Legat lågt.

Det har blivit väldigt lite bloggande sista tiden pga att det varit så mycket  annat..Öron, svinkoppor, repartioner..puuhh! mm..mm.
Idag jobbar jag eftermiddag så jag ligger kvar och myser i bädden med kaffe och en goosig eld som sprakar i spisen. Mange har åkt iväg och skjutsat Fernanda och Fille till plugget och Lilla trollet Wilhelm sover ännu i sin säng. Svinkopporna ser bättre ut men behöver nog en dag eller 2 för att inte smitta. Det går alla möjliga läskiga smittor i skolorna just nu..svinkoppor, springmask..HUUU!...loppor och löss..mm..mm. Skolorna känns som värsta snuskhärdarna. Vart kommer alla läskiga grejjer ifrån. Ja jag tänker spring maskar, löss..Vart startar det
Våra oskyldiga rena gyldenlockiga barn sprider väl inte sådana åkommor, Eller? är det någon snuskig illasinad lärare som planterar ut dessa otäck grejjer;). Förresten med tanke på svinisflunsis å alla årtgärder med handsprit mm...biter inte detta på svinkoppor? Apropå något annat så var jag och tränade på mitt gamla gym igår...fy vad mysigt..kändes som hemma!!..puust. Flashiga Helex är ju toppen massa snyggisar överallt både kvinnor och män. större ytor , mera grejjer, snyggare helt enkelt.  Nu står jag mitt i allt och funderar på att behålla mitt Nautiluskort också?? Crazy woman!
Ska vänta tills Magnus kommer tillbaks sen ska jag hoppa ur bädden och åka och träna ett pass. Morgon träningen är den skönaste, tycker jag personligen.
Nu ska jag fylla på i kaffemuggen. Ha en fin dag. Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0