Mannen magnus


Mamma och grabbarna.


Vida Wille och jag.


ljus i mitt hus


Saga!!!


fira!

vi ska inte fira med raketer eller bomber, inte ens med smällare. För två år sedan stannade Sagas hjärta pga att hon blev så rädd då det smällde som värst. Hjärt massage ala magnus räddade dock hennes liv. VI äter gott, umgås , myser, spelar spel, ger nyårs löften....inga smällar här inte! Ny års löfte? Japp! Lite snällare, lite tålmodigare, lite sparsammare, lite flitigare önskar jag bli Skål och kram från Mig!!

Gott nytt år darlings!!!

Nu är året snart slut. Jag behöver mer mera krut. Annars står jag inte ut. Trött och sliten efter julen. Jag vill vara en jätte kul en. Men nu ska vi äta gotta. Sen ska Mangen ut och skotta!!! Men OBS! vi gillar ej Ny års bomber. Men vi väntar nu på storm och tromber.. Gott nytt år och kram på er. Nu vet jag inget mer!!!

tränat

gud va mysigt att ha sina nära nära!! Syrran och Noa och nu mamma, jag önskar dom bodde här så vi kunde träffas ofta. I och för sig skulle nog jag och mamma bråka oftare då. Åren har gått men vi är fortfarande i luven på varandra emellanåt...allt förblir sig likt. Syrran tycker tror att det beror på våra många likheter...my god , det vill jag inte tro!! Men jag älskar min mor för den hon är ändå. Och jag hoppas hon känner det samma för mig. I eftermiddag har jag tränat, Haft tårt kalas för mor min. Diskuterat djupt, innerligt och molykyliserande med mamma och Magnus...Bra snack! Jag och mamma har druckit kaffe och bailys...det gör vi oftast när hon är här. Mammma och jag gillar likörer. Nu ska jag snart i säng. har smetat in Redkens svindyra super inpackning i kaluffsen. den behöver en lyftning! natti

hej!!

Mamma kom imorse. Idag har vi gjort stan igen Boel , mamma och jag. Allehanda ting shoppades. Nu har syster och son åkt tåg tillbaks till gällivare. Jag ska dricka kaffe och sen ska jag åka och träna ska bli skönt. Vi tänkte titta lyckopiller filmen Mamma Mia" ikväll mysigt och imorgon jobbar jag förmiddag. Blir lite trista korta inlägg för "jag Hinner icke"!!!!

syster min är en kul prick!

Hämtade Syster och Noa på tåget i morse. Vi har rantat på stan idag mellan kl 11:00- 19:00..shit!! men vi hade trevligt. Boel, syrran alltså talade om för mig att Noa minsann ätit en hel burk..OBS!!! "PILLENS BULLEN korv"!!..My god vad jag har skrattat. Bullens pilsnerkorv skulle " det ju vara.

Mange hostar, mage snorar, stackars älskling!


mitt fina bord med ljuslyktor!!!


Här är det förkylt.

steg upp pigg och glad klockan 10. Wille och Fille var redan vakna. Magnus har blivit förkyld och har kurat under täcket halva dagen själv känner jag mig suuuper pigg!! nästan överdrivt stark och energifylld, de ni!Jag har kört ett mastodont pass på gymmet. jag har sprungit, steppat, lyft och dragit och det var skönt nästintill juvligt. Och Nej! jag överdriver inte, sen har jag åkt hem gjort sallad, kokat gröt och nu ska jg laga min underbaraste fantastiskt superba lasagne, Vet ni! Life is wonderful!!

Klockan är halv tolv..

Kvällen spenderade vi i soffan tillsammans med trevligt sällskap nämligen stig och Kristina. Kaffe, nötter choklad. en bailys var till mig och Kristina . magnus och stig föredrog en wiskey. VI var alla rätt urlakade efter allt jule firande och fröjdade. nu ligger jag här mrd min laptop på magen och skall ringa fernanda snart hon är ute på Disco. Kan inte somna förrän hon är trygg här hemma.

27/12-08

Denna dag har gått åt till att packa upp och ställa iordning alla kläder, grejjer och julklappar vi har fått, väldigt mycket faktist. Fernanda den underbara stack på mellandags rea och har ej återvänt än. Fille spelar nya julklapps nintendo wii spel och Wilhelm har lekt med Swat team leksakerna med sin kompis Danne i timmar. Mange har städat , fixat och fejat med mig sen har han myst med tända ljus och spikmattan och spelat Residence evil, jäkla läskigt sombie spel. Jag är så lycklig över mitt underbara ljusbord...det är så vackert, underbart , det är så jag. Tack så mycket syster, detta berikar mitt liv!! det passade så bra i mitt vardagsrum, just nu lyser 12 fantastiska ljuslyktor där, så läckert! Få se vad vi hittar på ikväll. lämnar det öppet.

Julafton kom och gick!!

Vi är väldigt nöjda och glada!!

Ville tar det piano!!!


En seans!!!... nej spikmatta testas av min mammma Sonja!


Grabbarna spelade wii fitness


Tomten var givmild.


En tupplur på maten.


Tomten Fernanda bara är.


Wilhelm väntade tålmodigt på tomten!!!!


Tolle fyller på en gång till......


VI åt och vi åt och vi........


Dansar in julen.....???


Fotogenique syster förbereder!!


TOMORROW!!!

läggs jule kule bilderna upp!! de ni.

Hemma i Luleå igen!

Japp då var vi hemma igen. Det har varit väldigt , väldigt trevligt att träffa släkten. Julafton bjöd på trevligt sällskap och en härlig gemenskap hos min bästa enda, finaste syster i hennes jätte mysiga hem med henes underbara familj a`la Noa och Tolle. I jule firandet ingick även mamma Sonja med Killen eller "vännen" som hon kallar honom Ivan. Ellen och Yngve alltså mannen Tolles föräldrar, sen kom Ellens härliga syster Taimi, alltså Tolles Moster. I skaran ingick även Vivi Farmor och Magnus MammaOch så vi då Ulli, mange, fenny, ville ,fille, saga och gamla Sigge. Maten hade mamma sonja och Ellen Fixat...det var verkligen jätte gott. efterätten var gudomlig, vi fyllde på och fyllde på, chokladaskar tömdes i rasande fart och midjor svällde och bildade bilringar...men vi gav inte upp. vi sprättade nya chokladaskar, tömde julmust flaskor och fullkommligen bedrev orgier i gottigt jule vräkande!!! Detta pågick i dagana 2 och en halv..... Ja vad F.. ska man säga?? Hur gick detta till? Hur fick allting plats i våra magar?? Någon som kan svara? för jag vet verkligen inte. Syster och Tolle har ett eget komplett jätte gym i sin källare så på judagen tränade jag ett litet pass...det var tungt, jag var ju så väldigt mätt!!!! För barnen har julen varit fin. dom var nöjda och glada åt sina klappar och somnade även dom ganska övermättade av godsaker Nu är vi hemma igen , skönt!! Syster kommer på måndag, kul. Nu ska jag gå och koka lite Yogi the jag är beroende. och sen ska jag motera mitt fantastiska ´"tusen och en natt bord jag fått av syrran" och tända alla vackra ljuslyktor som jag också fick. en rökelse sticka skall tändas och jag skall kramas med my underbaren spikatta!!...i looove him!!!I love you! Godnatt!

En bebba har kommit till världen!!

Grattis!!!!!, God jul och Gott nytt år! Andreas och Sofie till er lilla pojke, var det Clint, eller? Ha en underbar jul med er finaste julklapp, Kramar Från oss alla!

JUL JUL STRÅLADE JUL:-)

Spänningen stiger snart är det dags för årets släkt träff och äta tills vi spricker sammankomst... Vi har rimmat och packat nästan allt nu. imorgon har jag två paket till som skall hämtas...piiuuu!! Jobbar kväll imorgon så på morgonen ska jag in till stan och fixa 2 grejjer. en trist sak är att jag blivit lite förkyld, lite ont i halsen och täppt i min snok,,,,den är så Jää... jobbig och överkännslig. skall göra nässköljning ordentligt ikväll, ta alvedon och propolis droppar...kanske jag kan mota bort eländet... Saknar barnen och längtar att se dom. Eftersom jag jobbar till kl21:30 imorgon så lär vi ju komma fram jätte sent på natten. ska försöka fixa klart det mesta ikväll. Hade tänkt hinna hälsa på vänner också, anneli, johanna inko, sofie, ante mm få se hur det blir . Sofie ska ju ha barn snart så hon kan nog lika gärna hamna på BB på julafton!!:-) Men Alla goa vänner ha nu en Underbar jul med massor av julefrid och julefröjd, klappar och kärlek. Nu har jag uppehåll på bloggen några dagar och återkommer med julinfo.. då jag återvänder hem.. kramar!!

Jag här och nu med min vän Lap top!


Min man har borrat......


Underbar sallad blev det till middag idag!!


morning!

Här ligger vi i sängen ännu klockan är snart 11:00 men det bryr vi oss inte om. Igår var en slapp härlig dag med massa mat och gott. På kvällen kom Marita och Rolf förbi, trevligt! Vi Drack god vaniljglögg och pratade sen vidare på bishops en sväng. Mcket folk hög volym. svårt att sitta ned och prata, jag och mange som är lite hörselskadade satt och skrek för att höra våra egna röster, aningen jobbigt. efteråt åkte vi hem och käkade massa smaskiga mackor. mm. idag ska jag promenera, träna och förbereda inför vår resa till gällivare på tisdag kväll. ska bli så mysigt. saknar mina barn som fasen men vi har fått välbehövlig vila mm då vi varit själva här några dagar. nu ska jag spola upp ett varmt bad. hörs senare!

magnus längtar till julafton!!


Aningen skeptisk, eller?


Igår, sitter och slappar iväntan på Marita och Rolf.


Hej!

Vi ä ganska trötta idag jag och Magnus. Igår fredag åkte lilla barnaskaran till Gällivare. Så vi blev kvar här mol alena, vad gör man då. Jo vi badade och slappade. Sen dök Cajsa upp sen roger och Päivi och sist Marita. vi drack Kaffe karlsson mm och pratade innan det bar av till Bischops och invit. Väldigt mycket folk ute och rätt trevligt. drack några öl och snackade, det gick i huvet direckt , jag blev faktist lite på kanelen!! på gott och ont. Jag och min äkta make har ju haft några kämpiga veckor med massa stress mm. reagerade ju givetvis på detta. Magnus babblade i maraton fart, jätte mycket , jätte fort, utan avbrott. detta babbel gör mig stressad så jag blev sur som F..! trodde att han kanske babblar sönder Maritas öron. jag bad honon var tyst typ, fast inte med så sälla ord..hmmm! Nu är det bra vi är snälla, mindre babbliga och lugna! vi har sovit lääänge, sen gick vi på waldorfs och käkade tills vi nästan sprack. Och nu så ligger vi här på sängen och vilar igen, härligt..men tyssst..väldigt tysst! Jag har pratat med fille, wille och Fernanda do mår topp. Niklas hade köpt en 50 tums plasma tv till fernandas rum!! inte illa!! Nu ska jag gå och koka kaffe är så sugen..

istid!!

istiden har lamslagit Luleå! Stan är isbeklädd och det är nästan omöjligt att gå längre sträckor utan att halvt slåihjäl sig. Så J.... jobbigt! Gillar inte alls detta . vill Ha snö, snö och snö. Soon its gone, gone , gone. det ser inte lovande ut. Just nu till exempel regnar det. Tur vi ska fira jul i Gällka. Där borde det iallafall vara nån minus grad. För en vecka sedan hade vi massor av snö och vackert frostbitna träd allt var i sin ordning. Annars är det inte heller bra stressigt och tjorvigt, massor av måsten och ingen tid. mange plugga, jag jobbar massor. hemmet är eftersatt och vi är hur trötta som helst. skulle kunna sova en hel vecka över jul...nä skojja klart jag vill fira jul. känns bara så jätte jobbigt just nu. Men jag vet det blir snart bättre!! God JUl på er.

julkalender!

Jag och Wille myser i soffan och har kollat adventskalendern. kul tycker Wille han gillar den skarpt. Men mest luck öppningen förstoss. Jag har varit och tränat har jag legat i cancergrillen, yes i knowe, men det händer väldigt , väldigt sällan. kände mig så deppigt fisblek. I juletider ska man tindra, glittra, lysa och se mysig ut, det gör inte jag , okej nu är jag faktist lite , lite mindre fisblek lite mer rosa har jag blivit. Det är då fasen bättre. Min hårt studerande Tenteångest fyllda man har även han tagit sol kortet och åkt till gymmet. få se om han kommer hem mer strålande, mer glad lite mer rosa? I hope. Tur det är ledigt snart . livet har varit lite väl intensivt och hektiskt. Nu ska vi fortsätta myset. Som ni ser finns massor med likadana bilder. jag tar bort, dom stannar kvar, dom förökar sig liksom..men det är okej!!! ha det mysigt!

tjoo!

Hemma efter jobbet. Såg Willes julkavalkad på Film igår efter mitt jobb, den var så bra. En eloge till lärarna och barnen så proffsigt. Här hemma är allt bra har slutat klockan 14:00 idag skönt, allt var jätte bra på jobbet idag förutom tröttheten, har sovit för lite helt enkelt. Men snart är jag ledig och då tar jag igen det. Kidsen åker till Gällivare redan på fredag, då ska jag städa orentligt först och sen VILA ut...skööönt. Nu ska vi äta middag snart korv och mackisar sen ska jag åka på gymmet en sväng. resten av kvällen ska jag bara mysa och umgås. sen ska jag grejja nån klapp till imorgon om jag hinner! annars på fredag. sen blir det Gällka på tisdag efter jobbet känns både kul och inte kul, lite blandade känslor. men skönt att få träffa mina nära , det var ett tag sedan faktist. Nu ska jag röra i grytorna. ha det!

TRÖTT I MORSE


Jag imorse innan jobbet!


Wilhelm under trädet på julkavalkaden! underbara älskling!


underbara Wille under trädet på julkavalkaden.


bara massa stress!

Det blir en kort sammanfattning på dagen..tandis= fy bubblan! julklappar stan!sen jobb till nu, spik´matta, nu säng!! natti natti!!!

spikmatta och godnatt!!


tjena!

Dagen har varit en intensiv dag på stan. jag och marita Fernanda och Magnus har börjat med att fika på mat& prat, Efter det delade vi upp oss då det är julklappshadlig som gäller och då kan man ju inte gå i enad trupp. magnus och Fernanda gick åt ett håll jag och Marita åt ett annat, sen slöt Emmy upp med oss och senare även Julia som vi hämtade upp på björkskatan för en tur på Storheden. jag och marita har handlat julklappar men tittade samtidigt efter något tjusigt juligt till oss själva. Tror ni vi hittade, No, no! Vi hittar aldrig fest men hur mycket vardag som helst och skor, snygga skor! Det fullkomligen svämmar över av snygga skor på stan. Nu ska jag äta lite är hungrig som en varg!!

Söt söndag!

försov mig i morse. klockan hade inte ringt. Panik! snabbt som attan gjorde jag mig kvar och mitt i allt satt jag på jobbet, hade knappt hunnit öppna ögonen ordentligt. Allt är bra här hemma. dom har firat 3:e advent med gott fika och tända ljus sermonin till frukost. Ville advents polisen som vi kallar honom var nöjd och glad. Fernanda kom hem redan kl 01: 15 inatt från lusse firandet, det kändes bra. Annars har inte mycket hänt. imorgon är jag ledig ska städa och träna för sen jobbar jag resten av veckan. nu ska vi äta middag vi hörs!

Sweet child off mine


tjena Magnus!


Ny vakna tomtar!


Datanörd!


have youre self a merry little christmas!

Sitter här och dricker kaffe filip spelar have youre self a merry littel christmas. på mobilen rakt in i mitt öra, snacka om julstämmning, tror trummhinnan sprack! , Kevin vann i går, väntat? jepp. han var en värdig , go , gla, bra vinnare! Annars har inte mycket hunnit hända, vi har vaknat duschat, fikat, vaknat till liv. grabbarna har spelat nintendo wii hela morgonen. fille kom hem tidigt för Sebbe har basket match idag. nu ska jag på jobbet Mange skjutsar för det snöar så jätte super intensivt. Mysigt . jag älskar snö!! det blir en jätte vit snögig "vita träd jul i år. inte alls som förra årets snöfattiga jul. jobbar till 21:30 ikväll och börjar kl 07:00 imorgon så det blir inte mycket spelrum för att göra nått. ha en bra dag måste kila nu!!

Vem vinner?

Kevin är bäst , alice är bra men Anna var bäst! fast ingen idol i idol programmets bemärkelse. hur som helst är Kevin jätte bra, idolig och komplett som artist.här sitter vi nu med godis och popcorn i soffan och håller tummarna!Jag har jobbat kväll det gick smidigt. filip sover hos sebbe hans kompis och Fernanda sitter i sitt rum och pluggar. Ha det mysigt ni med!

grabbarna spanar in idolerna!


Idol kväll! Kevin är Bääst!!


fredag morgon!

här sitter jag lagom nyvaken klockan är halv tio. Har inte sovit så gott inatt, vet inte varför. jag har drömt en massa konstigt, vänt och vridit.Jag jobbar eftermiddag idag börjar först klockan tre. Idag skippar jag träningen för jag har rejäl träningsvärk, jag ska ändå promenera till jobbet sen. Jag har fortfarande julklappar kvar att köpa, tar det slut nångång?, kommer hela tiden på nya saker folk behöver och jag vill ge. och så känns det som jag glömt nått hela tiden. Som när man handlat mat utan handlingslista. Här i Luleå är det så härligt nu , förvånansvärt mycket snö och lagom kallt. Jag och Kristina hade igentligen planerat att ta en fika istan idag, få se om vi hinner, hon håller nog på att flytta tror jag så det är möjligt att hon har fullt upp, japp nu sms:a hon mig det är fulltupp!. jag tror jag lägger mig på spikisen en stund och sen i badet. Mange pluggar till tolv idag kanske vi två hinner ta en fika? vi hörs!

Aningen överansträngda kanske.


Min nya bruna mobil!!


Filips nya skor


hej!

Idag har jag varit ledig. härligt! Fernanda och ille har också varit lediga idag så vi har varit och gjort stan tillsammans med marita, trevligt. Filip fick köpa nya varma ipath skor på hardwear, toppsnygga. Han var glad och nöjd. Och vi fick bra pris som vanligt, men vi är bra kunder där också! sen har jag handlat lite klappar också en ny snygg sony ericsson telefon till mig, brun och fin med allehanda finesser den köpte jag på phonehouse, gjorde en bra deal och fick med mig massa grejjer på köpet. Idag ska vi på Filles julfest kl 18:30. det ska bli kul. nu ska jag gå och grejja lite med tvätten vi hörs!

Glada laxar!!


God kväll!

Har varit och ätit gott med mina kollegor. Vi träffades på resturang Stekhuset . Jag åt lax me diverse, vad ska jag säga: jag är inte överväldigad, laxen smakade rätt lamt och tamt, inget extra inget sting, ungefär som jag kände mig rätt trist och slapp. men alla dagar är inte toppen dagar och alla laxar är inte glada laxar. det var ändå trevligt att träffa mina fina arbetskollegor, dom är iallafall och oftast ett gäng glada laxar. Annars har dagen blåst förbi snabbt som tusan tränat , ringt trista viktiga samtal, tvättat , vikt tvätt,mm mm. ingen glamor, inga skandaler. Det har varit en ganska rakt igenom torr onsdag om man ska vara lite gnällig. nu ska jag lägga mig på min sköna spikmatta och läsa fernandas Glamour.

God morgon!

jag är ledig idag. ligger här i sängen med en kopp kaffe på bordet bredvid och min varma laptop på magen. lägenheten är tom. nästan! bara jag och dogsen är hemma. ovanligt tyst. så skönt att höra tystnaden ibland. Det ser ut att vara väldigt kallt idag. igår kväll promenerade jag och marita hem från jobbet hade min långa röda dunjacka på mig, varma timberlandstövlar, vantar , mössa men jag hade inga långfillingar under jeansen och inga överdragsbyxor, gud vad jag frös. det stack som av nålar på låren. jag blev faktist överväldigad av denna kyla. marita såg ut som en frost biten tomte, hennes mörka hår var vitt av frosten, men det är härligt bara man klär sig riktigt bra. jag ska stiga upp snart klä mig och promenera till gymmet och köra ett pass. skönt att göra bort detta tidigt. vi höres!

För väntan

typiskt mig! Aldrig behöver någon vänta på mig, eller längta efter mig. Aldrig behöver någon undra, Vart tog hon vägen? eller varför kom hon aldrig? Ingen mystik kring mitt väsen, ingen obesvarad fråga som väntar på ett svar. Varför? jo därför att jag alltid är först! först på plats på jobbet, på stan, på festen, hos doktorn . You name it! Jag är den som väntar och väntar, tittar på klockan,, våndas, hinner undra , hinner fantisera. ofta helt i onödan, ofta pga att jag är för tidig. Ska jag träffa vänner på stan är jag där 45 minuter innan vi ska träffas. sen väntar jag då som vanligt nånstans på att nån ska dyka innan nån hinner göra det har jag ju lessnat på hela shoppingturnen. jag har ju väntat sönder hela grejjen. Hos doktorn väntar jag också pga att jag alltid är i god tid och doktorn ändå alltid är sen. är man lite sjuk när man kommer dit så hinner man ju bli väldigt , väldigt sjuk av att sitta där och vänta bland alla smittor , baciller och av att ha väntat sönder sig på en doktor som aldrig kommer. varför blir det så här? Jag vill inte. Jag vill vara den man väntar på!! ibland i timmar Idag var jag en och en halv timme tidig till jobbet, kollat fel på shemat. Detta är inte första gången!Nu fasen är det nog. det är färdig väntat nu. nu ska jag gå och sova. mange väntar i sängen, natti!

Tandis.

tandis ringde det blev inställt tandläkaren hade vård av barn, jobbigt ville göra bort det. Har fejjat och grejjat. Fille har börjat tillfriskna, fast hostar illa ännu. Ska promenera till jobbet idag, skönt. mange kommer snart på lunch ska laga lite mat. hejs!

Fille börjar tillfriskna!!


Här grejjas!


Här fejjas!


hejpa!!

redan känner jag mig lite bättre. Har kurerat mig med diverse huskurer+ nässköljning och 2 magnesyl koffein och sovit en stund. Men en sak har jag gjort galet, jag har tränt - fast det blev ett försitigt pass, följde med Magnus. Imorgon ska jag till tandis med min tand skada igen. I hate, fan vad jobbigt, känner mig barnsligt olustig inför detta, Whats the big deal? Sen jobbar jag eftermiddag börjar klockan 14.00. Men jag är ledig onsdag , torsdag det ska bli skönt. Har en hel del att göra.Städa, röjja i förådet, handla några klappar till.mm.mm åtagandena tar aldrig slut, så är det. Nu ska jag lägga Wilhelm snart och sen ska vi titta på senaste Bond, magnus fick några nya filmer av Ante när dom var här. Egentligen gillar ag inte Bond men det kan vara lite skönt att ligga och slappa framför en film... Natti, Natti!

aj aj halsen!

Mår pyton fryser och har ont i halsen, inte alls bra. jag har jobbat förmiddag idag känner bara för att krypa under ett täcke och gå i ide. Fille är inte heller bra han är hemma från skolan med hals ont och slemmig hosta , fy vilket elände. magnus är frisk och fräsch och denna vecka är han på universitetet. men jag vägrar jag ska kurera mig, nässköljning, ingefära, honung, citron i jogi the. hoppas det hjälper. Nå väl jag biter ihop och håller tummarna det är inte läge att bli sjuk nu jag har mycket att göra. Min lilla Ville sitter här brevid mig och pysslar i sin pysselbok, han är så nogrann och duktig. Fernanda har knappt sovit inatt har haft besvärligt med magen så hon ser inte heller ok ut idag.fille och hon ligger i hennes rum och kollar film..ser mysigt ut, ska gå och fråga om jag får krypa ner..Vi hörs!

Jul minnen, julen-07, Wille och pappa


Favorit glass! Ben & jerry`s


Magnus smartass!


tjoohoo!

dagen har spungit förbi, jag har nästan inte hunnit med. efter morgonens advents firande, har det städats, tränats sen har jag varit hemma hos Fatheme och druckit the, snackat och hjälpt med läxor. Fille har varit på badet i mååånga timmar tillslut ringde jag och efterlyste Filip med kompis . Mange åkte och hämtade grabbsen. Fernanda blomman verkar lite mör idag???? men hon hade tydligen haft jätte kul på DISCOT, Kul att det var kul. Jag skulle också vilja hinna med en aning kul. Men inte hinner jag, jag lämnar det till framtiden. men det är klart jag också har kul, ganska ofta faktist i vardagen. festlighets kul däremot hör till ovanligheterna. My husband sitter med näsan djupt begravd i sin tunga litteratur. dynamisk psykiatri tror jag boken heter. Mange har ju undersökt mina muskler , mitt skelett mm. Men mitt psyke lämnar han ifred, börjar man gräva vet man aldrig vad man hittar. nu ska jag snart vika tvätt, sätta Wille älskling i badet. vi hörs

Wille advents polis, bra på att bestämma!


god morgon det är slö söndag igen!

Söndag är asvårt. vad gör man en söndag, jo man väntar på måndag skola, jobb, stiga upp tidigt, trött, stress, I hate måndag, söndag inför måndag är också en halv trist dag. mange är på väg och köpa lussekatter våra var slut och pepparkakor, vi ska tända adventsljuset och mysa vid köksbordet, detta är vädigt viktigt mest för Wilhelm han är självutnämnd advents polis, han ser till at ordningen är upprättad, att ljusen tänds på morgonen inte eftermiddag, att det finns lussebullar och att pepparkakorna inte är slut, förresten så älskar wille pepparkakor. HAN KAN VARA JÄTTE BESTÄMD DEN LILLA!!! idag ska jag städa, tvätta och träna. Ha det fin fint!

Datorn har tjorvat!

heja igen, kunde inte komma in på nätet igår, dont knowe why?? Allt är prima är lite trött bara, har jobbat för mycket känns det som. Idag har Fille haft gymnastik uppvisning han är så bäst!Vi är alla super impade!! annars har vi bara handlat, ätit och tagit det piano. Fernanda darling hade fått vip inbjudan till nån krog i Boden, my god she is 16 år. Vi har diskuterat hittan och dittan kring detta party. jag har ringt säkerhetssamtal till diverse kompisar till henne som också ska dit, snokat och checkat, det verkade ok! så nu är hon där. men det är klart man är lite ängslig. Men hon lovade vara tillgänglig mobilt hela kvällen. annars kommer jag i hög person dit!!!!och hur kul är det. hon tycker jAG ÄR HUR PINSAM SOM HELST.Det tycker inte jag, jag tycker jag är ganska diskret och vanlig. rätt terhållsam och smidig som oftast alltså, inte alltid.Hur som helst så sover jag inte en blund förrän prinsessan är hemma, thats impossible. nu ska ag myyysssaa i soffan med mina killar och vovvarna!!

Filip innan uppvisningen


Fille is flying!


Jag med guldbrun toning!!


Aint no sunshine when hes gone.

Såg filmen. Min underbara blomma Fernanda-Felicia Nilsson sjunger så coolt, skönt, bra! musikalen dom hade satt upp var verkligen lyckad, dom var jätte duktiga allihop. Synd att jag inte fick se den live. Min kulturens hus kväll var också fantastiskt lyckad. tror att dom flesta av mina toppen arbetspolare tyckte som jag. Dom smilade då som spruckna näbbskor hela bunten. Nu ska jag snacka lite med min underbara , tjusiga , inte längre lika sura , men rätt trötta men fortfarande hotta make Magnus en stund och sen SOOOVAAA ZZZZZZ!!

Fernanda sjunger idag!


headace

tjosan! life is intensive.jobba tidig morgon. kollade film igår kväll med andreas och Sofie, Barnhemmet! riktigt läskigt. efter jobbet kom Mgnus, Ante och Sofie och hämtade mig. vi åkte och fikade på Take away. mysigt. mumsade i mig en mockabakelse shit! Nu ska jag på föreläsning med jobbet. Fernanda ska uppträda samtidigt så jag missar hennes sång, inte trevligt! Men Magnus ska filma så jag får sen det sen.med små killarna är allt toppen, Wilhelm har gjort fin fina klappar på skolan och fille har haft friluftsdag. Ante och Sofie åkte tillbaks till gällka för en stund sedan, det var så trevligt att ha dom här, men vi ser dom snart igen i Gällivare, hoppas jag. nu måste jag kila!!

Today

Fille skriver nya önskelistor helatiden..det går ju inte. Precis när jag köpt en julklapp har den åkt ur önskelistan och ersatts av nått annat senast piercing i läppen!!..i dont think so säger jag bara. Sofie och ante har anlänt vi har shoppat. Bil tema fick ta väldigt stor plats. Magnus och Andreas tindrade med lystna blickar mot alla bildelar, krokar och verkstadspallar som frestade på hyllorna. det köptes både det ena och det andra praktiska grejjorna. Andreas och Magnus skulle ha kunnat ägna både 2 kanske 3 dagar på denna fantastiska allehanda och bra pris butik. Idag fick jag lära mig att på biltema fanns allt man bara kan drömma om inklusive korv, i baguett eller bröd, winerbröd, kaffe och the. allt detta han smaka på innan det var dags att åka vidare. då hade halva dagen redan runnit förbi. Vi hann med en snabb tur i centrala stan, där hittade vi inte så mycket. Men ante och sofie ska shoppa loss där imorgon också. Jag jobbar till kl 13.00 imorgon sen ska jag möta upp companiet på stan. Sofies mage är väldigt framträdande hon ska ju ha bebis alldeles snart . Det ska bli spännande att se vad det blir för nån liten knodd som kommer ut till värden. Nu ska vi snart titta film och äta godis. Magnus och ante har gått och hyrt film. Ha det gött så hörs vi imorgon.

kärlek på Myrorna!


test panelen!


Vad har du under tröjan Sofie?


yes I am!


Sofie gosar.


mange och ante.


piiiiiuuuuu!

Hå hå ja ja. Hemma igen efter en arbetskväll. Jag är mör och slut och så har jag värdens träningsvärk...men träningsvärk är bra så jag klagar inte. Imorgon kommer Andreas och Sofie från Gällivare och hälsar på oss, dom stannar till torsdag, trevligt. Vi ska väl göra stan imorgon gissar jag . Men på morgonen måste jag sova ut för det har jag inte gjort på mycket mycket länge.nu ska jag plocka fram spikmattan och lägga mig på den och läsa en stund klockan är redan 22.30.natti!

halloj

Tiigt upp imorse pigg och glad, fixade barnen till skolan  och sen for jag och min man magnus på gymmet tränade kondis och ben , mage, höfter, skööönt. Det är kul att fara tillsammans med mange. det blir inte så ofta. jag jobbar eftermiddag idag tänkte promenera till östermalm om jag hinner.imorgon kommer ante och sofi,e troligtvis ska bli trevligt att träffas. ihelgen har Filip gymnastik uppvisning vi ska jobba där sen måste vi hinna baka nått dit också. och på torsdag har Fernandas klass uppvisning, sång ,dans ,mm . tyvärr jobbar jag då men mange och killarna får gå man missar så mycket med dessa kvälls skift. Jag tror jag hade kunnat tänka mig att jobba natt, faktist. men vet inte om jag skulle palla??ilängden är det nog rätt tungt, men det är myket ledigt! Haft heta diskutioner med fernanda igen, jobbigt. jag står ivalet och kvalet över hur jag ska agera i en viss situation. men jag känner att nått måste göras.Vissa saker måste styras upp rejält, så är det!! ska käka nu, Hejs!!

u&m


Monday

Jobbat förmiddag trots att jag jobbat hela helgen och imorgon ska jag jobba eftermiddag (extra), utöver mitt schema.
Annars är allting rätt ok fast inte så jag jublar. känner mig lite irriterad. Skulle behöva lite kul. vardagen tar ju över maximalt ibland utan avbrott. Känns som man inte riktigt hänger med. Men till jul blir jag ledig ska bli så skönt.
Det blir Gällivare på julafton och vi stannar nog nån dag iallafall, så länge det är kul. Vi bor hos magnus mamma vivi
i Kullen. Det är mysigt där känner man sig alltid välkommen, hon har ett hus så där rymms vi med hela våran stora
familj. Det kan bli lite högljutt när vi anländer, barn och hundar och så mange och jag då. Men vivi klagar aldrig  fast vi tar huset i total besittning. Ska ge henne en extra stor julkram i år och nått extra fint i paketet , det är vivi värd som står ut med  the family Nilsson. Ante och Sofie kanske kommer hit och hälsar på i veckan, kul. Bara synd att jag jobbar hade hellre sett att dom kom på fredag- lördag när jag är ledig, så jag också hinner träffa dom, nåvi får väl se hur det blir.
My husband är ingen charm knutte precis nu förtiden ,hes on another planet. Lite trist men thats life.
jag ska träna ikväll tänkte jag behöver lite endorfiner.... ha det bra!

RSS 2.0