också min grejj. ..Måste man se lika dan ut i 100år...jag skulle gärna ändra lite...men jag vet inte vad det skule vara..i kjolar känner jag mig inte hemma  leggings/ tights har jag i nödfall om jag går ut men då blir det mer strumbyxor i nylon.... Nu måste jag ducha så jag vaknar till liv...vi hörs!

Tack Magnus!

Tänk att du och jag har varit vi i 10 år. Tack älskling för att du funnits där för mig genom allt. Du är min klippa i stormen och en ´trygg landningsbana..-Skorpion och våg är en dålig kombination brukade jag alltid säga. Där hade jag fel.! Vi kompleterar varandra väldigt bra ,alltså. -Jag är glad att du är den som älskar mig och står ut med mig...Tack för att du är min man Magnus Nilsson och tack för att du älskar mig , jag förstår att det inte är så lätt, alla gånger....;-)

                                                                                        Ilove you! din Ulrika Nilsson.

Och jag säger bara..

Jag har haft en bra dag idag så skön och lyxig....och det händer ju inte så ofta. Jag har sovit länge, promenerat med dogsen. Ätit nyttigt och målat en ny tavla , som jag är nöjd med!...den är inte klar men den är cool och det är kul..
..jag är ofta jätte självkritisk kring mitt måleri, tycker aldrig att det duger.
Första gången jag hade utställning höll jag på att gå under av skamm!..Hur  skulle jag våga  ställa ut såna skit tavlor, vad ska folk tro.? Men efter bra kritik och många sålda tavlor släppte det..Jag dög!
Idag är jag mest kritisk inför mig själv och det är lite lättare. Jag planerar att ställa ut till sommaren  få se om jag hinner få ihop tillräckligt många målningar. Jag ska verkligen försöka för jag vill.
Jag har varit och tränat fernanda hakade på hon solade också  för hon ska bli fotad för nån mode grejjs och gå modevisning så hon vill va lite ..PRUN!..min lilla docka i cancergrillen fy bubblan!..nu ska jag dricka kaffe. tjing

Jag säger bara.....


Ledig

Vaknade tidigt fast jag inte behöver, kokade kaffe och åt ett stort rosa Fuji äpple( jag är beroende av Fujiäpplen.)  och gick tillbaks till sängen. Här har jag legat och läst Fernandas nya Cosmopolitan och Nsd samtidigt har jag legat påspikmattan och gör det fortfarande. Jag växlar mellan mina båda mattor beroendepå hur det känns  och till vilket syfte jag vill använda den, de  är ju väldigt olika i vasshet. Inom en timme tänkte jag stiga upp, klä på mig och promenera till gymmet. Jag funderar om jag ska sola, jag är så fisans blek och det känns inte kul. Jag har en sådan där degig färg igen..."Bulldegsfärgad"..Inte vill jag vara bulldegsfärgad! Men det känns som att solariumen är så canceroida, Det känns inte så fräsht. Jag har ett solkort som bränner i börsen.Jag behöver få känna mig lite fräsh jag känner mig så ful just nu, hur jag än kammar, smörjer och pyntar så blir det inte bra...kanske är det vårdeppen?
Månne om jag får mer energi om jag inte är bulldegsfärgad????

Tjing



Vi missade husvisningen idag..peerkelä! Men i och för sig kändes det lite väl dyrt, utgångspriset alltså så vi kan lika gärna vänta  och låta dom börja buda så man ser vart det hamnar. Vi har andra hus som vi ska titta på också inom kort...

Härlig.....


Jag har gråtit floder.

Har jobbat kväll och kom hem  lagom till Spårlöst försvunnen. Vi har gråtit, Jag har brölat, snyftat, pustat av sorg av glädje. Gud vilka kännslosamma möten. Sorg och glädje i en fullkommlig tornado!!! Jag är nu helt utmattad av denna storm och kommer nog kunna sova gott i natt.....


Måndag morgon.

Sovit länge och ligger fortfarande kvar i min sköna säng. Jag gick och lade mig rätt tidigt igår så jag känner mig härligt utvilad. Jag ska spola upp ett hett bad med en lyxig  "Lush bomb" och mixa ihop en hallon smoothi till frukost. Idag ska jag inte träna utan vila kroppen har en jäkla träningsvärk nästan överallt, konstigt? Jag jobbar sen eftermiddag idag så jag ska promenera i till stan eller östermalm där jag arbetar. Mange är på Stadsvikens vårdcentral där han praktiserar nu för tiden och mina 3 små blommor är förstås i plugget. Sigge och Saga är jätte jobbiga. Saga löper och Sigge som är kastrerad hanhund är "aivan crazy "och försöker på alla sätt få till en kärleksakt...rätt hopplöst.! Saga blir ju väldigt frågande och undrar vad fasen han pysslar med när han aldrig får till det...Nu ska jag spola upp badvatten! Ha en bra dag!

perkelääää

Perkelä vad vi har rensat, städat, sorterat, plockat. Jag , Mange occh Fernanda har ängnat många timmar med förrådet..
Alltså så mycket skit vi har sparat,,??? Nu är det mycket bättre fortfarande fullt men mindre fullt. Mange hade en jäkla massa jobbar, målar, skruvar skor och kläder. Jag slängde det mesta rakt i sopen. Ett märkligt manligt fenomen att samla arbetskläder, skor ,kepor.????........Nu ska vi dricka kaffe. Ha en mysig kväll!

Hej!

M orningen har varit skön med lååångt kafferep och ett intensivt hardcore träningpass. Jag är helt mör, mjuk, varm och relaxed, Mange svettades så kläderna var genomblöta...herregud vilken transpirationsförmåga!...vart kommer allt svett ifrån?...hur kan man bada i svett??... Jag svettas också när jag tränar men inte så det droppar från mig eller sprutar.
Idag ska jag ta tag med förrådet, rensa, slänga, sälja. Det är så överfullt!...det ger mig ångest också när det är så okontrollerat överbellamrat med massa onödiga konstiga pinaler och skor. Skor vår familj badar i skor, berg av skor...
..hur har detblivit så här?..måste strukturera upp detta sälja ,slänga. Detta dunder arbete börjar idag


Ohhlalaalla!

En riktigt mysig dag har vi haft. Vi har tränat tillsammans  jag och  Mange sen har vi varit och kollat på ett potentiellt
hus...Jag känner att jag gillar det...kanske???..Vi ska gå på en ordentlig visning på det huset den 15:e.
Nyligen har vi käkat värsta tacos buffèn, det smakade toppen bra, alla är mätta och nöjda,.
Nu ska jag  Ulrika Nilsson och mannen Magnus Nilsson krypa under filten i soffan och kolla en film som vi hyrt
Stranger, heter den och jag har ingen aning om vad det är för film förhoppningsvis sevärd....Ha en härlig lördag!


Som kontrast till alla hjärtan finns det en människa som gör mig GAAALEEEN


Mina hjärtan!

Nu är vi samlade. Filip kom från Spanien igår och Fernanda från Gällivare. Dom hade haft det jätte bra på sina sportlov och Fille hade med sig finfina presenter. Kvällen spenderade vi med att bara umgås, prata och äta gott. En bra början på helgen. Idag ska vi laga god mat och ta lång promenad på isvägen, vädret är grått...but I dont care.
Jag ska hinna på gymmet och träna också ska fråga om Magnus följer med....Vi hörs senare , ska hoppa i badet nu!!

Fredag underbara fredag!

Nu är det äntligen helg.....härligt. Jag har promenerat in från stan och hämtat Wilhelm från fritids på vägen.
just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och väntar på min älskade man som snart slutar jobbet. Vi ska iväg på husvisning och sen och handla. Anneli min bästis som bor i Gällivare ska komma förbi senare, det ska bli trevligt.
Det bästa med allt är dock att Fille kommer från Spain idag...jag längtar. Klockan 22:20 ska vi hämta honom på Kallax!!!
Ska göra extra mys för honom och köpa nått smarrigt . I helgen är vi alla ledigadå ska vi hitta på nått trevligt. Fernanda kommer också hem från Gällivare imorgon, klanen är  snart samlad ,det ska bli skönt

Ho hoo

Dagen har snurrat i rally fart. Jag har jobbat förmiddag och efter jobbet promenerade jag och hämtade Wilhelm på fritids sen hem. Vi hann inte vara hemma länge så skulle vi på husvisning. Jag var positiv , förväntansfull och spralligt spänd
inför om detta hus kanske skulle ingå i våran framtid.......
Jag säger bara Nej!...nej!..NEJ!!....Inte , aldrig...hur kunde jag tycka att detta hus skulle falla mig i smaken,, hur tänkte jag?...eller hade dom retucherat bilderna på hemnet?....Blev då så besviken.
Mange tyckte det var rätt ok med lite fix och puts och Wille gillade basketkorgen på gården jätte mycket och valde rum direkt vi klev in..-det här blir mitt rum,!
Kanske är det jag som är för kräsen men det är så med mig att det behöver inte vara senaste och flashigaste..men det måste vara mysigt och ge the right feeling... Jag har även svårt med för ny aktigt " heminrednings butiks stilen"tycker det känns så opersonligt...men det är ingen risk med mina gammla grejjor att det blir heminredningsbutks higtec" aktigt.
Många möbler i mitt hem har hängt på sen jag var väldigt ung och det känns som jag har en relation till dem. Jag vill  tex inte byta ut min gamla gungfåtölj även om den knarrar eller sälja min röda kökssoffa och skaffa mig nått mindre otympligt....dom ska bara finnas där och jag vet faktist inte varför.
Nu ska jag hoppa i badkaret med en blommig badbomb och min extra super hårinpackning som utklassar allt, jag vet för jag har testat ALLT!...Sen mysa med hustband och lillen over a cup of  yogi.....tjaooo

God morning världen.....

Hur kan jag säga att din röst är vacker
jag vet ju bara
att den kommer mig att darra som ett löv, trasar sönder mig och spränger mig.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar
det bara skakarmig att de är dina
så för mig finns ingen sömn och vila tills de är mina..

                                                                                 K.B

Wille och mina nya fina ljuslyktor!


Wilhelm på Mat och Prat !


muggen!


kväll!

har varit på gymet och kört ett skönt  kondis pass, precis vad jag behövde för att vakna till liv efter paltorgien.
Väl hemma så har jag och Wilhelm snackat om livet ett bra. Wilhelm har frågat om andra värdskriget och judarna som han trodde hette gudarna och efter detta har Wilhelm varit kreativ och målat grafitti på en mugg, så snyggt blev det. Nu har vi tänt ljus, kokat yogi och även tänt en nang champa kvällen känns fullkomlig Förresten jag köpte snygga nya ljuslyktor idag på Lagerhouse.


Blodpalt, fläsk, smör och lingonsylt.

Detta har jag tillagat idag...förödande gott!
Magnus somnade som ett barn efter 5:e palten...det gick nästan överstyr med palt ätandet kan man säga.
Det var helt enkelt för gott....jag själv känner mig också  rätt tung efter 3stora paltar, hade tänkt träna efter maten men detta är totalt omöjligt ¨å jag måste vänta och smälta lite av paltarna först.



Morgonstund i egen säng.

Mange väckte mig tidigt i morse. Jag förstår inte varför rörelsena måste vara så yviga och varför man måste låta så högt så tidigt på morgonen??
Jag är ledig idag och ligger kvar under täcket med en kopp kaffe , NSD och laptopen  som sällskap. Jag har bokat in 2 husvisningar, detska bli jäkligt spännande + en annan visning som vi ska på imorgon, det var en allmän visning.
Idag ska jag ta med mig Wilhelm och åka in till city där ska vi fika och göra stan sen har Wille friidrottsträning idag och jag själv ska hinna träna men det tar jag senare ikväll.
Det är 5 sidigt om Tony Allden i NSD idag......det är så läskigt man kan bara tänka sig vad den här typen har ägnat sig åt för fruktansvärda grejjer förutom allt som är bevisat och uppenbart!!! ...nu spikmattan!

Vädret gav mig huvudbry!


Kusinerna och moster!


Snöiga dagar i Gällivare!

Vi har spenderat några snöiga grå dagar i Gällivare.
Vi har åkt slalom, snowboard och skoter....... Vi har umgåtts med nära och kära och käkat massa gott...helatiden..... helatiden.........   .har vi tuggat!!....vi är väldigt mätta!
Det var ju rätt trist med detta grå väder och med tanke på min väderkännslighet så blir det ju lite jobbigt...jag tänker
..ska vi?...eller ska vi inte?....det är ju så grått.   Kanske har vi det bättre under filten?
Men vi tog oss ut och det var kul och skönt. Wille älskade att åka på Dundret och vi med. Nu är vi hemma och Mange håller på att spola upp badvatten . Vi ska ha mysig hemmakväll i kväll!!...borta bra men hemma fantastiskt!

Borta bra men hemma bäst!!


Helgen i bilder!


Min Bästa syster!


Mysis med liten!


Wille är snowboardkung på Dundret!


RSS 2.0